Page 39 of 48 FirstFirst ... 2930313233343536373839404142434445464748 LastLast
Results 381 to 390 of 472

Thread: DFXVoice A Voice Control Plugin [v1.1.0.1 Released 09/23/2012]

  1. #381
    Variable Bitrate michaelrj9's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    288
    I am having trouble getting the new version to run correctly probably my own doing but don't know what

    I was running version 1.0 with the latest RR & DFX skin versions on XP SP3. At first I installed the new version of DFXVoice on top of 1.0.0. I copied over the new skin files added the lines to the skin exectbl file etc.

    It installs,loads and works but the RRMedia part did not work for me. I tried "Play Rock Music" "Play Rap Music" etc. If I understood correctly It should be whatever Genre's that RRmedia displays them as.
    So I went into the plugin settings and turned on "Use RRMedia DB" in there. I know before that had to be disabled but could not get it to work with it off so I turned it on. If I have that on, DFXVoice does not do anything if I press the microphone. In the debug it says "DFXVoiceservice.exe is NOT running" after I press the microphone.

    On another note "Scan Music collection" does not want to work either with or without changing the setting of the "Use RRmedia DB" button. In the debug it says "Warning: Blank Music XML file could be found.

    I tried doing fresh installs of DFXVoice by unregistering then runing the uninstaller deleting the folder in the My documents\*\*\ etc/

    Now I went ahead and installed an older version of DFXVoice (0.61) over on to top of the new version and the "Scan Music collection" was working again.

    What am I doing wrong getting the new version to work properly?

    Thanks
    Win 7 Pro 64bit, 4gb DDR2 Ram, q6600 Processor, Solid state drive & 7200 drive, Andrea mic, Sirius, DE HD Radio, Opus power supply, 10.4" touchscreen.
    1.)Orion 2500d Amp
    1.)Orion 15" h2 Sub
    1.)Orion 8004 Amp
    2.) Sets Orion Components - P-SERIES

  2. #382
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Quote Originally Posted by michaelrj9
    I tried "Play Rock Music" "Play Rap Music" etc. If I understood correctly It should be whatever Genre's that RRmedia displays them as.
    Correct, it gets the genre listing from the database and creates the cmds from there.


    Quote Originally Posted by michaelrj9
    So I went into the plugin settings and turned on "Use RRMedia DB" in there. I know before that had to be disabled but could not get it to work with it off so I turned it on. If I have that on, DFXVoice does not do anything if I press the microphone. In the debug it says "DFXVoiceservice.exe is NOT running" after I press the microphone.
    When you switch that setting, a restart of RR is necessary unfortunately if done in the skin...

    Quote Originally Posted by michaelrj9
    another note "Scan Music collection" does not want to work either with or without changing the setting of the "Use RRmedia DB" button. In the debug it says "Warning: Blank Music XML file could be found.

    I tried doing fresh installs of DFXVoice by unregistering then runing the uninstaller deleting the folder in the My documents\*\*\ etc/

    Now I went ahead and installed an older version of DFXVoice (0.61) over on to top of the new version and the "Scan Music collection" was working again.

    What am I doing wrong getting the new version to work properly?

    Thanks
    Not sure, but you could attach a log from the plugin.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  3. #383
    Variable Bitrate michaelrj9's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    288
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    Correct, it gets the genre listing from the database and creates the cmds from there.

    Not sure why it's not working then.



    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    When you switch that setting, a restart of RR is necessary unfortunately if done in the skin....
    Done that multiple times



    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    Not sure, but you could attach a log from the plugin.
    This one?

    The first one is with RRMedia enabled
    The 2nd one is with it disabled

    Thanks
    Attached Files Attached Files
    Last edited by michaelrj9; 09-16-2012 at 02:54 PM. Reason: added 2nd file
    Win 7 Pro 64bit, 4gb DDR2 Ram, q6600 Processor, Solid state drive & 7200 drive, Andrea mic, Sirius, DE HD Radio, Opus power supply, 10.4" touchscreen.
    1.)Orion 2500d Amp
    1.)Orion 15" h2 Sub
    1.)Orion 8004 Amp
    2.) Sets Orion Components - P-SERIES

  4. #384
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    What size is your System.Data.SQLite.dll file in the main plugin folder? Should be ~853kb, if its over a 1mb then the installer needs fixing as it installed the x64 one instead of the x32 version. And that would probably be the reason that the PI [EXE] is crashing in the background.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  5. #385
    Variable Bitrate michaelrj9's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    288
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    What size is your System.Data.SQLite.dll file in the main plugin folder? Should be ~853kb, if its over a 1mb then the installer needs fixing as it installed the x64 one instead of the x32 version. And that would probably be the reason that the PI [EXE] is crashing in the background.
    just checked and it is 853kb
    Win 7 Pro 64bit, 4gb DDR2 Ram, q6600 Processor, Solid state drive & 7200 drive, Andrea mic, Sirius, DE HD Radio, Opus power supply, 10.4" touchscreen.
    1.)Orion 2500d Amp
    1.)Orion 15" h2 Sub
    1.)Orion 8004 Amp
    2.) Sets Orion Components - P-SERIES

  6. #386
    Variable Bitrate michaelrj9's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    288
    Just a little update, it still don't work on my carputer with xp but I tried it on one of my home Windows 7 machines and it installed but then it crashed once RR finished loading up but it said I did not have the .net 4.0 installed then I installed it and it and DFXVoice works good on the Windows 7 machine 32 bit.

    When I first tried to install the new version of DFXVoice on my carputer XP it knew .net 4.0 wasn't installed and it told me to install it before it even would install it on the xp machine. Just was wondering if I could be missing something with the .net and thats why it crashes but remember it only crashes when Use RRMedia is enabled.

    Another update after I saw it was working on my home Windows 7 machine I got brave and installed the mobilephone.net plugin to see if it would work. I thought before (somewhere in this thread) someone was saying it would crash with DFXVoice and Windows 7.
    I did not do a lot of testing, I made a couple calls, used DFXVoice a little restarted RR Maybe 5-7 times and it seems like it was working. DFXVoice did crash once like the second time I restarted RR but not sure if that was just a fluke or has something to do with mobilephone or something else.

    Can anyone else confirm if mobilephone.net plays nice or not with DFXVoice now?
    I was using latest bluesoleil 8.X On Windows 7 32 bit.

    I would still like to figure out why it won't work on my XP puter as the computer don't have enough power to run Windows 7 smoothly.

    Thanks
    Win 7 Pro 64bit, 4gb DDR2 Ram, q6600 Processor, Solid state drive & 7200 drive, Andrea mic, Sirius, DE HD Radio, Opus power supply, 10.4" touchscreen.
    1.)Orion 2500d Amp
    1.)Orion 15" h2 Sub
    1.)Orion 8004 Amp
    2.) Sets Orion Components - P-SERIES

  7. #387
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    I'll have to db check on an XP install and see if see any crashing. Not likely, but see if there are any updates for .net4 that causing it?
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  8. #388
    Variable Bitrate michaelrj9's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    288
    No Wndows updates available on my XP machine. I also did a new Windows XP install with a bare install of Flash, Winamp, RR, DFX 5.1.2 & DFXVoice & Windows updates and still the same problems.

    I also wanted to clarify from my previous post on my Windows 7 machine it does work BUT the "Scan Music Collection" still doesnt work on the install either.

    Michael
    Last edited by michaelrj9; 09-17-2012 at 08:45 AM.
    Win 7 Pro 64bit, 4gb DDR2 Ram, q6600 Processor, Solid state drive & 7200 drive, Andrea mic, Sirius, DE HD Radio, Opus power supply, 10.4" touchscreen.
    1.)Orion 2500d Amp
    1.)Orion 15" h2 Sub
    1.)Orion 8004 Amp
    2.) Sets Orion Components - P-SERIES

  9. #389
    Variable Bitrate michaelrj9's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    288
    Blue, I have a couple questions before I go crazy trying to figure out what is going on.

    Should the "Scan Music Collection" still work? Does it make a difference if the Use RRMedia DB is enabled or disabled to get the Scan Music Collection to work? I have tried it either way on XP & Windows 7 with no luck.

    Now im talking on a fresh install of DFXVoice (old verision was uninstalled and folders in My Docs & Program Files were removed)
    After I install the new version of DFXVoice I immediately go go the sample skin folder and copy over the new skin files into the DFX skin folder, copy the DFXVoice_Settings.xml file to My Documents\RideRunner\Plugins\DFXVoice\ and overwrite the other one whick is about half the size of the new one which is about 50kb or so. So the one that was overwritten was like 25kb or so. I have tried NOT copying over the file and still don't work.

    Now I am not sure where I need to put the lines in the SKIN EXECTBL.ini FILE. Where in the DFX Skin Exectbl.ini should I put them? top, bottom under any specific heading in the file? I tried a few different areas with no luck.

    Like I said in a previous post I tried on a home puter running Windows 7 Ultimate 32 bit and seems to be working. That computer I already had RR on it 9-1-12 version with DFX skin 5.1.2 with no updates done to the skin (it shows last update was (3-31-12) Now I don't know if I had a previous version of DFXVoice installed. I should of checked but didn't. I installed the latest version of DFXVoice and did nothing else. I did not copy the new skin files, DFXVoice_Settings.xml or add the lines to the DFX Skin Exectbl.ini file. This computer seems like it is working with the commands like "Music" "What Time is It" "Play Artist XXX" and "Play XXX Music"

    On my car PC XP I tried this was of installing and like the ones listed above with no luck.

    Do you think this can be a hardware isue causing my problems?

    Thanks
    Win 7 Pro 64bit, 4gb DDR2 Ram, q6600 Processor, Solid state drive & 7200 drive, Andrea mic, Sirius, DE HD Radio, Opus power supply, 10.4" touchscreen.
    1.)Orion 2500d Amp
    1.)Orion 15" h2 Sub
    1.)Orion 8004 Amp
    2.) Sets Orion Components - P-SERIES

  10. #390
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789
    Finally got around to installing this great plugin. Everything seems to be working well except I am unable to get the XML editor to work. If I edit or add any commands and hit apply I get an unhandled exception error "Object reference not set to an instance of an object" with the notes shown on the attached. In addition, the save and update road runner buttons remain grayed out. It happens on both machines on which I have loaded the plugin. XP SP3 - Up to date DFX - 09/01 RR.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by kbreeden; 09-19-2012 at 12:57 PM.

Similar Threads

  1. Plugin Manager control of plugin Config
    By lambosprit in forum RR Plugins
    Replies: 17
    Last Post: 10-17-2010, 04:46 PM
  2. Better Voice Control Plugin?
    By HiJackZX1 in forum CF Plugins
    Replies: 2
    Last Post: 11-21-2008, 09:39 AM
  3. Voice Tunes voice control software
    By kelmk in forum Software & Software Development
    Replies: 0
    Last Post: 03-18-2008, 10:29 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 03-15-2008, 11:26 AM
  5. New voice itunes voice control software!
    By The Don in forum MacCar
    Replies: 0
    Last Post: 03-25-2005, 09:20 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •