View Poll Results: What Aspect Ratio / Screen Resolution do you use for eLite?

Voters
298. You may not vote on this poll
  • 16:9 (15:9) at 800 x 480

    119 39.93%
  • 4:3 at 800 x 600

    118 39.60%
  • 16:9 HIGHER THAN 800 x 480

    40 13.42%
  • 4:3 HIGHER THAN 800 x 600

    21 7.05%
Page 86 of 101 FirstFirst ... 36767778798081828384858687888990919293949596 ... LastLast
Results 851 to 860 of 1008

Thread: eLite Lite 1.6.6 (NEWS UPDATE 9-15-11)

  1. #851
    Low Bitrate
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    62

    My MyMobiler Skin

    G'day People,

    Here is my new MyMobiler skin which I will share when complete.

    Attached Images Attached Images  

  2. #852
    Low Bitrate Belo's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    107
    earlier I posted an issue with getting videos to play fullscreen. I solved this by selecting "embedded player" under video settings in rrconfig instead of pointing to wmp.

    hope this helps anyone else who runs into this issue.
    09 Pontiac G8GT [decently modded]
    former carputer owner, given up for iphone

  3. #853
    Newbie
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Russia
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Rublex View Post
    Love the skin, great work!

    I am having a bit of a problem displaying the keyboard on the Garmin screen. When I click the keyboard icon, I can see the song info screen flash and the REPEAT icon toggled. So my guess is that even though it looks like I am clicking the keyboard icon, it actually executes the REPEAT command.

    I am on Windows 7 32-bit btw.

    Any help would be appreciated.

    Thanks.
    To fix this problem open skin editor, goto screens -> external_gps.skin double click on button where keyboard icon should be located and replace "REPEAT" text with "X_OVERLAY||WAIT;0.5||GMPCOSK"


  4. #854
    Constant Bitrate enigmacarpc's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    NJ
    Posts
    93
    I was under the impression the keyboard in this skin build was not working in general.

    I see someone posted that it would not be fixed until version 2.

    I have been trying to install an On screen keyboard plugin with no success so far.

  5. #855
    Constant Bitrate enigmacarpc's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    NJ
    Posts
    93
    Zipper88 I tried you fix and it worked.

    The only problem I see is that after you enter your text it causes the row of icons to double.
    Attached Images Attached Images  

  6. #856
    Constant Bitrate enigmacarpc's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    NJ
    Posts
    93
    Should I have this at the root of my music list?

    Mine seems to be missing.

    Edit: I now have this list, I moved to Winamp 2.95.
    Attached Images Attached Images  

  7. #857
    Newbie
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Ohio
    Posts
    55
    I'm having a small problem when embedding iGuidance 4.0. When it starts it embeds mostly but the top menu that shows file, options, ect shows up on top. And if I press any buttons (such as the volume) the screen flashes in and out???

  8. #858
    Newbie
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    21
    Quote Originally Posted by enigmacarpc View Post
    Should I have this at the root of my music list?

    Mine seems to be missing.
    I don't have these options either. I've never noticed that screenshot before. Perhaps its an upcoming feature in eLite2.

    Quote Originally Posted by Slider1385 View Post
    I'm having a small problem when embedding iGuidance 4.0. When it starts it embeds mostly but the top menu that shows file, options, ect shows up on top. And if I press any buttons (such as the volume) the screen flashes in and out???
    Slider, I've got this exact problem on my new build. Worked fine on my old install. I'm using iGo8 though. Just a thought, did you install the 1.6.6 Patch 2? I'm not sure I did this time round, I'll have to check at lunch.

  9. #859
    Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    14
    I've got issues trying to get my PCear to work. Using windows 7 32bit ,with this skin obviously, and i have the radio set to Silabs but it keeps telling me it can't initialize it. I've enabled the device in windows but can't get RR or this skin to recognize it. Any suggestions? Thanks!

  10. #860

Similar Threads

  1. eLite Lite Mixer For Foobar2000 w/ 18-Band EQ
    By bratnetwork in forum RR Skins
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-2010, 04:15 PM
  2. Help with riderunner and elite lite skin
    By Joshc8503 in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 02-12-2010, 10:16 AM
  3. riderunner help - elite lite
    By Joshc8503 in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 12-09-2009, 03:07 PM
  4. elite lite and lock button
    By Joshc8503 in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 12-06-2009, 09:11 AM
  5. Preset problem in RR eLite Lite
    By aqua in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 05-27-2009, 01:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •