View Poll Results: While Using the DFX skin, do you use the RRMedia database for your music?

Voters
97. You may not vote on this poll
  • Yes, I use it as the primary music browser

    75 77.32%
  • No, I use the standard folder browser

    22 22.68%

Thread: DFX 5.1.2 Released [ Updated 04-02-12 ]

  1. #1191
    Variable Bitrate Zogg's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Plano, TX
    Posts
    311
    Quote Originally Posted by Zogg View Post
    Well I *DID* look... must have missed it! Doh!
    I knew I wasn't crazy. "Fuel Prices" as seen in RAWPWR's screen shot is NOT in my list. I recently did a fresh install of RR + DFX5.1 + RRFP, too.

    I can edit the skin.ini to manually set up buttons so I'll see if I can get it added. But if anyone can post the button command that would help.
    Zotac N630I-D-E M/B w/ Nvidia 7100, E5300 cpu, Xenarc 700IDT, M2-ATX, XP, RR & DFX 5.1.

  2. #1192
    Maximum Bitrate RAWPWR's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    629
    Zogg, I think the button command is "rrfp" .....without the quotes.


    I'm still trying to figure out this problem with my HDRadio, my com port is right..........I don't know.
    Last edited by RAWPWR; 06-15-2011 at 02:26 PM.

  3. #1193
    Newbie cpufix's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Paraparaumu, New Zealand
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by Jesus Freak View Post
    How do you get the audio to play on boot up instead of going and hitting play?
    Page two of RR Config
    Music Modes
    Set Resume Mode to "Always Resume"

  4. #1194
    Variable Bitrate Zogg's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Plano, TX
    Posts
    311
    Quote Originally Posted by RAWPWR View Post
    Zogg, I think the button command is "rrfp" .....without the quotes.


    I'm still trying to figure out this problem with my HDRadio, my com port is right..........I don't know.
    Thanks. I did see the RRFP command but things weren't starting up right. I finally determined that there was a path problem that I'm going to report to Enforcer (RideRunner vs. Road Runner). Once I copied all the files over I got it running.

    On the HD Radio, I have no idea why your playlist is goofing up, but I'm convinced there is a bug because my presets keep disappearing. Sometimes they come back, sometimes they don't. I have no idea why they keep disappearing. Plus, with the random audio dropouts it is very frustrating. I hold my breath every time I switch between Music, Net Radio, and HD Radio. And the MP3 section can't seem to remember my playlists even though they are there. And now I have an echo on my HD Radio as well.

    I'm not complaining, and I'm trying to keep working the problems, but it is frustrating at times.
    Zotac N630I-D-E M/B w/ Nvidia 7100, E5300 cpu, Xenarc 700IDT, M2-ATX, XP, RR & DFX 5.1.

  5. #1195
    Variable Bitrate
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    284
    I am going to updated my wa and see if that makes a diffecnce

  6. #1196
    Maximum Bitrate RAWPWR's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    629
    Frustrating indeed!, the most annoying thing about this is.........I used hdradio last night and it worked fine in DFX5.

    But it only works in the lame Carwings though.....
    Last edited by RAWPWR; 06-15-2011 at 04:37 PM.

  7. #1197
    Variable Bitrate
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    284
    ok so here is a clip of my wierd audio problem Sorry for the crappy commentating
    http://www.youtube.com/watch?v=5RFAzA0V4Tg

  8. #1198
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,717
    Blog Entries
    1
    Ok, hmmm..... I have no clue what could be causing that issue! That is a strange one I have not seen for sure... It possibly could be something to do with the active audio source... I am not sure, but volume is up, WinAmp shows it IS playing... very strange indeed....

    I can not test that, as I have no way to duplicate what is happening there that I know of. If you can reproduce this all the time, turn on RR debugging, and attach the debul log to a post, and there may be some clue as to where to start looking.

    Anyone else seen this before?
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  9. #1199
    Variable Bitrate
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    284
    John here is my debug text and I also get this wierd audio issue. The "buckel your seat belt" sound will play when I hit the music menu button. http://www.youtube.com/watch?v=QBHXdePpt9o
    Attached Files Attached Files

  10. #1200
    Maximum Bitrate RAWPWR's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    629
    themlruts, I could not help noticing that in you first youtube vid, your startup DFX5 splash screen is 5.0?

    If you upgraded, and used the patch also, your splash should be 5.1.........maybe this may fix your problem/maybe not, but give it a whirl.

    John or blue, any idea on my "HDRadio" situation I'm experiencing that I posted in post# 1190?

    Thanx guys.
    Attached Images Attached Images  

Similar Threads

  1. Skype Plugin released
    By lambosprit in forum RR Released Plugins
    Replies: 158
    Last Post: Today, 03:12 PM
  2. Teknik v2.0 - RELEASED
    By Valheru in forum RR Skins
    Replies: 0
    Last Post: 12-04-2007, 11:22 AM
  3. DFx skin + winamp 5.13
    By vicky_obee in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 12-04-2007, 01:26 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •