Page 5 of 35 FirstFirst 123456789101112131415 ... LastLast
Results 41 to 50 of 342

Thread: iDrive 2.20 Release

  1. #41
    Low Bitrate scottgs's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Knoxville, TN
    Posts
    60
    Quote Originally Posted by Civic03 View Post
    Enforcer, any idea on the IG3 fullscreen issue?

    I had the same problem. Then I went into the iDrive config and noticed I didn't have it set for iGuidance, even though I had previously set it in RR.ini prior to installing iDrive. After I set it from within iDrive, it fixed the problem.

    I'm really new to this, so please take my advice accordingly!

    Garret

  2. #42
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,630
    Quote Originally Posted by scottgs View Post
    I had the same problem. Then I went into the iDrive config and noticed I didn't have it set for iGuidance, even though I had previously set it in RR.ini prior to installing iDrive. After I set it from within iDrive, it fixed the problem.

    I'm really new to this, so please take my advice accordingly!

    Garret

    RRconfig (rr.ini) and iDrive config (iDrive.ini) are two totally different entities, both have to be set to the correct GPS program.

    So yes even if you have set iGuidance in RRconfig, you still have to go to the config screen to choose with GPS you are using.

  3. #43
    Variable Bitrate Bimmerstyle's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Belgium
    Posts
    264
    Hi again,

    Just downloaded both versions of the latest iDrive. They open as they should but the button labels are not visible. I don't want to open them in the roadrunner skin editor because of the problems I had in the past with that so I opened a .skn file in notepad and saw there was a "#Fore#" where usualy the color codes are. I think this could be the problem. What's the meaning of the "#Fore#"? Why doesn't it work on my (Deskop) PC? Any ideas? Thanx!

    PS- Looks a lot nicer then my night skin. Very good job!

    -Edit- Yep, seems like this is the problem. Changed the colourcodes of the entertainment skin all to "255,255,255" and there they are. But do I have to do this now for all the screens? I guess you have a better solution.
    BMW 525tds -Biostar I94GM-I4 -Celeron M44O 1,86GHz, M2-ATX, 1Gb, 320GB -HQCT RDS tuner -Creative Extigy -iBus controller -Lilliput 7" touchscreen -DLS Ultimate A7 amplifier -Focal 130K, 130V, 27V2 speakers

    Bezel Worklog-My Install -iDrive F01 RR Skin

  4. #44
    Newbie
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Connecticut
    Posts
    12
    how about we make a deal enforcer?

    a logo for a chrysler in exchange for iG3
    e-mail me at shadowmpg(at)hotmail.com

  5. #45
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,630
    Quote Originally Posted by Bimmerstyle View Post
    Hi again,

    Just downloaded both versions of the latest iDrive. They open as they should but the button labels are not visible. I don't want to open them in the roadrunner skin editor because of the problems I had in the past with that so I opened a .skn file in notepad and saw there was a "#Fore#" where usualy the color codes are. I think this could be the problem. What's the meaning of the "#Fore#"? Why doesn't it work on my (Deskop) PC? Any ideas? Thanx!

    PS- Looks a lot nicer then my night skin. Very good job!

    -Edit- Yep, seems like this is the problem. Changed the colourcodes of the entertainment skin all to "255,255,255" and there they are. But do I have to do this now for all the screens? I guess you have a better solution.

    Yeah, update your Road Runner version.

  6. #46
    Variable Bitrate Bimmerstyle's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Belgium
    Posts
    264
    Aaarrgghhh! Why do I always forget to do this!? Me so stupid! Thanks!

    Anyway, now it works. Looks really nice. The new phone, BMW and speed logos are a lot nicer then before and also the night skin looks sweet! I bumped on another problem though. I'm using iGuidance 2.1.3. In the Day skin everyting works fine but in the night skin when I try to go to fulscreen this happens:



    iGuidance changes as it should but roadrunner is acting weird. As you can see everything is gone except the little bit in the bottom middle. This is a part of the volume. when I click left of the "10" it mutes. So it seems the left part sits in the middle and the rest is gone??
    BMW 525tds -Biostar I94GM-I4 -Celeron M44O 1,86GHz, M2-ATX, 1Gb, 320GB -HQCT RDS tuner -Creative Extigy -iBus controller -Lilliput 7" touchscreen -DLS Ultimate A7 amplifier -Focal 130K, 130V, 27V2 speakers

    Bezel Worklog-My Install -iDrive F01 RR Skin

  7. #47
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,630
    This is the Night version isn't it?


    replace your gps-full.skin with this one.



    Next time post in the right thread
    Attached Files Attached Files

  8. #48
    Variable Bitrate Bimmerstyle's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Belgium
    Posts
    264
    Whoups! There are two different threads now. Sorry! I will continue in the right one.
    BMW 525tds -Biostar I94GM-I4 -Celeron M44O 1,86GHz, M2-ATX, 1Gb, 320GB -HQCT RDS tuner -Creative Extigy -iBus controller -Lilliput 7" touchscreen -DLS Ultimate A7 amplifier -Focal 130K, 130V, 27V2 speakers

    Bezel Worklog-My Install -iDrive F01 RR Skin

  9. #49
    Newbie
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Russia
    Posts
    18
    Some comments from newbie...

    Downloaded your skin some days ago and was impressed! It's a first skin, that I like to use and it draws me in customization (changing logo, adding buttons, correct and alter .skin files, etc.). Other skin that I'm using is Freedom - and I cannot find a way to customize it

    Here are a list of problems, that I found:
    1. Deselecting phoco in config removes all sliders (mixer, eq, audio, video)
    2. If I select select 'RoadRunner' GPS in config, the sattelite icon disappears from all screens
    3. Video screen prev/next buttons works only as seek buttons
    4. On navi screen there is no OSK button
    5. Some symbols do not work in OSK: ; ! % ^ ( ) + ~
    6. On the launch screen there is no selection highlight
    7. Any open application on the launch screen overlaps all buttos on this screen
    8. Mute button does not show status of muting
    9. 'Go back' buttons on audio/video screens goes directly to main menu

    Also, I found buttons on the low bar are small for my taste.

    Anyway, thank you for this great skin!

  10. #50
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,630
    Quote Originally Posted by glouck View Post
    Some comments from newbie...

    Downloaded your skin some days ago and was impressed! It's a first skin, that I like to use and it draws me in customization (changing logo, adding buttons, correct and alter .skin files, etc.). Other skin that I'm using is Freedom - and I cannot find a way to customize it

    Here are a list of problems, that I found:
    1. Deselecting phoco in config removes all sliders (mixer, eq, audio, video)

    Ooops, hadn't really thought about that. Have to look at a work around for that.

    2. If I select select 'RoadRunner' GPS in config, the sattelite icon disappears from all screens

    Theorectically if you choose Road Runner you don't have a GPS program loaded and therefore don't need a button to transfer to it. Guess you might still want the logo though. Will change that.

    3. Video screen prev/next buttons works only as seek buttons

    That's how those buttons work in the video screen. AFAIK


    4. On navi screen there is no OSK button

    Which navi are you using?

    5. Some symbols do not work in OSK: ; ! % ^ ( ) + ~

    I know there are some that don't work, but didn't think there were that many. Will look into it.

    6. On the launch screen there is no selection highlight

    in Launch.skin there is a line begining with a 'S' chenge the third #Fore# to #Selected#. Cheers for that one didn't pick it up

    7. Any open application on the launch screen overlaps all buttos on this screen

    That's by design, to get out of that screen press the BMW logo which takes you back to main menu. If that's covered as well then you haven't got the right window name of the app in the apps ini

    8. Mute button does not show status of muting

    Yeah, I know, still haven't found a nice solution to displaying that, so have left it off for now.

    9. 'Go back' buttons on audio/video screens goes directly to main menu

    That's from the original design, I've never seen a reason to change it, but I guess since I have added the Menu (BMW logo) button I should change that to a back button

    Also, I found buttons on the low bar are small for my taste.


    Funny that, that's what I originally said

    From the original thread by BTBE

    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    Observations : (disclaimer haven't tried this on my car PC but I think this may still apply)

    It looks good.


    however play,FF,RW seem a bit small and fiddly for a touchscreen.


    may add to list as I play more.





    Anyway, thank you for this great skin!

    Thanks for your observation, all views are welcome, especially from someone who is new to the skin.

    Replys in RED

Similar Threads

  1. iGMod Beta 1 release
    By PURDooM in forum Other Cool Stuff
    Replies: 175
    Last Post: 12-28-2005, 11:17 PM
  2. [SKIN]FPs "Bright Life" (input needed to complete)
    By yunusyu in forum FrodoPlayer
    Replies: 76
    Last Post: 06-25-2005, 03:59 PM
  3. RELEASE - FreeDrive 0.60
    By CdRsKuLL in forum FreeDrive
    Replies: 144
    Last Post: 06-10-2005, 05:45 PM
  4. SpeakEasy Voice Recognition - Release 0.9.1
    By ruairi in forum Software & Software Development
    Replies: 11
    Last Post: 06-03-2005, 06:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •