Page 20 of 22 FirstFirst ... 10111213141516171819202122 LastLast
Results 191 to 200 of 213

Thread: IBusCommunicatoRR [Update Dec 2011]

  1. #191
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Ivry-Sur-Seine (France)
    Posts
    71
    Quote Originally Posted by JanneH0 View Post
    Not sure E46 have "high", here is the difference for E39 http://forums.bimmerforums.com/forum...0#post24739230
    Ok after the drawings I has a low IKE cluster

  2. #192
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Germany - Munich
    Posts
    360
    maybe you must code your car for borbcomputer.
    do you have on steeringwheel the BC Button?

  3. #193
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Ivry-Sur-Seine (France)
    Posts
    71
    Quote Originally Posted by harryberlin View Post
    maybe you must code your car for borbcomputer.
    do you have on steeringwheel the BC Button?
    No I don't have buttons on steering wheel

  4. #194
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Germany - Munich
    Posts
    360
    sorry i meant, behind the steering wheel.

  5. #195
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Ivry-Sur-Seine (France)
    Posts
    71
    Yes I (with indicators) but what should I do?

  6. #196
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Germany - Munich
    Posts
    360
    i think your car don't show the needed values on ibus.
    maybe, it could work if you let code your ike for bordcomputer.

  7. #197
    Newbie
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    USA
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by shaken94 View Post
    I don't know! How to know if my IKE is high or low?
    i beleive the high computer option is S555A... have you checked your car's as-built sheet? you just use the last 7 digits of your VIN to get the sheet

  8. #198
    Raw Wave pierrotm777's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    2,839
    Cool

  9. #199
    Newbie
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    The Capital City of Salt
    Posts
    5
    Greetings. I'm having some trouble getting this plugin and janneh0's skin to work. Everything seems to be in order but the parking distance sensor skin. I've read through this thread and tried the other fixes suggested, but still no dice. It reads the correct range from the sensors but the sliders do not display. I've checked to make sure that the image files are in the directory referred to in the pdc.skin file, but they don't seem to show. I haven't changed anything that originally shipped with the plugin and skin. I'm running windows 7 x64 and using a reisler ibus device. I suppose i should mention i'm still pretty new to this frontend, has anyone experienced/overcome this problem?

  10. #200
    Raw Wave pierrotm777's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    2,839
    Quote Originally Posted by AlphaLlama View Post
    Greetings. I'm having some trouble getting this plugin and janneh0's skin to work. Everything seems to be in order but the parking distance sensor skin. I've read through this thread and tried the other fixes suggested, but still no dice. It reads the correct range from the sensors but the sliders do not display. I've checked to make sure that the image files are in the directory referred to in the pdc.skin file, but they don't seem to show. I haven't changed anything that originally shipped with the plugin and skin. I'm running windows 7 x64 and using a reisler ibus device. I suppose i should mention i'm still pretty new to this frontend, has anyone experienced/overcome this problem?
    Can you try skintool and see if the slider values change ?

Similar Threads

  1. Build on Mandriva 2010
    By yoshihiro in forum RevFE
    Replies: 28
    Last Post: 02-23-2010, 05:50 AM
  2. music defaults to first song on open
    By soundman98 in forum Road Runner
    Replies: 18
    Last Post: 11-23-2009, 02:36 AM
  3. Replies: 13
    Last Post: 05-28-2009, 03:18 PM
  4. pc reboot on sd startup
    By duanes7 in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 12-14-2007, 08:55 AM
  5. IRMAN plugin
    By knyarko in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 01-05-2007, 08:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •