Page 53 of 55 FirstFirst ... 343444546474849505152535455 LastLast
Results 521 to 530 of 550
Like Tree3Likes

Thread: Reborn (Updated 5/17/12)

  1. #521
    Constant Bitrate eugenweij's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Rozenburg, Netherlands
    Posts
    198
    okay, here is the code I made.

    in exectbl.ini:
    "3g modem","LOAD;EXTERNAL_GPS.skin;;C:\Program Files (x86)\Mobile Partner\Mobile Partner.exe | -r800x430

    in menu.ini: (happens when longpress button etc etc.)
    rrmenu2item4 = "3g modem||BYVAR;VOICEX;<<PLAYSOUND;$SKINPATH$SOUNDS\I NTERNET.wav",3g modem,ICONS\WEB.png

    menu.lst:
    3g modem = "3g modem||BYVAR;VOICEX;<<PLAYSOUND;$SKINPATH$SOUNDS\I NTERNET.wav",3g modem,ICONS\WEB.png
    View my worklog here

  2. #522
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Germany - Munich
    Posts
    359
    you must set the app title

    example:
    "LOAD;embed_app.skin;RRConfig;C:\Programme\RideRun ner\RRConfig.exe;RRConfig II - v1.0.0.18"

  3. #523
    Constant Bitrate eugenweij's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Rozenburg, Netherlands
    Posts
    198
    I dont have the embedded app skin files for reborn so I will be using the external gps skin

    example :

    Load;external_gps.skin;3g modem;C:\Program Files (x86)\Mobile Partner\Mobile Partner.exe;mobile partner - v1.0.0.1

    here is the result when I press the menu button:
    Attached Images Attached Images  
    Last edited by eugenweij; 08-25-2013 at 09:28 AM.
    View my worklog here

  4. #524
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Germany - Munich
    Posts
    359
    your app just called "mobile partner"

    try this:
    "Load;external_gps.skin;3g modem;C:\Program Files (x86)\Mobile Partner\Mobile Partner.exe;Mobile Partner"

    btw:
    do you use this tool only to connect to inet or other jobs too?

  5. #525
    Constant Bitrate eugenweij's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Rozenburg, Netherlands
    Posts
    198
    yes! thats it

    Thank you very much for your help
    View my worklog here

  6. #526
    Raw Wave pierrotm777's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    2,838
    Quote Originally Posted by eugenweij View Post
    question about an external app.


    I am trying to make a window appear inside the external gps skin , I have made a button in menu.lst, I have created a programpath in exctbl.ini , when I press the menu button the app starts but wont fit into the externalgps skin , it will go into the background.

    How do I solve this?
    Do I have to change some settings in the skin file?
    Skin example that embbed Sygic or any GPS !
    RideRunner Skin
    RRScreen "sygic"
    sygic_off.png,sygic_off.png,sygic_on.png,sygic_dow n.png
    L,210,28,303,35,255,255,255,18,"Arial:I","rrsygicd rive_latlon","SCROLL-CENTER",,"DS=2,2,0,0,0"
    INC,Bottomtext.txt
    IMG,92,20,114,37,"sygic.png",out


    AX,0,76,800,466,"OPT_NOFOCUS"

    /, B, x, y, w, h, Command;COMMANDCODES, Tooltip
    B12,677,7,122,58,"ESC",@RUNQ;$skinpath$Scripts\Kil l_Task.exe|pc_navigator.exe||say;sortie du gps||ESC@,
    B,6,8,75,52,"MINIMIZE",

    [Indicators]
    I03,578,12,44,45,"ONLINE"
    I04,624,9,47,53,"PHONE_CONNECTED_PHOCO"
    I06,518,10,48,48,"rrsygicdrive",,,"MenuIcons\gpsok _*.png"

    END
    The red line add a fence where the application is embedded !

  7. #527
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    110
    I have a problem with the GPS which is doing my head in. I am running iGo 8.3.1 with an external BT GPS. If I run it outside of RideRunner, Bluesoleil connects straight away (on Com Port 5) and I get the Blue arrow indicator on the map indicating my position.

    However, when I run it via Riderunner using this skin, the iGo loads up OK, the BT icon turns green and indicates that BT is joined to my GPS device, but it just will not show the location and within iGo, it indicates that it cannot find the GPS. In Bluesoleil, it shows that it's connected to my GPS. It nearly seems like something within Riderunner is also trying to use Com Port 5. The only other thing using BT would be the Headset Voice Gateway on BlueSoleil (ver 10.0.417.0)

  8. #528

  9. #529
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    110
    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    Make sure the comport in RRConfig is NOT set to 5
    In the Native GPS section ?

    When set to Com 5, I get the GPS Logo in the top right of the Home Screen, and in the iGO 8 skin screen, I see ONLINE in the top Left and SEARCHING and 5 SATS in the top right

    If I set to anything else, I don't get the GPS Icon and get 0 SATS and nothing else

  10. #530
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,617
    Quote Originally Posted by championc View Post
    In the Native GPS section ?

    When set to Com 5, I get the GPS Logo in the top right of the Home Screen, and in the iGO 8 skin screen, I see ONLINE in the top Left and SEARCHING and 5 SATS in the top right

    If I set to anything else, I don't get the GPS Icon and get 0 SATS and nothing else
    Yes. but does iGo work when you set it to something else?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •