View Poll Results: What Aspect Ratio / Screen Resolution do you use for eLite?

Voters
299. You may not vote on this poll
  • 16:9 (15:9) at 800 x 480

    119 39.80%
  • 4:3 at 800 x 600

    118 39.46%
  • 16:9 HIGHER THAN 800 x 480

    41 13.71%
  • 4:3 HIGHER THAN 800 x 600

    21 7.02%
Page 31 of 101 FirstFirst ... 21222324252627282930313233343536373839404181 ... LastLast
Results 301 to 310 of 1008

Thread: eLite Lite 1.6.6 (NEWS UPDATE 9-15-11)

  1. #301
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2008
    Location
    Evergreen State
    Posts
    103
    i just added fennec works so so
    I know... I'm still working on the rest of the features. Gotta keep in mind this is the first alpha release of the browser, so its still a work in progress

  2. #302
    Variable Bitrate dhantiflag's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Mentor, OHIO
    Posts
    384
    Quote Originally Posted by Kardain View Post
    I know... I'm still working on the rest of the features. Gotta keep in mind this is the first alpha release of the browser, so its still a work in progress
    o trust me im very happy with what you did! great idea and everything, i never even knew of fennec before you! lol anyways i know how it can be making skins for it and such... i made a quick sirius one but while im in car i see 100 things i can do to it. lol

  3. #303
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2008
    Location
    Evergreen State
    Posts
    103
    o trust me im very happy with what you did! great idea and everything, i never even knew of fennec before you
    Glad to help I have no real idea what I'm doing, so if it works, great

    Made one change... post edited.

    eLite Lite 1.6.6 (NEWS UPDATE 9-15-11)

    Changed Web Screen to change Bookmark View to New Tab (reducing redundancy of buttons, fixed Web Back. Also found out that WebStop also closes the web screen <shrugs>

    ... Sendkey for New Tab isn't working though... Keyboard command is Ctrl+T, not sure if I need the brackets around the T for the following code:

    Code:
    "SENDKEY;^T",

  4. #304
    Constant Bitrate smp4488's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    119
    Quote Originally Posted by Kardain View Post

    ... Sendkey for New Tab isn't working though... Keyboard command is Ctrl+T, not sure if I need the brackets around the T for the following code:

    Code:
    "SENDKEY;^T",
    According to this post, SENDKEY command . This is what it should look like, I think.

    Code:
    ACTIVATE;- fennec||SENDKEY;^{t}

  5. #305
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    365
    Found another problem. On one of my computers, the album art was messed up, like so:



    I looked in audio_player.skin, and found the following:

    Code:
    /Album Cover
    F,39,112,234,234,"cdcover.swf"
    I,56,126,207,205,"ALBUMART"
    Removing EITHER the Flash or the Indicator line fixes the problem. But I have a question. Why use Flash for album art? What does it do that the built-in doesn't?

    Also, since we're on the subject of the audio_player.skin, I found another problem. Sometimes, when I go to the library page, and navigate to an album, and double-click a song, it would play just fine, but the info on the player screen wouldn't be updated until I navigate to another page and then back, or skip to the next song. Adding the following hidden playlist to the audio_player.skin fixed the problem for me:

    Code:
    S,0,0,0,0,0,0,0,,,,0,0,0,0,0,0,0,0,0,50,17,"HandelGotD"
    Hope this helps!
    -- Kevin

  6. #306
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    365
    Actually, part of my last post was wrong. Removing the indicator, but leaving the Flash, doesn't work for me. Removing the Flash, and leaving the indicator, does work.

    Edit:
    This follow-up appeared before the message that it references. I guess the other message is stuck waiting to be approved.

  7. #307
    Variable Bitrate
    Auto Apps:loading...
    suavecito's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    226
    kross,

    The flash cdcover.swf simply adds a glare to the album cover art for effects.
    Are you using the Mp3Art plugin ?

    I haven't to been able reproduce this problem.

  8. #308
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    365
    After some experimenting, I found out that the cover art overlay problem only happens at 800x600 (by changing general.ini ShowHeight to 600), and only with Flash 10 installed. With Flash 9, it appears correctly.

    No, I don't have mp3art plugin (I don't think).

    Hope this helps!
    -- Kevin

  9. #309
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2008
    Location
    Evergreen State
    Posts
    103
    Quote Originally Posted by smp4488 View Post
    According to this post, SENDKEY command . This is what it should look like, I think.

    Code:
    ACTIVATE;- fennec||SENDKEY;^{t}
    Yep, that worked perfectly. Made the change to fennec.skin and reuploaded the rar file... couple buttons left (and I think Fennec will have to be made the default browser for XP for those to work... time to fire up VirtualBox for that test since I'm currently working on a Vista machine)

  10. #310
    Maximum Bitrate Dave One's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Norfolk UK
    Posts
    573
    This skin is absolutely amazing. I'm really loving the look of it.

    I haven't got access to photoshop at the moment and can't make any changes i.e. add an obd icon. Do you know of any other apps I could do the necessary editing in?

    Cheers,
    Dave
    Vauxhall Astra SXi Car PC installed.

Similar Threads

  1. eLite Lite Mixer For Foobar2000 w/ 18-Band EQ
    By bratnetwork in forum RR Skins
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-2010, 05:15 PM
  2. Help with riderunner and elite lite skin
    By Joshc8503 in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 02-12-2010, 11:16 AM
  3. riderunner help - elite lite
    By Joshc8503 in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 12-09-2009, 04:07 PM
  4. elite lite and lock button
    By Joshc8503 in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 12-06-2009, 10:11 AM
  5. Preset problem in RR eLite Lite
    By aqua in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 05-27-2009, 02:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •