Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: MediaArt Plugin (replaces mp3art)

  1. #11
    Low Bitrate JohnnySierra's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Italy
    Posts
    74
    Thanks for info, I check my installed .net and it is 4.0.
    I don't know that the various versions are different and not compatible, this is another MS issue.
    So I will install 2.0.

  2. #12
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    4.0 is not 2.0!
    thats for sure!!!
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  3. #13
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    146
    Using profile mode on Win7 x64 it looks like I need this plugin in both the %install_path%/plugins folder and the %profile%/plugins folder. If I remove the mediaart plugin from either location, the plugin manager no longer picks it up.

    Am I doing something wrong? Should I have some files in the profile folder and some others in the install folder?

  4. #14
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    the plugin goes in the plugins path, rr/plugins.... period

    the folder in the profile, is just where it writes the art file...
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  5. #15
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    146
    OK -- just got a little confused by the install path. Removed everything and reinstalled to the rr/plugins directory and it works fine now. Thanks.

  6. #16
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    106
    tested and works pretty good now i can see all the album arts but i got just one question:
    Is possible to use the plugin for embed the coverart of non played items? i mean, selecting an item under the music list and then it will show in the box the coverart

    i'm using I,510,152,194,194,"COVERART" under music select (non working)
    and "ALBUMART" under playing item (working)

  7. #17
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    NO, its just for the playing item... it only extracts the image when the item plays
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  8. #18
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    PA
    Posts
    82
    Don't ask me how, but I found a glitch with this plugin. This happens when no cover art is available.

    I have an indicator like so:

    I,X,Y,W,H,"VAR;ACTIVESOURCEID",0,0,"xxxxx_*.png"

    and

    I,X,Y,W,H,"ALBUMART",

    When no cover art is available, the image from the first indicator shows where it should, but also where the cover art is. If I disable the plugin the problem does not occur.

  9. #19
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    i don't think its a glitch, I think something is falling back to 1st image found in upward folder
    also.. I think there is some default image the plugin uses...
    been a long time
    I forget
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  10. #20
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    PA
    Posts
    82
    Quote Originally Posted by mitchjs View Post
    i don't think its a glitch, I think something is falling back to 1st image found in upward folder
    also.. I think there is some default image the plugin uses...
    been a long time
    I forget
    Thanks. The plugin read me says it will default to NoCover.jpg located in documents\plugins\MediaArt

    Problem with that is I want transparency.

    But I found a better way to perform I,X,Y,W,H,"VAR;ACTIVESOURCEID",0,0,"xxxxx_*.png"

    now I use:

    IMG,X,Y,W,H,"xxxxx_0$ACTIVESOURCEID$.png",ALL

    Just have to use RELOADALLSCREENS on event ONSOURCECHANGE.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Build on Mandriva 2010
    By yoshihiro in forum RevFE
    Replies: 28
    Last Post: 02-23-2010, 05:50 AM
  2. music defaults to first song on open
    By soundman98 in forum Road Runner
    Replies: 18
    Last Post: 11-23-2009, 02:36 AM
  3. Replies: 13
    Last Post: 05-28-2009, 03:18 PM
  4. pc reboot on sd startup
    By duanes7 in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 12-14-2007, 08:55 AM
  5. IRMAN plugin
    By knyarko in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 01-05-2007, 08:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •