Page 24 of 54 FirstFirst ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... LastLast
Results 231 to 240 of 532

Thread: Needed: BETA Testers for Google Earth Plugin

  1. #231
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Yes please, post the rrearth log -- this bugs the hell out of me cause I hardly changed anything at all with it. I don't believe I made it start with the GPS off yet, so that on itself sounds like a bug or you just didn't have the GPS running with good signal.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  2. #232
    Banned RPM_VR4's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    L.A.
    Posts
    1,893
    Ok... it didn't work on my home PC. Here are the logs from that.

    I do not have a GPS on any of my test systems, but it usually zooms in to canada on startup and in order to drag the map or allow GooPs to control GE, you have to toggle RREarth center-on-GPS off. After installing the latest DLL on my work PC, all the buttons worked, it did not zoom in to canada, and I could move the map around.

    On both systems I could see the file-menu, the top-button-bar, and the left-nav-bar, but on my home system, the left nav bar is just all gray until I try to close it (using the open/close left-nav button on the top-button-bar). After I do that, RREarth forces the left-nav open again and it is drawn correctly.

    On my work system when I click fly-to, I see the address appear on the left-nav and it works. On my home system, if you click fly-to the left-nav flashes (<10th of a second) but no address is displayed.

    NOTE: I was using BlueDevil at work with its RREarth skin. At home I am using BMV2 with the default RREarth skin. I also have been testing it with a skin I made myself. I doubt this has anything to do with the problems, but I will test to make sure ASAP. I will also get you the logs from the working machine.
    Attached Files Attached Files

  3. #233
    Banned RPM_VR4's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    L.A.
    Posts
    1,893
    Ok, here's the logs from my work PC (everything working with no gps on startup using the BlueDevil skin).

    Here are the relivant differances:

    Home PC (Default RREarth .skin files - Does Not Work):
    Code:
    PC: GE_EMBED : rrearth.skin
    EMbed: 0,0,0,0,0,0
    CMD: 329292,329108,394876,329070,329122
    CMD: 329292,329108,394876,329070,329122
    CMD: 329292,329108,394876,329070,329122
    PC: LOAD;RREarth2.skin : rrearth.skin
    CMD: 329292,329108,394876,329070,329122
    PC: GE_EMBED : rrearth2.skin
    CMD: 329292,329108,394876,329070,329122
    PC: OSKTOVAR;GEBOX1 : rrearth2.skin
    PC: ENTER : osk.skin
    PC: GE_FLYTO;1950 Sawtelle 90025 : rrearth2.skin
    CMD: 329292,329108,394876,329070,329122
    CMD: 329292,329108,394876,329070,329122
    CMD: 329292,329108,394876,329070,329122
    CMD: 329292,329108,394876,329070,329122
    Work PC (BlueDevil RREarth .skin file - Works!):
    Code:
    PC: GE_EMBED : rrearth.skin
    EMbed: 67834,67860,67858,67904,67918,67932
    PC: OSKTOVAR;GEBOX1 : rrearth.skin
    PC: ENTER : osk.skin
    PC: GE_FLYTO;1950 sawtelle 90025 : rrearth.skin
    CMD: 67960,68142,67940,67942,67944
    CMD: 67960,68142,67940,67942,67944
    CMD: 67960,68142,67940,67942,67944
    CMD: 67960,68142,67940,67942,67944
    Attached Files Attached Files

  4. #234
    Banned RPM_VR4's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    L.A.
    Posts
    1,893
    Wow... my home PC works now! I downloaded the newest beta\RoadRunner.exe (I last updated the .exe about a week and a half ago) and it works fine with the default skin.

    At home it still zooms to Canada though. Even when you click fly-to it goes to my address and then immediatly goes back to Canada. You should make a fly-to or direction command auto turn-off the center on gps.

    Anyway, I'd love it if you could compile me a version with no gps usage (other than fly-to (GPS Location) after hitting "clear") and no forcing the the left-nav open or closed (other than one auto-close-if-open on startup, if that is easy to keep).


    Attached are the home-pc (working) logs.

    Notice in the log file above (from when it didn't work):
    Code:
    EMbed: 0,0,0,0,0,0
    ...but now:
    Code:
    EMbed: 1180792,394894,394768,394900,394872,394774
    Attached Files Attached Files

  5. #235
    Banned RPM_VR4's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    L.A.
    Posts
    1,893
    I think I figured it out... the buttons don't work if you have your left-nav-bar closed on startup (or if it is currently closed). I always set up Google Earth with no left-nav-bar or top-button-bar outside of RR before testing, but I did not do that on my work PC after installing the newest Google Earth this time.

    I now see that you don't actually open/close the left-nav bar at all, you just push it off screen to the left or something. I actually don't get how you are embedding the Google Earth map seperatly from the rest of the application. With SKINbedder, I just embed the whole application, remove its title-bar, and then "nudge" off the menu-bar and any side/bottom boarder. Then you can still use Ctrl-Alt-B and Ctrl-Alt-T to remove or restore the left and top tool-bars. You can also still see the menu-bar drop-downs in the proper place if you press/release Alt then down-arrow.

    I am very interested in your method of embedding only the map though. Would you be willing to share the source on this yet?

  6. #236
    Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    24
    Yeah - the new dll works! But I still have the navigation and half of the menu on the left side... how can I fix that?
    Attached Images Attached Images  

  7. #237
    Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    24
    The button to turn off the panel is only visible in the GE standalone... and it does not save the visible state

  8. #238
    Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    24
    As before posted, you seem to use the sidebar for your purposes and therefore ctrl+alt+b does not work (which normally turns off the side bar).

    As RPM_VR4 said, you seem to pull the sidebar off screen, and that fails here... it's still there as you can see in the above screenshot.

    Maybe that is due to the German version? Any ideas....?

  9. #239
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,168
    Blog Entries
    51
    gonna download the new dll tonight and see if the error message i was getting without internet is gone
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  10. #240
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    The side bar was being displayed because it was a test version. I posted a new one that does not display the side panel options.

    @RPM: thanks for pointing that out about the side panel being open/closed. I would not have found that out simply because I just always leave it open. I'll see what I can do about it.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

Similar Threads

  1. RR 04-08-05 .. BETA Base Plugin ...
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 37
    Last Post: 04-10-2005, 11:39 PM
  2. slide show plugin for winamp 3 needed
    By babas151 in forum Software & Software Development
    Replies: 0
    Last Post: 02-01-2003, 11:24 AM
  3. Winamp LCD display plugin / IRMan plugin - together?
    By Jarrod in forum Software & Software Development
    Replies: 9
    Last Post: 06-03-2002, 05:39 AM
  4. winamp audio CD plugin needed
    By babas151 in forum Software & Software Development
    Replies: 4
    Last Post: 05-14-2002, 03:47 PM
  5. Blackwind's keypad plugin v2.0 beta released
    By Blackwind in forum Software & Software Development
    Replies: 14
    Last Post: 02-11-2001, 03:54 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •