View Poll Results: What Aspect Ratio / Screen Resolution do you use for eLite?

Voters
298. You may not vote on this poll
  • 16:9 (15:9) at 800 x 480

    119 39.93%
  • 4:3 at 800 x 600

    118 39.60%
  • 16:9 HIGHER THAN 800 x 480

    40 13.42%
  • 4:3 HIGHER THAN 800 x 600

    21 7.05%
Page 48 of 101 FirstFirst ... 38394041424344454647484950515253545556575898 ... LastLast
Results 471 to 480 of 1008

Thread: eLite Lite 1.6.6 (NEWS UPDATE 9-15-11)

  1. #471
    Variable Bitrate
    Auto Apps:loading...
    suavecito's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    226
    Quote Originally Posted by Maheriano View Post
    I did a complete uninstall/reinstall of Road Runner last night and now eLite Lite works except it doesn't cover the whole screen. I set my screen to 800x600 in my BIOS and I set it to default in the Road Runner setup. I also set it to 16x9 for my Xenarc but it doesn't cover the entire screen top to bottom, it looks more like 16x6.All the buttons are there, just squished vertically. How do I fix this? I tried changing the Road Runner setup options to 4x3 or forcing it to 800x600 or 1024x768 but none of that changes anything.
    This skin is a 800*480, i haven't release a 800*600 yet because of upcoming eLite Lite 2 release. You need to edit the general.ini file in the eLite Lite folder.

    See my post here eLite Lite 1.6.6 (NEWS UPDATE 9-15-11)

  2. #472
    FLAC
    Join Date
    May 2006
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    1,718
    Thanks, that should do it. Pretty snappy too on a 1 gigahertz processor.
    Ampie Case
    2.5" Hard Drive 80GB Samsung 5400RPM
    256 MB DDR2 PC5400
    Xenarc 700TSV - VGA Monitor
    Intel D945GCLF Motherboard
    M2-ATX-HV

    2005 Honda Civic

  3. #473
    FLAC
    Join Date
    May 2006
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    1,718
    Quote Originally Posted by suavecito View Post
    This skin is a 800*480, i haven't release a 800*600 yet because of upcoming eLite Lite 2 release. You need to edit the general.ini file in the eLite Lite folder.

    See my post here eLite Lite 1.6.6 (NEWS UPDATE 9-15-11)
    Did this and got it working but 2 things in the skin are not working:
    1. The album covers don't work, it's always a blank white cover and a big white square around that.
    2. Visualizations don't work, it's just the background and nothing showing.
    Ampie Case
    2.5" Hard Drive 80GB Samsung 5400RPM
    256 MB DDR2 PC5400
    Xenarc 700TSV - VGA Monitor
    Intel D945GCLF Motherboard
    M2-ATX-HV

    2005 Honda Civic

  4. #474
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2008
    Location
    Evergreen State
    Posts
    103
    Quote Originally Posted by Maheriano View Post
    Did this and got it working but 2 things in the skin are not working:
    1. The album covers don't work, it's always a blank white cover and a big white square around that.
    2. Visualizations don't work, it's just the background and nothing showing.
    for the first issue, please make sure your flash is up to date. I installed both the IE and non-IE versions from filehippo.com to get art to work

    Don't know which one is necessary for the art, so, better to have more than not enough.

    Second issue, no idea. Can't tolerate vis while driving, so never used it.

  5. #475
    Variable Bitrate
    Auto Apps:loading...
    suavecito's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    226
    Quote Originally Posted by Maheriano View Post
    Did this and got it working but 2 things in the skin are not working:
    1. The album covers don't work, it's always a blank white cover and a big white square around that.
    2. Visualizations don't work, it's just the background and nothing showing.

    Macheriano, the skin uses flash to overlay a cd case above the album art. Make sure you have flash installed. If you do not want to use flash take a look at my post here eLite Lite 1.6.6 (NEWS UPDATE 9-15-11) for a solution.

    I don't know what version of winamp you are using. I use winamp 2.95 and haven't had a problem. Make sure you set the correct settings under MUSIC >> PAGE 2 in the RR Config.

    example:
    if you select MilkDrop make sure you have the plugin installed in winamp directory.
    if you select AVS Window make sure you have the avs installed in winamp directory.
    if you select Other make sure you give the window name or else it will not work.

  6. #476
    Newbie
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    50
    Any idea when the red version will be finished? Definitely looking forward to it
    1997 3.8L M5 Camaro: Too many mods :evil:
    235RWHP/232RWTQ

  7. #477
    FLAC
    Join Date
    May 2006
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    1,718
    Quote Originally Posted by Kardain View Post
    for the first issue, please make sure your flash is up to date. I installed both the IE and non-IE versions from filehippo.com to get art to work

    Don't know which one is necessary for the art, so, better to have more than not enough.

    Second issue, no idea. Can't tolerate vis while driving, so never used it.
    That worked, thanks. Not sure what this Flash 10 Plugin thing I have is but it obviously isn't doing its job.
    Ampie Case
    2.5" Hard Drive 80GB Samsung 5400RPM
    256 MB DDR2 PC5400
    Xenarc 700TSV - VGA Monitor
    Intel D945GCLF Motherboard
    M2-ATX-HV

    2005 Honda Civic

  8. #478
    Newbie sharpmusic's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Brooklyn, NY
    Posts
    49

    love the Elite skin how do I change the resolution 800x600

    I have made the changed to the general.ini file but to no avail. I even changed the resolution using photshop but of course the buttons were off. Short of waiting for the new version to come out is there a way to change the resolution to 800 x 600

  9. #479
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,212
    Quote Originally Posted by sharpmusic View Post
    I have made the changed to the general.ini file but to no avail. I even changed the resolution using photshop but of course the buttons were off. Short of waiting for the new version to come out is there a way to change the resolution to 800 x 600
    General.ini should work, make sure the settings are like this and leave everything else alone:

    ShowWidth=800
    ShowHeight=600

  10. #480
    Newbie
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    33
    the skin very nice i love it, but few issue i can't get it to work. i have updated my Riderunner and adobe flash 10. and changed the skin to 800x600. but when i pressed navigation button my IGuidance not loading up in the small screen all the button on left side is there but blank screen. when i press full screen then it show the map. one more thing how to do i change the front menu option. say i don't want HD radio and fire box there where do i go to change there. i try to press and hold it and it won't let me. i went to setting there wasn't much. please help thank you

Similar Threads

  1. eLite Lite Mixer For Foobar2000 w/ 18-Band EQ
    By bratnetwork in forum RR Skins
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-2010, 04:15 PM
  2. Help with riderunner and elite lite skin
    By Joshc8503 in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 02-12-2010, 10:16 AM
  3. riderunner help - elite lite
    By Joshc8503 in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 12-09-2009, 03:07 PM
  4. elite lite and lock button
    By Joshc8503 in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 12-06-2009, 09:11 AM
  5. Preset problem in RR eLite Lite
    By aqua in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 05-27-2009, 01:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •