Page 28 of 56 FirstFirst ... 181920212223242526272829303132333435363738 ... LastLast
Results 271 to 280 of 551
Like Tree3Likes

Thread: Reborn (Updated 5/17/12)

  1. #271
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,979
    runme1st or reg .bat don't need to be run every time just the once just double click the file , all this dose it set the plugin up to work ,,,,as for the song size thats a skin issue , this can be change in the skin ,, i'm at work now so i can't walk you through that i'm afraid
    Riderunner / Genesis
    Plugin Breaker in test BassRR Plugin Player, Wifiman_NET
    New Home for Genesis & BassRR :adding to site ,, Hellfyre night
    Bassrr Beta Release :Version 1.3.7
    Movie_info Release :Version 3.1.0
    Wifiman_NET:Version 1.0.0

    Every Future, Needs A Beginning

  2. #272
    Variable Bitrate Dartman_71's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Finland
    Posts
    425
    Carputer1 already answered your questions, thank's.

    Quote Originally Posted by Mycophiles View Post
    Also, the 1.8 update. I'm confused on how to install that. The readme doesn't help me much there I'm afraid. Maybe I'm just too green. ;-)
    Just extract update to Reborn folder.

    Quote Originally Posted by Mycophiles View Post
    One Issue I'm having is the sounds when you hit a button are much louder than the music.
    Like Carputer1 answered, add / before "ONBTNPRESS" to disable those "click" sounds, like this

    /"ONBTNPRESS","PLAYSOUND;$SKINPATH$SOUNDS\BUTTON1.w av"
    /"ONBTNHOLD","PLAYSOUND;$SKINPATH$SOUNDS\BUTTON2.wa v"

    Or you can change sounds. Just replace BUTTON1 and BUTTON2 wavs from Reborn\Sounds folder with your own sounds.

  3. #273
    Variable Bitrate Dartman_71's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Finland
    Posts
    425
    DAB Venice7 radio screen will be in Reborn update 1.09, big thanks to zenonek for testing.

  4. #274
    Newbie wiraone's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Malaysia
    Posts
    8
    Somehow, I managed to messed up my setting.. I went to the customize screen and change the skin there and now I couldn't get back to the Reborn skin. I've used RRConfig but it just doesn't want to change back to Reborn skin, checking in the rr.ini, it is pointing to Reborn directory. What did I do wrong (other than stupidly changed the skin from within Reborn)? Thanks for any help.

  5. #275
    Variable Bitrate Dartman_71's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Finland
    Posts
    425
    Quote Originally Posted by wiraone View Post
    Somehow, I managed to messed up my setting.. I went to the customize screen and change the skin there and now I couldn't get back to the Reborn skin. I've used RRConfig but it just doesn't want to change back to Reborn skin, checking in the rr.ini, it is pointing to Reborn directory. What did I do wrong (other than stupidly changed the skin from within Reborn)? Thanks for any help.
    What screen you customize? Have you tried reinstall skin or replace altered files form reborn package from first post?

  6. #276
    Newbie wiraone's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Malaysia
    Posts
    8
    Hi Dartman,

    Thanks for the reply, I went to the Reborn's config and stupidly changed the skin to carwings skin (the default I guess). I'll try to reinstall the skin and see if this resolve my problem. Need to bring the carpc out of the car, not that easy to work on 800x600 7" screen for sure.

  7. #277
    Newbie wiraone's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Malaysia
    Posts
    8
    Problem resolved, somehow the auto skin change wasn't ticked in rrconfig, ticked that and everything back to normal.

  8. #278
    Newbie
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Lincoln, UK
    Posts
    19
    i love the look of this am downloading at the mo, saves my futile attempts at editting a skin!! thankfully i use xp so im hoping i wont have any problems

  9. #279
    Newbie
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    6
    Hi,

    first sorry for my bad english....

    I want to use this skin, cause its the best of all others.

    I use the newest RR (3/1/2011) and Reborn v1.07 with update v1.08

    I managed after a couple of hours that my phone connects to Reborn.
    The only that i cant solve is the "battery" and "signal" strength. In RR\plugins\Mobilephone.net\MobilePhone.ini i set these (BOLD_Underlined) entries...

    [PHONESTATUS]
    # How often is battery and signal updated in milli seconds.
    #Also checks for connection or not and whether ringing to auto answer.
    Update=10000
    BatteryWarningLevel=10
    BatteryImageCount=5
    BatteryImageExt=gif
    SignalImageCount=5
    SignalImageExt=gif
    #Path to image files for battery and signal strengh
    ImagePath=C:\Programme\RideRunner\Skins\Reborn\SLI DER_MOBILE

    The path "c:\Programme...." is so cause im from germany.....

    But it dont show it...

    I set it to "gif" cause in Reborn there are "gif" or "png". Is it right??

    Can anyone tell me whats wrong?

    And i have some questions....

    The sms funktion does not work right??

    And in music-player is there a way that he shows me the tree-path that i can search my files myself?? Also C:\ or D:\ ......
    I have set in RideRunner\Skins\Reborn\SCRIPTS\MediaLaunch\MediaL aunch.ini under "Drive=C:\,H:\" where "H:\" is my usb-Stick and when i put a usb-stick in it shows me nothing.

  10. #280
    Variable Bitrate Dartman_71's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Finland
    Posts
    425
    BatteryImageCount=6
    BatteryImageExt=png
    SignalImageCount=6
    SignalImageExt=png

    But I belive problem is, like Lambosprit was saying in his thread "the signal and battery strength are implemented but very few phones seem to support it"
    I haven't used mobilephone plugin for a long time because it wasn't reliable phone solution. I need working hands free and now I have one.

    How do I browse multiple locations for audio and video

    MediaLaunch should work fine if you have music or videos in usb-stick, if there is something else then it might not work... Only add removable drive's letters to settings ini, I belive C:\ is not removable

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •