View Poll Results: What Aspect Ratio / Screen Resolution do you use for eLite?

Voters
298. You may not vote on this poll
  • 16:9 (15:9) at 800 x 480

    119 39.93%
  • 4:3 at 800 x 600

    118 39.60%
  • 16:9 HIGHER THAN 800 x 480

    40 13.42%
  • 4:3 HIGHER THAN 800 x 600

    21 7.05%
Page 99 of 101 FirstFirst ... 498990919293949596979899100101 LastLast
Results 981 to 990 of 1008

Thread: eLite Lite 1.6.6 (NEWS UPDATE 9-15-11)

  1. #981
    FLAC WuNgUn's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,351
    Okay...better, but now there is apparently a reference to the DFX skin I did have...but not there anymore?

  2. #982
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    70
    Quote Originally Posted by jeunefred View Post
    I have Elite with the latest version of RR and RRConfig. I also have the Directed HD Radio and Sirius Radio with MJS devices.
    Problem is, Whenever I do a fresh open of RR and open HD radio or sirius, the station doesn't play and in the list, instead of my radio preset channels or my sirius channels, what I see is my playlist songs. I found a workaround it, I have to exit HD radio or Sirius, and click on music. Then I hit back, go back into HD Radio or Sirius and then the proper channels will show and the music will start.

    Is there a way to fix this?

  3. #983
    Newbie
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    54
    Its not a skin issue. It is a RR issue. Mine does the same thing no matter what skin you use. I have not seen a way to fix it yet.

  4. #984
    Constant Bitrate besjr69's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    123
    I don't have this issue with Sirius SCC1. I do not have the Directed HD. One thing I did notice is that since I started using xPort things have gotten better with Resume from Hibernate and startup. Try using it and click the USB ports used by the SCC1 and Directed HD boxes. It may help things out for you.

  5. #985
    Variable Bitrate
    Auto Apps:loading...
    suavecito's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    226
    eLite Lite will now be called eLite Classic and an update is pending. For now eLite 2 alpha has been released:http://www.mp3car.com/rr-skins-in-progress/145710-elite-2-alpha-released-9-15-11-a.html
    Last edited by suavecito; 09-15-2011 at 11:39 PM.

  6. #986
    Low Bitrate Spikemonkey's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia
    Posts
    111
    Hey guys, long time no post for me! I recently upgraded to the 9-01-11 release, and now my playlists wont load. I can still see my music and load it individually. I can still see my playlist files, it just wont load them to browse or play from. It just goes to a blank music screen, blank like nothing is playing, not black. I tried it on two comps and a fres install instead of upgrade, same thing. I would upgrade to the new alpha, but it looks like there is no phone support. Any ideas? Thanks!
    You are never done installing a CarPC.

  7. #987
    Variable Bitrate
    Auto Apps:loading...
    suavecito's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    226
    In load_playlist.skin & save_playlist.skin

    Replace line:

    SD,00,03,22,22,"$PLAYLISTPATH$","*.m3u",0,,,,,,,

    With:

    SD,00,03,22,22,"$PLAYLISTPATH$",".m3u,.m3u8",0,,,, ,,,

    Hopefully this solves the problem.
    Last edited by suavecito; 09-16-2011 at 12:49 PM.

  8. #988
    Low Bitrate Spikemonkey's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia
    Posts
    111
    Quote Originally Posted by suavecito View Post
    In load_playlist.skin & save_playlist.skin

    Replace line:

    SD,00,03,22,22,"$PLAYLISTPATH$","*.m3u",0,,,,,,,

    With:

    SD,00,03,22,22,"$PLAYLISTPATH$",".m3u,.m3u8",0,,,, ,,,

    Hopefully this solves the problem.
    Thanks for the quick reply! Unfortunately, that wasn't the solution. But by pure luck, when I clicked the link in my e-mail, it took me to this post:

    eLite Lite 1.6.6 (NEWS UPDATE 9-15-11)

    This cleared the problem right up.
    You are never done installing a CarPC.

  9. #989
    Constant Bitrate Stealth915's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    137
    Just upgraded my RR from 06/2011 to 09/2011, and now all the lists/labels/indicators in the HD Radio screen are blank.

    Works fine in eLite 2 though.
    Last edited by Stealth915; 09-27-2011 at 08:47 PM. Reason: grammar
    2004 Mazda3 Carputer Worklog - Update 5/17/11: Carputer 2.0 Hardware Selection

  10. #990
    Newbie
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    37
    For the life of me I cant get this skin to work.

    Everytime I download it and install it, and then start RR, it says it cant open because the folder doesnt have a valid skins file.

    I tried everything. I dont know what to do anymore.

    Please help!

Similar Threads

  1. eLite Lite Mixer For Foobar2000 w/ 18-Band EQ
    By bratnetwork in forum RR Skins
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-2010, 04:15 PM
  2. Help with riderunner and elite lite skin
    By Joshc8503 in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 02-12-2010, 10:16 AM
  3. riderunner help - elite lite
    By Joshc8503 in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 12-09-2009, 03:07 PM
  4. elite lite and lock button
    By Joshc8503 in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 12-06-2009, 09:11 AM
  5. Preset problem in RR eLite Lite
    By aqua in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 05-27-2009, 01:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •