Page 36 of 54 FirstFirst ... 262728293031323334353637383940414243444546 ... LastLast
Results 351 to 360 of 532

Thread: Needed: BETA Testers for Google Earth Plugin

  1. #351
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,616
    Quote Originally Posted by hari-bhari View Post
    are there any skins that implement this natively? i am a new rr user (debating the switch from cf) and have downloaded simplistique, iphone, and FU. any way to get this to run inside of those skins?

    iDrive

  2. #352
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    Quote Originally Posted by guino View Post
    @hari: you have to enter an address first to use the fly to button -- is that what you're doing ? You also need to have working internet for it to work.

    @Nimar: It's easy to make it always write . instead of ,
    yup of course. this is on my test bench with full internet access, and i tried typing in a city like 'atlanta, ga' in either box and hitting fly to. it doesnt respond at all. any debug text i can look at for an idea? also im using the newest google earth, do i need to be using an old version (i remember reading something about needing beta 4 but i assumed that was for last year)

  3. #353
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    I honestly haven't tested any latest GE version.. but should work the same way, unless they drastically changed something..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  4. #354
    Low Bitrate sviyer's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    62
    The latest GE version works with the latest Plugin. Thanks Guino.
    ----------------------
    Honda City

  5. #355
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    20
    Hi Guino! Thanks for the new version - but unfortunately it work not correct lokk at the generated GPS.kml":
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <kml xmlns="http://earth.google.com/kml/2.0">
    <Placemark>
    <description>GPS Position</description>
    <name>GPS</name>
    <LookAt>
    <longitude>-90.86948943473118</longitude>
    <latitude>48.25450093195546</latitude>
    <range>305.8880792294568</range>
    <tilt>46.72425699662645</tilt>
    <heading>331</heading>
    </LookAt>
    <visibility>1</visibility>
    <styleUrl>root://styleMaps#default+nicon=0x406+hicon=0x416</styleUrl>
    <Point>
    <extrude>1</extrude>
    <altitudeMode>relativeToGround</altitudeMode>
    <coordinates>[GPSLON],48.25450093195546,0</coordinates>
    </Point>
    </Placemark>
    </kml>

    [GPSLON] is not replaced by the number.

  6. #356
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Sorry, that was my bad -- download the new DLL I made (now) from the same place and let me know.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  7. #357
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    20
    Guino! It works fine now!!! Thanks!
    But GE_TOGGLEGPS button sometimes work, sometimes don't... i press it, and it doesn't turn GPS off.

  8. #358
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Quote Originally Posted by NiMar View Post
    Guino! It works fine now!!! Thanks!
    But GE_TOGGLEGPS button sometimes work, sometimes don't... i press it, and it doesn't turn GPS off.
    It is still BETA because I myself have glitches when using it -- it takes a lot of time to debug this thing cause it's a non-exact science getting GE to do what you want.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  9. #359
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    @guino - if you get a chance, could you please look at my post in the lsx thread regarding GE? maybe you could shed some light on what could be happening. i could also upload a video file of it if you are having trouble understanding because its a bit confusing. if you can't get to it right away that's fine too, thanks!

  10. #360
    Newbie
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    6

    plugin problem

    Hi, when I load the plugin in roadrunner, i get an error message, saying:
    parse error in net.kml on line 2...
    I cant isolate the error, I would appreciate any help!

    Thanks,
    Stefan

Similar Threads

  1. RR 04-08-05 .. BETA Base Plugin ...
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 37
    Last Post: 04-10-2005, 11:39 PM
  2. slide show plugin for winamp 3 needed
    By babas151 in forum Software & Software Development
    Replies: 0
    Last Post: 02-01-2003, 11:24 AM
  3. Winamp LCD display plugin / IRMan plugin - together?
    By Jarrod in forum Software & Software Development
    Replies: 9
    Last Post: 06-03-2002, 05:39 AM
  4. winamp audio CD plugin needed
    By babas151 in forum Software & Software Development
    Replies: 4
    Last Post: 05-14-2002, 03:47 PM
  5. Blackwind's keypad plugin v2.0 beta released
    By Blackwind in forum Software & Software Development
    Replies: 14
    Last Post: 02-11-2001, 03:54 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •