Page 12 of 13 FirstFirst ... 2345678910111213 LastLast
Results 111 to 120 of 124

Thread: Teknik:T/3 - Released

  1. #111
    Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    13

  2. #112
    Variable Bitrate VmtSquad's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Montréal, Quebec, Canada
    Posts
    284
    I guys,

    I am now a user of this beautifull skin...but I ran into a small problem when I installed the PC in the car.

    It was running perfectly on my testing bench and I setup all options without hassle. The only thing I changed from workbench to Inside the car...is the driver of the touch screen.

    I setup the computer in the car, then installed the Xenarc drivers without problem.

    Now I was ready to start RR and give it a little play arround in the car....but when I start RR, the skin loads.......and I get a screen saying that RR is quitting with a message saying that we can use this software only for personal use ....blabla i'll try to get a screen shot later this week....

    I tried to reinstalled RR ....and it didn't fix the problem....I thought it was a skin problem....let me know if you guys had the same problem.
    VmtSquad - I sold my soul to Honda!
    Final Install
    CarPC progress: 95%

  3. #113
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    Quote Originally Posted by VmtSquad View Post
    I guys,

    I am now a user of this beautifull skin...but I ran into a small problem when I installed the PC in the car.

    It was running perfectly on my testing bench and I setup all options without hassle. The only thing I changed from workbench to Inside the car...is the driver of the touch screen.

    I setup the computer in the car, then installed the Xenarc drivers without problem.

    Now I was ready to start RR and give it a little play arround in the car....but when I start RR, the skin loads.......and I get a screen saying that RR is quitting with a message saying that we can use this software only for personal use ....blabla i'll try to get a screen shot later this week....

    I tried to reinstalled RR ....and it didn't fix the problem....I thought it was a skin problem....let me know if you guys had the same problem.
    Your system (computer) date in the car is wrong.

  4. #114
    Newbie ikechun's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Los Angeles, CA USA
    Posts
    33
    Try mitch's sep-08 installer version.
    I have some issue with guino's newest version so I remove and reinstall mitch's 09-2008 rr installer.... works like charm.
    ____________________________________
    2004 Acur-TL - CAR_PC
    1965 Mustang - Fun Drive
    2004 Sequioa - Family Fun

  5. #115
    Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1
    Hello,

    I have installed this theme, and like it for it's simplicity and ease of use.

    However, I have a couple of problems.

    1) Even with the updated files, I still do not get the text in the weather display on the buttons on the right side. I have confirmed that the fonts are in the windows\fonts directory, and downloaded the updated data files. I've restarted RR a few times. No dice...

    2) I would like to change what options are in the main menu area. I'd like to move "Radio", "Settings", and "Exit" to Menu2, and move "DvD", "Photos", and "Weather" to Menu1 in their place. Since I'm fairly new to RR, I'm not sure if this is easy or difficult...

    3) In the top bar, it shows the artist that's playing currently. Is it easy to change it to the song name instead?

    And Finally,

    4) I have no intention of using the activewinamp plugin. I don't much care how many times I've played a specific song. Is there an easy way to remove the "This song has been played 4 times previously" from the bottom of the screen? While I'm at it, can I remove the Star Ratings as well?

    Thanks

    -ET

  6. #116
    Maximum Bitrate Valheru's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ireland
    Posts
    604
    Quote Originally Posted by ETMegabyte View Post
    Hello,

    I have installed this theme, and like it for it's simplicity and ease of use.

    However, I have a couple of problems.

    1) Even with the updated files, I still do not get the text in the weather display on the buttons on the right side. I have confirmed that the fonts are in the windows\fonts directory, and downloaded the updated data files. I've restarted RR a few times. No dice...

    2) I would like to change what options are in the main menu area. I'd like to move "Radio", "Settings", and "Exit" to Menu2, and move "DvD", "Photos", and "Weather" to Menu1 in their place. Since I'm fairly new to RR, I'm not sure if this is easy or difficult...

    3) In the top bar, it shows the artist that's playing currently. Is it easy to change it to the song name instead?

    And Finally,

    4) I have no intention of using the activewinamp plugin. I don't much care how many times I've played a specific song. Is there an easy way to remove the "This song has been played 4 times previously" from the bottom of the screen? While I'm at it, can I remove the Star Ratings as well?

    Thanks

    -ET
    1. I'll look at why you don't see the day text on the weather screen. not sure at the moment. Is the skin folder called "Teknik T-3", and have you the $skinpath$ vsariable correctly set in RR.ini ?
    2. This would require a redesign of the screens to change the location of the icons. Not something that I currently have the time to do.
    3. The top bar is designed to show "artist - song", as displayed in the screenshots in post #1. If it's doesnt fit, it must be that the artist name is very long.
    4. You can run tis without ActiveWinamp, you will loose the ratings fucntion and the search function too, as both of these depend on activewinamp. Simple edit the exectbl.ini if the skin folder and comment out the line that starts with "ONSONGSTART" .. this will stop the rating function from running.
    -------------------------------
    The TEKNIK Family ... Teknik 1 & Teknik 2, Teknik T-3, Teknik v4.0, Teknik-X.

  7. #117
    Constant Bitrate txspazz's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    TEXAS
    Posts
    142
    I hate to hit you with a 1-2 punch, but this thread coming up again reminded me of a couple questions I had for you at a time I wasn't driving.

    1) Is there a way to switch the radio from FM to AM?

    2) Is there a way to minimize RR?


    Thanks

    BTW: It's still my favorite skin.

  8. #118
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    222
    Hmm everytime I select a new background RR disappears then comes back up say System default loaded and its just the normal blue background?

  9. #119
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,978
    make sure the paths in rrconfig and the skin.ini are the same

  10. #120
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,978
    Quote Originally Posted by txspazz View Post
    I hate to hit you with a 1-2 punch, but this thread coming up again reminded me of a couple questions I had for you at a time I wasn't driving.

    1) Is there a way to switch the radio from FM to AM? no! unless we missed that 1 lol..

    2) Is there a way to minimize RR?No! but very easy to add your self, via skin editor


    Thanks

    BTW: It's still my favorite skin.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •