View Poll Results: What Aspect Ratio / Screen Resolution do you use for eLite?

Voters
298. You may not vote on this poll
  • 16:9 (15:9) at 800 x 480

    119 39.93%
  • 4:3 at 800 x 600

    118 39.60%
  • 16:9 HIGHER THAN 800 x 480

    40 13.42%
  • 4:3 HIGHER THAN 800 x 600

    21 7.05%
Page 47 of 101 FirstFirst ... 37383940414243444546474849505152535455565797 ... LastLast
Results 461 to 470 of 1008

Thread: eLite Lite 1.6.6 (NEWS UPDATE 9-15-11)

  1. #461
    Newbie
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    41
    awesome...

  2. #462
    Constant Bitrate l1nk's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Sardinia Island
    Posts
    166
    Really nice skin!!
    As I'm in europe, and we don't have xm/sirius radio, I'm curious about the silabs radio not shown on this video demo..
    Anyway, awesome work, congratulations!

  3. #463
    FLAC
    Join Date
    May 2006
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    1,718
    I got the latest Road Runner, Flash 10 plugin and it still doesn't work. When I preview the skin in the skin chooser of another skin, there's no preview. And when I select it to use it, it just shows completely transparent to my desktop and I have to kill Road Runner to get out of it.
    Ampie Case
    2.5" Hard Drive 80GB Samsung 5400RPM
    256 MB DDR2 PC5400
    Xenarc 700TSV - VGA Monitor
    Intel D945GCLF Motherboard
    M2-ATX-HV

    2005 Honda Civic

  4. #464
    Variable Bitrate
    Auto Apps:loading...
    suavecito's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    226
    Quote Originally Posted by Maheriano View Post
    I got the latest Road Runner, Flash 10 plugin and it still doesn't work. When I preview the skin in the skin chooser of another skin, there's no preview. And when I select it to use it, it just shows completely transparent to my desktop and I have to kill Road Runner to get out of it.
    Have you registered the GDIPlusWrapper.dll file?

    Regsvr32 GDIPlusWrapper.dll

  5. #465
    FLAC
    Join Date
    May 2006
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    1,718
    Quote Originally Posted by suavecito View Post
    Have you registered the GDIPlusWrapper.dll file?

    Regsvr32 GDIPlusWrapper.dll
    I'll try that. Is it located inside the download folder somewhere? Not sure how I got through 3 years with this computer without that.
    Ampie Case
    2.5" Hard Drive 80GB Samsung 5400RPM
    256 MB DDR2 PC5400
    Xenarc 700TSV - VGA Monitor
    Intel D945GCLF Motherboard
    M2-ATX-HV

    2005 Honda Civic

  6. #466
    Variable Bitrate
    Auto Apps:loading...
    suavecito's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    226
    Quote Originally Posted by Maheriano View Post
    I'll try that. Is it located inside the download folder somewhere? Not sure how I got through 3 years with this computer without that.
    It is located under the RideRunner directory, usually "C:\Program Files\RideRunner"

    Download the GDIPlusWrapper.bat file into the RideRunner directory, then click on then bat file to register the dll

    GDIPlusWrapper.bat: Right click, then save as

  7. #467
    FLAC
    Join Date
    May 2006
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    1,718
    Quote Originally Posted by suavecito View Post
    It is located under the RideRunner directory, usually "C:\Program Files\RideRunner"

    Download the GDIPlusWrapper.bat file into the RideRunner directory, then click on then bat file to register the dll

    GDIPlusWrapper.bat: Right click, then save as
    Registered it, still doesn't work. Same symptoms.
    Ampie Case
    2.5" Hard Drive 80GB Samsung 5400RPM
    256 MB DDR2 PC5400
    Xenarc 700TSV - VGA Monitor
    Intel D945GCLF Motherboard
    M2-ATX-HV

    2005 Honda Civic

  8. #468
    High Voltage blk02si's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Motorcity
    Posts
    2,262
    Blog Entries
    1
    Sounds like your directory structure may be wrong for the skin?

    -Suavecito, really nice work on the new version, & nice music selection in your demo vid! Looking forward to this one so I can hack up the GPS screen to use iGO GPS
    Build Things, it keeps your brain busy.

    AutoPC v1 (Retired) - AutoPC v2 (in progress) - www.shocknet.us

  9. #469
    FLAC
    Join Date
    May 2006
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    1,718
    Quote Originally Posted by blk02si View Post
    Sounds like your directory structure may be wrong for the skin?
    I skipped 2 years worth of updates of Road Runner. I went straight from a 2006 build with XP Service Pack 1 to a December 2008 build with XP Service Pack 3. And 2 nights ago I installed the latest Road Runner from the NISU website. I didn't do the update though because it was just 2 exe files, Road Runner and Ride Runner. Plus a few miscellaneous files, I didn't know what to do with them so I ran the installation exe and it installed everything to the same Road Runner folder I always had there. There is no new Ride Runner folder, should there be? Plus when I try to scroll the list like an iPod, it doesn't do it. Also, when I check my Add/Remove Programs it displays an Adobe Flash Player 10 Plugin, should this be a plugin? Did I install the wrong thing? I also have .NET 3.5 I think. I'm pretty sure. So just to let you know, a lot of the files on my computer ooooooooold but I did install all the latest XP updates from Microsoft about 2-3 months ago.
    And as a result of that now my GPS and Capture! programs cause errors after running for any amount of time. I always have to reboot to get iGuidance to work and Capture! just stops recording randomly. Not looking for help on those, just letting you know.

    EDIT - I just installed it on my machine at work and it didn't show any preview in the skin chooser but when I selected it, it worked. All I did was install the latest Road Runner fresh and then install the eLite Lite skin. Nothing else.
    Ampie Case
    2.5" Hard Drive 80GB Samsung 5400RPM
    256 MB DDR2 PC5400
    Xenarc 700TSV - VGA Monitor
    Intel D945GCLF Motherboard
    M2-ATX-HV

    2005 Honda Civic

  10. #470
    FLAC
    Join Date
    May 2006
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    1,718
    I did a complete uninstall/reinstall of Road Runner last night and now eLite Lite works except it doesn't cover the whole screen. I set my screen to 800x600 in my BIOS and I set it to default in the Road Runner setup. I also set it to 16x9 for my Xenarc but it doesn't cover the entire screen top to bottom, it looks more like 16x6.All the buttons are there, just squished vertically. How do I fix this? I tried changing the Road Runner setup options to 4x3 or forcing it to 800x600 or 1024x768 but none of that changes anything.
    Ampie Case
    2.5" Hard Drive 80GB Samsung 5400RPM
    256 MB DDR2 PC5400
    Xenarc 700TSV - VGA Monitor
    Intel D945GCLF Motherboard
    M2-ATX-HV

    2005 Honda Civic

Similar Threads

  1. eLite Lite Mixer For Foobar2000 w/ 18-Band EQ
    By bratnetwork in forum RR Skins
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-2010, 04:15 PM
  2. Help with riderunner and elite lite skin
    By Joshc8503 in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 02-12-2010, 10:16 AM
  3. riderunner help - elite lite
    By Joshc8503 in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 12-09-2009, 03:07 PM
  4. elite lite and lock button
    By Joshc8503 in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 12-06-2009, 09:11 AM
  5. Preset problem in RR eLite Lite
    By aqua in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 05-27-2009, 01:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •