View Poll Results: What Aspect Ratio / Screen Resolution do you use for eLite?

Voters
299. You may not vote on this poll
  • 16:9 (15:9) at 800 x 480

    119 39.80%
  • 4:3 at 800 x 600

    118 39.46%
  • 16:9 HIGHER THAN 800 x 480

    41 13.71%
  • 4:3 HIGHER THAN 800 x 600

    21 7.02%
Page 21 of 101 FirstFirst ... 11121314151617181920212223242526272829303171 ... LastLast
Results 201 to 210 of 1008

Thread: eLite Lite 1.6.6 (NEWS UPDATE 9-15-11)

  1. #201
    Newbie
    Join Date
    May 2004
    Posts
    11
    open up general.ini in the skin folder and change the Showwidth and showheight parameters for your resolution.

    When I click on Video the buttons in the video screen dont appear I can still press buttons to go back, but just nothing visually there. Is there something I can do to get them back? cause they used to be there.

  2. #202
    Newbie
    Join Date
    May 2004
    Posts
    11
    awesome skin btw, best I've ever used!

  3. #203
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    63
    cant get the skin to work ,just get a thick line runnig 3/4 way down centre of screen

  4. #204
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,979
    look for fastmode=-1 in rr.ini, it may not so add it

  5. #205
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    188
    thanks lertets, that works a treat.

  6. #206
    Variable Bitrate
    Auto Apps:loading...
    suavecito's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    226
    Like Lertets said, change the showwidth and showheight parameters to 800 X 600 in the general.ini.
    You can also change your screen resolution in your display settings to 800 X 600 at 75 hertz to get the native 800 X 480 look.
    eLite Lite is a 800 X 480 skin.

  7. #207
    Newbie Huss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    25
    Nice skin looks cool.....will it have silab Radio...please

  8. #208
    Newbie Scorppro's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Philadelphia, MS
    Posts
    19
    I also get a line in middle of screen.

    Pink top and Black line in middle of screen.

    I have uninstalled RR and re-installed, same problem. CarWings skin (Default) works fine.

  9. #209
    Maximum Bitrate fixerofallthing's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Lawrenceville GA
    Posts
    769
    Quote Originally Posted by Scorppro View Post
    I also get a line in middle of screen.

    Pink top and Black line in middle of screen.

    I have uninstalled RR and re-installed, same problem. CarWings skin (Default) works fine.
    be sure you have
    fastmode=-1
    in rr.ini
    The Car 2005 Scion xB

    The Truck 2004 GMC Canyon

  10. #210
    Newbie Scorppro's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Philadelphia, MS
    Posts
    19

    Thanks

    Had to add it to rr.ini twice... All good now.

    (Added it under [EXTRAS])

Similar Threads

  1. eLite Lite Mixer For Foobar2000 w/ 18-Band EQ
    By bratnetwork in forum RR Skins
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-2010, 05:15 PM
  2. Help with riderunner and elite lite skin
    By Joshc8503 in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 02-12-2010, 11:16 AM
  3. riderunner help - elite lite
    By Joshc8503 in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 12-09-2009, 04:07 PM
  4. elite lite and lock button
    By Joshc8503 in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 12-06-2009, 10:11 AM
  5. Preset problem in RR eLite Lite
    By aqua in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 05-27-2009, 02:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •