Page 8 of 13 FirstFirst 12345678910111213 LastLast
Results 71 to 80 of 124

Thread: Teknik:T/3 - Released

  1. #71
    Newbie ikechun's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Los Angeles, CA USA
    Posts
    33
    Valheru,
    I have 3 question

    1. While I play Video and click DVD on top screen showing NAV Screen once I do that when I came back to video it always start from beginning of movie. Is it can be change in .ini?

    2. When I set destination and Navigating start I choose video and play dvd movie file it plays good once it change back to nav screen by Ig2009 voice prompt and music is play till nav screen back to video mode but, video player start it from beginning.

    3. I have no way to makes full screen in video file. when I double click on the screen it shows full screen for 1 second then back to skin mode screen.

    I guess my setup is wrong and help me out.

    Thanks Always,

  2. #72
    Newbie
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    30

    Iguidance v4

    Ok, i get this really weird issue with the skin trying to embed IG4...

    I tried both external and menu....

    With external it will embed for a short time but then seems to go full screen randomly... menu/IG4 seems to "flicker" between embedded, full screen and the menu. Sound weird or what?

    I went from Teknik2 to this version since IG4 somehow broke unless you used full screen. what the heck am I doing wrong or are there outstanding issues?

  3. #73
    Maximum Bitrate Valheru's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ireland
    Posts
    604
    with "external" .. IG4 should only show fullscreen, not embeded in a window.

    before using GPS, you must configure RR to use "GPS option - menu" and you must also enter the path and window name for the gps program ...
    -------------------------------
    The TEKNIK Family ... Teknik 1 & Teknik 2, Teknik T-3, Teknik v4.0, Teknik-X.

  4. #74
    Newbie
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by Valheru View Post
    with "external" .. IG4 should only show fullscreen, not embeded in a window.

    before using GPS, you must configure RR to use "GPS option - menu" and you must also enter the path and window name for the gps program ...
    Yep, got that info in there:
    GPS Path:C:\Program Files\iNav\iGuidance\iGuidanceUMPC.exe
    GPS Window Name: iGuidance

    also have menu/IGnative (or whatever that check box is) selected.

    Still looks like its trying to fight being embedded.
    -oh, and thanks for the quick response!

  5. #75
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    Quote Originally Posted by Stormbringer View Post
    Yep, got that info in there:
    GPS Path:C:\Program Files\iNav\iGuidance\iGuidanceUMPC.exe
    GPS Window Name: iGuidance

    also have menu/IGnative (or whatever that check box is) selected.

    Still looks like its trying to fight being embedded.
    -oh, and thanks for the quick response!
    Interesting. The settings look good. Point the GPS path to the regular .exe (not UMPC) and see what happens..

  6. #76
    Newbie
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by treetop777 View Post
    Interesting. The settings look good. Point the GPS path to the regular .exe (not UMPC) and see what happens..
    Ok, I pointed it to the regular .EXE and all seems fine... I uninstalled IG4, deleted the rr.ini (created a minimal .ini) and copied the virgin Teknik3 skin into RR...

    Basically the same thing. If I enter RR and directly go to GPS/Iguidance everything seems to be fine (and embedded). after that point, if I go to the music section and press play I instantly get the GPS selection screen... seems to keep flashing it too...

  7. #77
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    Then i don't know. I followed the same sequence of screen changes and IG4 and the skin does what they are supposed to - nice and quick!

    Maybe some one else will chime-in, good luck.

  8. #78
    Newbie ikechun's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Los Angeles, CA USA
    Posts
    33
    Did you happen to install kemap or other input device map into KEYTBL.INI?
    I am using IG2009 without having any problem till I use factory OEM Navigation HVAC button remapped to keyboard and set up into KEYTBL.INI.
    after that it flashing IG screen and menu or whatever skin mode I was in.
    Once I remove HVAC from emulator and it works fine.
    One more thing is that add key to KEYTBL.INI some command may not work properly (Example; once GPS command in the skin called
    and display then other key add in the KEYTBL.INI may not work at all it happento all the command but audio).
    I still figure it out what may causing that problem.


    I hope someone have that answer too.

  9. #79
    Newbie
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by ikechun View Post
    Did you happen to install kemap or other input device map into KEYTBL.INI?
    I am using IG2009 without having any problem till I use factory OEM Navigation HVAC button remapped to keyboard and set up into KEYTBL.INI.
    after that it flashing NAV and menu or whatever skin mode I was in.
    Once I remove HVAC from emulator and it works fine.
    I still figure it out what may causing that problem.


    I hope someone have that answer too.
    heck, im too much of a noob to even know what youre talking about let alone implement it! lol

    I just did a reinstall of the OS (xp/sp2) and installed base apps... .net, shutcontrol 2.21, bluetooth stack, drivers, IG4 and RR.... so, its a pretty clean system... thought I had it under control but it started doing its flickering and popping back to the GPS selection window.... I had to revert back to Teknik2 (Teknik2 with sp2 has issues for me and IG4)... oh well, its a nice skin, just cant get this to work

  10. #80
    Newbie ikechun's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Los Angeles, CA USA
    Posts
    33
    I like this skin but bit of sensitive.
    I am using windows xp with sp2, winamp 5.13, directX9, IG2009, and newest RR pretty much basic.
    But I been thru so many manual input value in .ini files.
    Anyway I like this skin cause it is way simple so less CPU and Memory use.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •