Page 9 of 19 FirstFirst 123456789101112131415161718 ... LastLast
Results 81 to 90 of 189

Thread: eLite | Wings (eLite Wings 2 update)

  1. #81
    Mod - iPad Forums RipplingHurst's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Danville, CA
    Posts
    2,161
    IMHO this is the best looking skin ever. Big fan of the LSXvoid and carwings, but this one beats them all on looks. I hope it will get the support and addons LSXvoid had for a while. In due time, of course. Now if it was incorporated into RR, that would give it a big boost (no. of addons and for RR too).

    Apart from RRMedia, I'd love to see GEarth/Traffic and a white(ish) background/black(ish) fonts, that is a high contrast theme for those really sunny CA days...

    Can't wait. Great job, Suavecito.

  2. #82
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    29
    Can I get a little help with AVS?
    When I press visualization button in RR nothing happens.
    What do I need to configure to make it work?

    Thanks.

  3. #83
    Jesus Freak antimatter's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    California
    Posts
    4,545
    Quote Originally Posted by kish89 View Post
    Can I get a little help with AVS?
    When I press visualization button in RR nothing happens.
    What do I need to configure to make it work?

    Thanks.
    I think you need to set the options in the RRconfig tool to use AVS. Have you done that?

    Mine works fine.
    -Jesus- King of Kings Lord of Lords

  4. #84
    Newbie
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by kish89 View Post
    Can I get a little help with AVS?
    When I press visualization button in RR nothing happens.
    What do I need to configure to make it work?

    Thanks.
    I am having the same problem and the AVS option is checked in rrconfig. Is there anything else I can try?

    I saw a few pages back that you cannot load playlists from the skin which is another problem I am having. I see Suavecito is working on a fix for the next release but is there anything I can do in the meantime to make it work?

    This is a great skin and it will definitely be my new default, especially if RRMedia gets added in the future. Great job!

    Thanks,

  5. #85
    Variable Bitrate
    Auto Apps:loading...
    suavecito's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    226
    Quote Originally Posted by jeremy480 View Post
    I am having the same problem and the AVS option is checked in rrconfig. Is there anything else I can try?

    I saw a few pages back that you cannot load playlists from the skin which is another problem I am having. I see Suavecito is working on a fix for the next release but is there anything I can do in the meantime to make it work?

    This is a great skin and it will definitely be my new default, especially if RRMedia gets added in the future. Great job!

    Thanks,

    Avs Problem:

    In the RR Config
    -> Music
    --> Page 2
    ----> Click Avs Window

    -> INI Extras
    --> Paste the following

    Code:
    transparentvisu=true
    opacityvisu=40
    -> Save

    Playlist Problem:

    -> Go to the Elite Wings Folder
    -> Open audio_loadplaylist.skin in Notepad
    -> Paste the following

    Code:
    SD,0,03,37,35,"$playlistpath$","*.m3u",
    -> Save

  6. #86
    Newbie
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by suavecito View Post
    Avs Problem:

    In the RR Config
    -> Music
    --> Page 2
    ----> Click Avs Window

    -> INI Extras
    --> Paste the following

    Code:
    transparentvisu=true
    opacityvisu=40
    -> Save


    Thanks for your quick response, I appreciate it.

    I went into INI Extras and typed what you suggested, saved and restarted RR. However, when I clicked on visualization nothing happened. I went back into rrconfig and checked INI Extras and noticed the words I just typed were no longer there. I tried typing them again and they are there when I save and exit but do not appear to be actually saving. Do I need to enable the INI Extras option somehow?

    ***UPDATE*** I re-installed Ride Runner and it fixed my problem.

    Quote Originally Posted by suavecito
    Playlist Problem:

    -> Go to the Elite Wings Folder
    -> Open audio_loadplaylist.skin in Notepad
    -> Paste the following

    Code:
    SD,0,03,37,35,"$playlistpath$","*.m3u",
    -> Save

    I did not see audio_loadplaylist.skin, all I have is audio_currentplaylist.skin and audio_loadlist.skin. I assume you meant audio_loadlist.skin so I made the changes and my playlists now show up. The problem is none of my songs play when I click on the list, instead they keep switching from song to song like the link isn't valid. However, if I exit out of RR and manually click on the same playlist it loads up in winamp and plays just fine.

    This part doesn't seem the most intuitive - but when I click Load Playlist it brings up a list of my playlists which is fine. Then when I click Open Playlist it just browses to the songs instead of playing anything right away. I then need to double click on a song for it to activate. However, instead of playing the song it just cycles through all my songs without actually playing anything as I mentioned above.

    I uninstalled winamp and reloaded it again yet the same problems persist. Anymore ideas?

    ***UPDATE*** It turns out Elite Wings will not play previously created playlists, you have to create playlists within the skin itself. This is a little strange but whatever, it works now.

  7. #87
    Jesus Freak antimatter's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    California
    Posts
    4,545
    I would like to make a suggestion

    Problem:
    GPS and other embedded applications (rrearth, web, etc) don't stay running after clicking the back button (bottom, left most button)

    Solution:
    Assign two funtions to the button. Press once enters goes back to the prior screen. Press and hold for 2-3 seconds it closes the application and goes to the prior screen.

    What do you think?
    -Jesus- King of Kings Lord of Lords

  8. #88
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    Very nice - thanks for sharing.
    ****************************************
    OLD SYSTEM (DEAD)
    Intel D945GCLF2 Dual Core ATOM
    Lilliput 7" 629GL 2008 LED Backlight
    BU-353 USB GPS Receiver / iGuidance / IGO8
    M2-ATX Power Supply
    RideRunner Front End / Various Skins
    Windows XP SP3

  9. #89
    Maximum Bitrate fixerofallthing's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Lawrenceville GA
    Posts
    769
    So I have been playing with this skin in the car for the past few days and I like it very much. The only issue I have had is its visibility in the daytime. So I have modified it for a daylight version. It is now the best skin out there. Thanks for the hard work. After going through the code to modify I saw some creative solutions to different problems. I am very impressed.
    The Car 2005 Scion xB

    The Truck 2004 GMC Canyon

  10. #90
    Mod - iPad Forums RipplingHurst's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Danville, CA
    Posts
    2,161
    Quote Originally Posted by fixerofallthing View Post
    So I have been playing with this skin in the car for the past few days and I like it very much. The only issue I have had is its visibility in the daytime. So I have modified it for a daylight version. It is now the best skin out there. Thanks for the hard work. After going through the code to modify I saw some creative solutions to different problems. I am very impressed.
    Oh, post some pics, maybe Suavecito will incorporate that as a theme? Or maybe you could PM it to me?

    Daylight enhanced skins is all that I care for these days, and the more the merrier.

Similar Threads

  1. eLite Lite 1.6.6 (NEWS UPDATE 9-15-11)
    By suavecito in forum RR Released Skins
    Replies: 1007
    Last Post: 10-29-2013, 11:03 AM
  2. Chuck's Skins lots of pics Update 7-16-07
    By Chuck in forum RR Released Skins
    Replies: 297
    Last Post: 11-10-2011, 08:22 PM
  3. mplayer and videos
    By superman279 in forum LinuxICE
    Replies: 4
    Last Post: 05-13-2010, 11:57 PM
  4. Replies: 41
    Last Post: 01-11-2009, 03:46 PM
  5. Centrafuse 1.14 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 50
    Last Post: 10-01-2007, 11:34 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •