Page 34 of 55 FirstFirst ... 242526272829303132333435363738394041424344 ... LastLast
Results 331 to 340 of 550
Like Tree3Likes

Thread: Reborn (Updated 5/17/12)

  1. #331
    Newbie cpufix's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Paraparaumu, New Zealand
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by mitchjs View Post
    vol+ isnt a HDRadio command, its for master volume control of the windows mixer

    if your playing hd radio, exit rr, and restart rr, what happens... if resumemusic=2, hd radio should be playing...
    and i bet it is, and if u cant hear it.. could be nothing related to hdradio... could be something is playing with your volume...

    use CARWINGS as test!
    Hi Mitch

    Thanks for redirecting me, problem is resolved on the XP Pro computer, which is my car pc, by removing Winamp 5.61 and installing Winamp 2.95.

    I've also updated the HD Audio Bus drivers this did not have any effect.

    Overall seems ok, just need to look at overall volume levels.

    Cheers
    Colin
    Last edited by cpufix; 05-07-2011 at 07:54 PM. Reason: typo

  2. #332
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,248
    i can not recomend winamp 2.95, it does not support unicode for one!!!
    5.61 does have an issue with AVS (they went back to 2.81d vs 2.83) but other than that newer winamp better

    like i said, test with carwings...
    review your debug logs... if it comes back to hdradio, but u dont hear it, something is touching your volume!'
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  3. #333
    Newbie
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    16
    I know it's probably a silly question, but is there a way to get a greek OSK on Garmin? Having the english keyboard makes the app completely useless with just a touchscreen for me, so I have to find another navigation app.

  4. #334
    Newbie
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    SW Colorado
    Posts
    9

    Missing letters?

    I have tried using this skin but I keep ending up with missing letters on the display such as the V on volume. It happens on all screens. I'm running Win7 32 bit and the newest release of RR. Any thoughts on what could be causing this? The installation seemed to go fine and the fonts are in my library. Thanks!

  5. #335
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,618
    Check your windows font size and dpi


    dpi should be 96 and font size should be normal

  6. #336
    Newbie
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    SW Colorado
    Posts
    9
    Thanks for the quick response. That was the problem. Font size was set to 125%. Now if I can just get my phone working but that's another thread

  7. #337
    Newbie cpufix's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Paraparaumu, New Zealand
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by mitchjs View Post
    i can not recomend winamp 2.95, it does not support unicode for one!!!
    5.61 does have an issue with AVS (they went back to 2.81d vs 2.83) but other than that newer winamp better

    like i said, test with carwings...
    review your debug logs... if it comes back to hdradio, but u dont hear it, something is touching your volume!'
    I now have the HDRadio and Music starting correctly at RR startup, basically removed winamp 2.95 and reinstalled winamp 5.61, plus reinstalled audio drivers from
    PCI level upwards.
    Only challenge I have now is that the HDRadio start Vol is much higher than the Music. Can I use the HDRadioVolumve setting to get over this, if so what configuration file
    should this setting be placed into.

    Audio card is on board Realtec, I'm using Green and Blue for front and rear speakers and Pink as the HDRadion input.
    In RRconfig I've found I have to set Microphone as the mutting line for HDRadio exit.
    If the mutting line is set to disabled and microphone is not muted, there is no sound at HDRadio starup.

  8. #338
    Variable Bitrate Dartman_71's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Finland
    Posts
    425
    Quote Originally Posted by cpufix View Post
    I now have the HDRadio and Music starting correctly at RR startup, basically removed winamp 2.95 and reinstalled winamp 5.61, plus reinstalled audio drivers from
    PCI level upwards.
    Only challenge I have now is that the HDRadio start Vol is much higher than the Music. Can I use the HDRadioVolumve setting to get over this, if so what configuration file
    should this setting be placed into.

    Audio card is on board Realtec, I'm using Green and Blue for front and rear speakers and Pink as the HDRadion input.
    In RRconfig I've found I have to set Microphone as the mutting line for HDRadio exit.
    If the mutting line is set to disabled and microphone is not muted, there is no sound at HDRadio starup.
    Add hdvolume=75 to RR.ini. Default is 75, range is from 0 to 90.

  9. #339
    Newbie cpufix's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Paraparaumu, New Zealand
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by Dartman_71 View Post
    Add hdvolume=75 to RR.ini. Default is 75, range is from 0 to 90.
    Thank you for your reply

    Have found setting of 65 gives best results for me.
    This allows the HDradio volume to be turned down correctly.
    Changing from HD to Music no noticeable change in volume levels.

    Excellent

  10. #340
    Newbie cpufix's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Paraparaumu, New Zealand
    Posts
    15

    Change Font and Colour for Lists

    I'd like to change the Font and Colour on the lists, colour is currently white, can you please point me to the appropriate files.

    I have changed most LCD screens to match closer to my car screens

    NIGHT - BLACK LED FONT on REDISH AMBER BACKGOUND
    REDISH AMBER text on Buttons and Icons
    DAY - BLACK LED FONT on LCD off colour.
    WHITE text on Buttons and Icons

    and now just want to see what changes to the LIST would achieve.


    RESOLVED
    Last edited by cpufix; 05-23-2011 at 04:00 PM. Reason: Update

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •