Page 11 of 13 FirstFirst ... 2345678910111213 LastLast
Results 101 to 110 of 126

Thread: RRPandora plugin for RideRunner

  1. #101
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    32
    Pandora One here too.

  2. #102
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,168
    Blog Entries
    53
    Quote Originally Posted by suavecito View Post
    Is it just me or is anyone else having problems running this plugin?

    I launch RR and click on RRPandora plugin, then it says "CONNECTING TO PANDORA" but then I get the following error:

    Attachment 67399

    Using:
    RideRunner 8-1-2012
    Windows 7, 64
    Winamp 5.541
    .Net 4.5

    RRPandora_debug.txt
    HTML Code:
    9/1/2012 10:04:55 PM-->Debug mode setting found.  Debug set to True
    9/1/2012 10:04:55 PM-->Username setting found.  Username set to [email protected]
    9/1/2012 10:04:55 PM-->Password found and decrypted
    9/1/2012 10:04:55 PM-->SkipOnHate setting found.  SkipOnHate set to False
    9/1/2012 10:04:55 PM-->AudioQuality setting found.  AudioQuality set to Normal Quality (128kbps)
    9/1/2012 10:04:55 PM-->SortMethod setting found.  SortMethod set to Date
    9/1/2012 10:04:55 PM-->Last Station ID setting found.  LastStationID is 
    9/1/2012 10:04:55 PM-->Settings Loaded
    9/1/2012 10:04:55 PM-->Winamp Started
    9/1/2012 10:04:56 PM-->Winamp Initialized
    9/1/2012 10:04:56 PM-->Winamp Ready
    9/1/2012 10:04:56 PM-->Pandora audio format set
    9/1/2012 10:04:56 PM-->Authorization handler initiated
    9/1/2012 10:04:56 PM-->Connection handler initiated
    9/1/2012 10:04:56 PM-->album client handler initiated
    9/1/2012 10:04:56 PM-->Image handler initiated
    9/1/2012 10:04:56 PM-->Status timer initiated
    9/1/2012 10:04:56 PM-->ONLINE Command executed
    9/1/2012 10:04:56 PM-->ShouldPlay is true, starting connection worker.
    9/1/2012 10:04:56 PM-->Connection worker started
    9/1/2012 10:04:56 PM-->------> RRPandora method SourceActive run with parameter of True
    9/1/2012 10:04:56 PM-->ONSOURCECHANGE Command executed
    9/1/2012 10:04:57 PM-->Authorization worker started
    9/1/2012 10:04:58 PM-->Attempting to login with saved credentials...
    9/1/2012 10:05:03 PM-->avail station count = 12
    9/1/2012 10:05:03 PM-->Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    Parameter name: index
    9/1/2012 10:05:04 PM-->Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    Parameter name: index
    9/1/2012 10:05:05 PM-->Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    Parameter name: index
    9/1/2012 10:05:06 PM-->Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    Parameter name: index
    9/1/2012 10:05:07 PM-->Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    Parameter name: index
    9/1/2012 10:05:08 PM-->Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    Parameter name: index
    9/1/2012 10:05:09 PM-->Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    Parameter name: index
    9/1/2012 10:05:10 PM-->Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    Parameter name: index
    9/1/2012 10:05:11 PM-->Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    Parameter name: index
    9/1/2012 10:05:12 PM-->Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    Parameter name: index
    9/1/2012 10:05:13 PM-->Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    Parameter name: index
    9/1/2012 10:05:14 PM-->Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    Parameter name: index
    9/1/2012 10:05:15 PM-->Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    Parameter name: index
    9/1/2012 10:05:16 PM-->Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    Parameter name: index
    9/1/2012 10:05:17 PM-->Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    Parameter name: index
    9/1/2012 10:05:18 PM-->Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    Parameter name: index
    9/1/2012 10:05:19 PM-->Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    Parameter name: index
    Your error has me baffled, it's occuring when i'm getting the file stream for album art for your station list. Are there any unicode characters in your station list? It's either that, or a problem with the file path

    Code:
    public void getFile(Byte[] Files, string filename)
            {
                if (filename.ToLower() != "quick mix")
                {
                    filename = HttpUtility.UrlEncode(filename);
    
                    if (File.Exists(DPath + "Support_Files\\" + filename + ".jpg"))
                    {
                        return; //dont need to redownload
                    }
    
                    FileStream fs = new FileStream(DPath + "Support_Files\\" + filename + ".jpg", FileMode.Create, FileAccess.ReadWrite, FileShare.Write);
                    fs.Write(Files, 0, Files.Length);
                    fs.Flush();
                    fs.Close();
                }
    
            }
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  3. #103
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,168
    Blog Entries
    53
    Ive been trying to pinpoint this track skip problem you guys are experiencing and i dont see how it can happen (in code). I have a timer which polls the following information:

    -IsActive (is pandora the current RR Source)
    -IsAuthorized (do we still have a valid connection to pandora)
    -What is winamps state (playing/paused/stopped)

    if and only if IsActive = true, IsAuthorized = true, and winamps status is stopped does RRPandora request the next track from Pandora. So basically something is stopping winamp and RRPandora is responding like it should in normal operation. So basically the question is what is stopping winamp?
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  4. #104
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Too funny!!!! I was just both gonna report this issue, and tell you what I have figured it out to be...

    You need to first get the size of the album art b/c if its 0 then it doesn't exist and causes the PI to crash! As soon as i deleted all my stations that had no art from my phone, restarted rr and went to the Pandora screen, everything worked, lists, playting stations...
    I only noticed b/c i looked in the support files fold and there was a empy stationlist txt, and two station's art, one that DL'd ok and the other one of which was 0 bytes and after checking with my phone, was the same station that had no art...

    Oh and your welcome...
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  5. #105
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,168
    Blog Entries
    53
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    Too funny!!!! I was just both gonna report this issue, and tell you what I have figured it out to be...

    You need to first get the size of the album art b/c if its 0 then it doesn't exist and causes the PI to crash! As soon as i deleted all my stations that had no art from my phone, restarted rr and went to the Pandora screen, everything worked, lists, playting stations...
    I only noticed b/c i looked in the support files fold and there was a empy stationlist txt, and two station's art, one that DL'd ok and the other one of which was 0 bytes and after checking with my phone, was the same station that had no art...

    Oh and your welcome...
    Fixed, thanks a ton man!

    Now gotta figure this skip issue out and fixed the visualizations (working on it now)
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  6. #106
    Newbie
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    33
    My brother notice that if the album art does not load then the plugin skips to next track. Not sure if this helps.

  7. #107
    Newbie
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    33
    Is it possible winamp is causing the problem? maybe something with the buffer size

  8. #108
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,168
    Blog Entries
    53
    Quote Originally Posted by os12tr View Post
    My brother notice that if the album art does not load then the plugin skips to next track. Not sure if this helps.
    Im trying to test this but i never see a song without album art. Is there a particular station this happens on often? If this happens again it should spit an error into the debug file. Can you send me that file?

    Quote Originally Posted by os12tr View Post
    Is it possible winamp is causing the problem? maybe something with the buffer size
    it has to be winamp actually. Again, the timer will only advance to the next track if winamps status is stopped. I'm gonna go ahead and assume you're not running the STOP command in RR while pandora is in use, so that leaves something internal to winamp. On my systems if there's a buffer problem due to lack of internet winamp stays in playing state with its typical buffer % message, which i read and pass through to a label in RRPandora. I'm gonna see if i can find out what causes winamp to stop interally when dealing with internet radio.

    In the meantime, i'm going to upload a new version tonight, it will fix the album art file size issue, HOPEFULLY fix visualizations (the code is pulled direct from Mitch's web radio source). Urge anyone having problems to try it.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  9. #109
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,168
    Blog Entries
    53
    Might have a breakthrough for people experiencing the song jumping! Doing some testing today.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  10. #110
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,168
    Blog Entries
    53
    .84 available. Did some tweaks that should help manage skipping tracks, hard for me to test as i dont really have the problem... but test this and report. At minimum the debug.txt should provide more information about what is passing the command to winamp to skip.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

Similar Threads

  1. How is this car called in the U.S. ?
    By kraft in forum Off Topic
    Replies: 10
    Last Post: 12-30-2010, 12:51 AM
  2. HAHAHA busted for the cable for the XM thing you guys worked SOOO hard on
    By jimmythecow in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 10-15-2004, 11:53 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 02-19-2003, 08:29 AM
  4. What do you guys thing of this screen....
    By Mwilhelm100 in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 07-09-2002, 06:18 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •