Page 13 of 13 FirstFirst ... 345678910111213
Results 121 to 126 of 126

Thread: RRPandora plugin for RideRunner

  1. #121
    Maximum Bitrate RAWPWR's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    613
    Runs well, thanks sonic.

  2. #122
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    92
    Hi, I can't seem to get rrpandora started on my car which has windows xp sp3 but it works on my windows 7 machine at home. I have .net 3.5 sp1 and .net 4.0 installed and it doesn't want to start up. I tried doing a fresh install in my car (uninstalled and backed up the riderunner folder) and reinstalled the november 1st 2012 release of RR and then installed RRpandora. I've changed the skin commands for the carwings lite and my own skin that i'm using to execute "RRPandora" when hit but no go on my car pc. Again this works on my windows 7 machine and I've even copied the skin folders from my car to my home pc and it works. What other requirements do I need?

  3. #123
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,154
    Blog Entries
    51
    Quote Originally Posted by wariow View Post
    Hi, I can't seem to get rrpandora started on my car which has windows xp sp3 but it works on my windows 7 machine at home. I have .net 3.5 sp1 and .net 4.0 installed and it doesn't want to start up. I tried doing a fresh install in my car (uninstalled and backed up the riderunner folder) and reinstalled the november 1st 2012 release of RR and then installed RRpandora. I've changed the skin commands for the carwings lite and my own skin that i'm using to execute "RRPandora" when hit but no go on my car pc. Again this works on my windows 7 machine and I've even copied the skin folders from my car to my home pc and it works. What other requirements do I need?
    Make sure you use .net 4.0 extended. Client doesnt have all of the requirements.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  4. #124
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    92
    thanks sonic, i'll give that a go and see how it turns out

  5. #125
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    92
    thanks that worked. Is there a way to speed up the load times? takes around 30 seconds to load all the stations and then finally start playing. Even at home on broadband when I tested it would take the same amount of time.

  6. #126
    Newbie
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2
    Hi,

    Has anyone ran into the station list not showing up? It looks like mine is playing the QuickMix and not one of my stations.

    If I go to create a station, I can find the artist, but then it doesn't seem to create or play that station.


Page 13 of 13 FirstFirst ... 345678910111213

Similar Threads

  1. How is this car called in the U.S. ?
    By kraft in forum Off Topic
    Replies: 10
    Last Post: 12-30-2010, 12:51 AM
  2. HAHAHA busted for the cable for the XM thing you guys worked SOOO hard on
    By jimmythecow in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 10-15-2004, 11:53 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 02-19-2003, 08:29 AM
  4. What do you guys thing of this screen....
    By Mwilhelm100 in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 07-09-2002, 06:18 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •