Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 41 to 50 of 67

Thread: MotionLock - disable dvd while moving

  1. #41
    FLAC john1701's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Fort Myers, Fl
    Posts
    1,193
    started playing around with it.... got this from the debug its for the older version, not the test one you posted #36

    1/8/2007 1:21:17 AM: Error loading plugin: MotionLock (Automation error
    ClassFactory cannot supply requested class )

    hope any of this info helps
    The MC of Florida Car PC Meets
    CAR:2001 Ford Crown Victoria
    PC: Acer EEE 900HA with Win7 with CF 2.0.
    Memory:1G
    Drives:160gig
    WI-FI:Cingular
    GPS:IG2k9
    Screen:Xenarc 700TSV
    The Florida Meets Thread

  2. #42
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,700
    Blog Entries
    1
    BTW John Your alarm is going off!


    Sorry It's been a LONG day!

    Festy: If there is anything else I can do to test it for you ect, just let me know. I have Trillian here so have a screen name on all of the IM services if that would make information exchange easier ect.
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  3. #43

  4. #44
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,700
    Blog Entries
    1

    Working Perfectly here.

    Festy: Woot! That appears to have done it. Is locking the screen on a -1 here, and with set to 5 is allowing it. Will test in the car with GPS here in the next couple days!

    That is strange that the Error Rad Runner's Debut was coming up with was a file not found due to a variable setting in the code.

    Great Job!!!!
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  5. #45
    FLAC john1701's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Fort Myers, Fl
    Posts
    1,193
    just tried it in the house. Yes it works. I will get it in the car later today and try it out. Thx

    You need a donation button!
    The MC of Florida Car PC Meets
    CAR:2001 Ford Crown Victoria
    PC: Acer EEE 900HA with Win7 with CF 2.0.
    Memory:1G
    Drives:160gig
    WI-FI:Cingular
    GPS:IG2k9
    Screen:Xenarc 700TSV
    The Florida Meets Thread

  6. #46
    FLAC john1701's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Fort Myers, Fl
    Posts
    1,193
    ok in the car it works, however, if the car is not moving (at a red light) I can start the video player and a movie plays. When the car starts moving, the movie still plays.

    If I touch the screen to bring up the video player like to turn vol up or down, then the motionlock denied screen appears and then it does not play any movies.

    What I see is it is not stopping (blocking) the movie playing once it has already started before the car starts moving.

    Figure I let you know.
    The MC of Florida Car PC Meets
    CAR:2001 Ford Crown Victoria
    PC: Acer EEE 900HA with Win7 with CF 2.0.
    Memory:1G
    Drives:160gig
    WI-FI:Cingular
    GPS:IG2k9
    Screen:Xenarc 700TSV
    The Florida Meets Thread

  7. #47
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,700
    Blog Entries
    1
    Using GPS Gate here with the trial, (THanks for the tip guys).

    I am not having that problem with the new version posted this morning. If I set my speed to 0, the go to video it works fine, I stop the simulation, reset the speed to 20 MPH, and re-start the sumulation, about a second later the video disappears and the "Disabled screen" pops's up.

    So for here, at least, all is working perfectly! Thanks for a VERY useful, and safety conscious plugin for sure!
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  8. #48
    Low Bitrate festy's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Sydney, OZ
    Posts
    109
    Quote Originally Posted by john1701 View Post
    ok in the car it works, however, if the car is not moving (at a red light) I can start the video player and a movie plays. When the car starts moving, the movie still plays.
    Can you try adding another skin into the 'black list' in the ini - anything at all, ie equalizer and see if that one closes when you drive off?

  9. #49
    FLAC john1701's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Fort Myers, Fl
    Posts
    1,193
    ok tried it in the car. any skin in the 'blacklist' i chose the audio_player.skin, about 4 to 5 seconds on that screen the denied skin appears.

    on the video part, if the video player skin 'is' showing on the screen, then the denied skin appears.

    If the video player skin is not there and the video is playing, (you know disappears so the video is full screen) the video keeps playing unless you touch the screen to bring up the video skin, then it auto kicks in the denied skin.
    The MC of Florida Car PC Meets
    CAR:2001 Ford Crown Victoria
    PC: Acer EEE 900HA with Win7 with CF 2.0.
    Memory:1G
    Drives:160gig
    WI-FI:Cingular
    GPS:IG2k9
    Screen:Xenarc 700TSV
    The Florida Meets Thread

  10. #50
    Low Bitrate festy's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Sydney, OZ
    Posts
    109
    right, so maybe there's something a bit funny about the skin name RR is reporting when the skin is hidden...

    Can you give this dll a go? It will write a logfile of the rr screen name reported once a second to $rrpath$\screen.log.

    Just fire up the video_player, wait for the controls to hide, then give it a few seconds before closing then look at screen.log to see if it's still reporting as video_player.skin when the controls are hidden.
    Attached Files Attached Files

Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Similar Threads

  1. FAQ: How to install a DVD R/RW in your Xenarc 700IDT
    By cdcamaro9534 in forum The FAQ Emporium
    Replies: 28
    Last Post: 12-10-2007, 12:34 PM
  2. Replies: 33
    Last Post: 07-20-2006, 02:03 PM
  3. Getting DVD Data
    By fossks in forum Linux
    Replies: 0
    Last Post: 07-09-2006, 11:34 PM
  4. DVD Burners who?, what? how?
    By sleddog4 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 12-01-2000, 05:51 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •