View Poll Results: While Using the DFX skin, do you use the RRMedia database for your music?

Voters
97. You may not vote on this poll
  • Yes, I use it as the primary music browser

    75 77.32%
  • No, I use the standard folder browser

    22 22.68%

Thread: DFX 5.1.2 Released [ Updated 04-02-12 ]

  1. #1081
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,788
    Quote Originally Posted by RAWPWR View Post

    I applied the update patch to my win "7" PC and now the vol+ vol- don't work and the mute button does nothing either.

    Also, when I use the volume dial on the laptop, no matter what I do to lower or rise the vol., it always goes back to 50% when DFX is in full screen.... but when I minimize DFX, the vol. dial works and does not stay on 50%.
    Then if I maximize DFX the volume goes back to 50%????
    I've had the same problem. It's because speedatt is enabled for some reason. Checked your RR.ini and make sure speedatt is set to false. Then check skin.ini and make sure it says "speedatt=false". Skin.ini will probably say "speedatt= " when you check it, so you need to add the false to it. That should fix it.

  2. #1082
    Variable Bitrate Zogg's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Plano, TX
    Posts
    311
    I'm having a different volume problem that is driving me nuts. I'm about to uninstall everything and start from scratch, and reload XP too if necessary.

    Basically, any audio transition (song ends and change to next song, pick an internet radio station, etc.) causes the audio to drop out. Usually I can then go into the Mixer screen and touch the WAV slider (which is at 100% BTW) and just changing it a bit will fix things. But I have had to go to the Windows advanced audio controls more than once to restore sound. Sometimes both the Bass and Treble sliders will drop all the way to zero. Today the BAL got set to Left only.

    Something is clearly not being set up and changed properly with regard to audio. I'm using WinAmp (current as of a month ago) with the linein plugin, could that be the culprit? I'd gladly change to WMP or Foobar if they are preferred now.
    Last edited by Zogg; 05-31-2011 at 09:15 PM.
    Zotac N630I-D-E M/B w/ Nvidia 7100, E5300 cpu, Xenarc 700IDT, M2-ATX, XP, RR & DFX 5.1.

  3. #1083
    Maximum Bitrate RAWPWR's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    611

    Question

    Quote Originally Posted by kbreeden View Post
    I've had the same problem. It's because speedatt is enabled for some reason. Checked your RR.ini and make sure speedatt is set to false. Then check skin.ini and make sure it says "speedatt=false". Skin.ini will probably say "speedatt= " when you check it, so you need to add the false to it. That should fix it.
    kbreeden, speedatt is set to false in rr.ini........... Not a clue on this one bud.

  4. #1084
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,788
    Quote Originally Posted by RAWPWR View Post
    kbreeden, speedatt is set to false in rr.ini........... Not a clue on this one bud.
    Reread my post. You need to check skin.ini in the DFX folder as well. I have had this issue 2x and each time I have added the word "false" after "speedatt = " in skin.ini and it has fixed the problem. I'm certain that's what's going on with you.

  5. #1085
    Maximum Bitrate RAWPWR's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    611

    Thumbs up

    kbreeden, "speedatt =false " in skin.ini.......that did it!, Thanks a bunch.

    Now my startup greeting works again too!??

    And I don't have to click on the music button either.......I wonder if "speedaatt" is messing up the start up greeting in some way?

    Next question is why does this happen?

    On a lighter note, for bird owners like myself....I added a few more colors using Photoshop and Johns Firebird/TA icon, being my bird is red, so it was only natural...Thanks again John!
    Attached Files Attached Files

  6. #1086
    Newbie
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    8
    John, Blue and all the Beta Testers, great job on the updated skin, well worth the wait. Love the Random Play button.Still some kinks, but I'm new to this having just installed my first car pc last month. Once I get around to it I'll start tinkering with adding skins and buttons for the plugins not yet skinned in DFX.

    Things to do:
    Add Button for listen on main menu for RRVoice
    Add Skin for RRTube
    Add Skin for Web Browser
    Mobilephone.net integration
    Winamp Visualisations (some works some dont)
    If you have any advice for a newbie to point me in the right direction without having to go through 10000+ posts, please share.
    Again, thanks alot for all your hard work and have a well earned rest.

  7. #1087
    Maximum Bitrate DaveDog's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Greenacres, WA
    Posts
    606
    Quote Originally Posted by Adesh Gayah View Post
    John, Blue and all the Beta Testers, great job on the updated skin, well worth the wait. Love the Random Play button.Still some kinks, but I'm new to this having just installed my first car pc last month. Once I get around to it I'll start tinkering with adding skins and buttons for the plugins not yet skinned in DFX.

    Things to do:
    Add Button for listen on main menu for RRVoice

    That button is already there, or at least it was on 5.0.3, I should know.

    There is an RRVoice icon on the top status bar, press it and RRVoice enters listen mode.
    Last edited by DaveDog; 06-01-2011 at 12:48 AM.
    TruckPC - gutted, being used for test setup
    BoatPC - All in 1 in cuddy, N7 using VNC on dash, RR
    BlazerPC - Nexus 7 with Timur's USBROM

  8. #1088
    Variable Bitrate
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    279
    Just got this error on a fresh install of riderunner and dfx 5.1 Not sure what it is all about. It seemed to finishe the install after all.
    Attached Images Attached Images  

  9. #1089
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    I will check on the full installer about the speedatt setting and fix if needed.

    Quote Originally Posted by themlruts View Post
    Just got this error on a fresh install of riderunner and dfx 5.1 Not sure what it is all about. It seemed to finishe the install after all.
    What flavor of XP?
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  10. #1090
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2008
    Location
    San Jose, CA USA
    Posts
    78
    Is there anyone that can help me with my issue on the new release. When I hold down the bottons to change them the screen comes up to change it. I select the button and it sets the path correctly but the button icon doesn't change. EXAMPLE: The button was GPS and I selected sirius. when I press the button which has the GPS icon still on it takes me to my sirius radio page. Anyone having this issue?

    Also how do I make less menu pages...6 is too many for me. I liked 2 in the previous versions.

Similar Threads

  1. Skype Plugin released
    By lambosprit in forum RR Released Plugins
    Replies: 157
    Last Post: 12-21-2010, 10:58 AM
  2. openMobile 0.6 Released To Testers
    By justchat_1 in forum OpenMobile
    Replies: 26
    Last Post: 06-26-2010, 01:11 PM
  3. Teknik v2.0 - RELEASED
    By Valheru in forum RR Skins
    Replies: 0
    Last Post: 12-04-2007, 10:22 AM
  4. DFx skin + winamp 5.13
    By vicky_obee in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 12-04-2007, 12:26 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •