View Poll Results: While Using the DFX skin, do you use the RRMedia database for your music?

Voters
97. You may not vote on this poll
  • Yes, I use it as the primary music browser

    75 77.32%
  • No, I use the standard folder browser

    22 22.68%

Thread: DFX 5.1.2 Released [ Updated 04-02-12 ]

  1. #1201
    Variable Bitrate
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    284
    Quote Originally Posted by RAWPWR View Post
    themlruts, I could not help noticing that in you first youtube vid, your startup DFX5 splash screen is 5.0?

    If you upgraded, and used the patch also, your splash should be 5.1.........maybe this may fix your problem/maybe not, but give it a whirl.

    John or blue, any idea on my "HDRadio" situation I'm experiencing that I posted in post# 1190?

    Thanx guys.
    Rawpwr
    I had 5.0 installed i removed it as well as rr and reloaded RR to newest and reloaded 5.1 of them from scratch. Let me try that again and see what happens
    Thanks
    Mike

  2. #1202
    Variable Bitrate
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    284
    Quote Originally Posted by themlruts View Post
    Rawpwr
    I had 5.0 installed i removed it as well as rr and reloaded RR to newest and reloaded 5.1 of them from scratch. Let me try that again and see what happens
    Thanks
    Mike
    Update it seems that i did install 5.1 but when i installed the Donation patch it changed the boot screen back to 5.0 The donation patch i bought in automart says 5.1 patch as the title but the icon shows 5.0 I have just tested this on my vmware machine.

  3. #1203
    Maximum Bitrate RAWPWR's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    616
    That's weird, well here is the 5.1 splash.jpg, just drop/paste.
    Attached Files Attached Files

  4. #1204
    Low Bitrate nhra no 2's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Aurora, IL
    Posts
    101
    I have a question for Blue ZX3, and or maybe JohnWPB. I am troubleshooting an audio output problem. So first off I uninstalled everything (winamp, DXF5 & RR), I also removed all the RRmedia files. I then re-installed all (current winamp, RR 04/01/11 & DXF 5.0.3 & 5.1 patch). I also installed the current version of flash.

    BlueZX3 when I ran the database app, it got to 100% of the #1star rating and I got a overflow error outside of RR. Then the next time I went into the browse portion I got the dialog box telling me the database was finished with a build time of .01. Is the database really complete, or should I rescan?

    Back to the sound output problem. I have lost the ability to play some types of audio on my system. I am trying to troubleshoot it, but I am not sure what exactly what is going on. I can explain what I can't hear, and hopefully someone can tell me the type of audio/extension is not working. I thought it was the WAV types, since I noticed the when XP is starting, I can't hear the XP starting jingle. If I play a WAV file out in explorer, they play fine. I also do not here the greeting in DFX. When I test the sound in IG I also hear nothing. If there is no music playing I do hear a slight click as though the sound card is trying to output, but nothing is.

    What audio file type is the DFX greeting?

  5. #1205
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    There is no file type for any of the skin speaking, it's using the win TTS part of the SAPI API.

    It sounds like you could have a audio driver that is bad or maybe the audio on the board it self which would play havic with the driver trying to use it. Not sure, just throwing out some idea's.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  6. #1206
    Low Bitrate nhra no 2's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Aurora, IL
    Posts
    101
    Thanks Blue, that is what I thought. I did notice that when I tried to get the test phrase in the text to speech in XP, I did not hear any audio as it was spoken. I just needed to be sure that the text to speak is what I need to fix. I will need to try and reload the Realtech audio drivers for my Zotac board.

  7. #1207
    Low Bitrate nhra no 2's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Aurora, IL
    Posts
    101
    Oh Blue, why did I get the overflow error when building the RRmedia database after my re-install? Should I try to build the database again? I assume I need to manually delete the database file in my Docs, and in my music folder. Y/N?

  8. #1208
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Ya, and for other FYI..there is now a setting screen for rrmedia in the plugins manager. Select rrmedia in the list and hit the setting btn. There you can do a freash start right within the skin
    Last edited by Blue ZX3; 06-17-2011 at 06:27 AM. Reason: fixed speeling error
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  9. #1209
    Maximum Bitrate RAWPWR's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    616
    OK, I'm back in business.

    I reinstalled dfx5.1, loader patch, and the update patch.

    All good now.

  10. #1210
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    85
    Excuse me if I am being stupid, I have looked through this thread but cannot find a way to install the update.... I downloaded it again yesterday and whenever I try to install it, I get an error message telling me that the installer cannot locate the ride runner installation folder, I have it installed in c:\program files\rider runner

    Thanks in advance....

Similar Threads

  1. Skype Plugin released
    By lambosprit in forum RR Released Plugins
    Replies: 157
    Last Post: 12-21-2010, 10:58 AM
  2. openMobile 0.6 Released To Testers
    By justchat_1 in forum OpenMobile
    Replies: 26
    Last Post: 06-26-2010, 01:11 PM
  3. Teknik v2.0 - RELEASED
    By Valheru in forum RR Skins
    Replies: 0
    Last Post: 12-04-2007, 10:22 AM
  4. DFx skin + winamp 5.13
    By vicky_obee in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 12-04-2007, 12:26 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •