Page 3 of 9 FirstFirst 123456789 LastLast
Results 21 to 30 of 85

Thread: Shock Version 7

  1. #21
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,247
    I DONT SEE any problem at all, its working fine...
    you do have it set to use external audio capture...
    (not to mention, you didnt actaully do any commands that would do anything to the tuner...
    like freq+)

    you dont need a playlist
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  2. #22
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    This is an interesting issue... I would like you to try TeamRSX suggestion and report back.

    I also would like you to try (without the TeamRSX's suggestion) using the "TUNE" command after you go into the radio screen -- maybe that will trigger the radio ... if so, I can see that we'll need to add a small fix to the radio modules so that they tune to the last used frequency when there's no playlist.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #23
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,247
    no playlist needed, it tunes from radio.ini
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  4. #24
    High Voltage blk02si's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Motorcity
    Posts
    2,267
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by TeamRSX View Post
    I remember i had the same problem with my HD radio not activating when going to the Radio_Player.skin.

    I think all i did was put a playlist object in the skin file, but i can't be 100% sure. Looking back i had the following code at the end of my 'Indicators' section in the radio_player.skin file.

    S01,798,0,2,2,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,TRUE," 12","Arial"

    Give it a shot.
    I think this is correct, I remember back having this problem in coding before. I think RR needs to see the 'S' code in order to fully initialize the radio skin. Ill give it a try.

    Thx guys.

    Edit:

    This worked thanks for the reminder RSX.

    Guino, Ill try the tune command with and without the S code.
    Build Things, it keeps your brain busy.

    AutoPC v1 (Retired) - AutoPC v2 (in progress) - www.shocknet.us

  5. #25
    High Voltage blk02si's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Motorcity
    Posts
    2,267
    Blog Entries
    1
    Ok so everything is working good, but it looks like ill have to package some fonts with it. RR always defaults to comic sans when it can't find a font lol.
    Attached Images Attached Images    
    Build Things, it keeps your brain busy.

    AutoPC v1 (Retired) - AutoPC v2 (in progress) - www.shocknet.us

  6. #26
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    Blk - is the button text part of the (button) graphic, or are they labels?
    ****************************************
    OLD SYSTEM (DEAD)
    Intel D945GCLF2 Dual Core ATOM
    Lilliput 7" 629GL 2008 LED Backlight
    BU-353 USB GPS Receiver / iGuidance / IGO8
    M2-ATX Power Supply
    RideRunner Front End / Various Skins
    Windows XP SP3

  7. #27
    High Voltage blk02si's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Motorcity
    Posts
    2,267
    Blog Entries
    1
    they are part of the artwork
    Build Things, it keeps your brain busy.

    AutoPC v1 (Retired) - AutoPC v2 (in progress) - www.shocknet.us

  8. #28
    High Voltage blk02si's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Motorcity
    Posts
    2,267
    Blog Entries
    1
    I have noticed art is quicker rendering than label overlays.
    Build Things, it keeps your brain busy.

    AutoPC v1 (Retired) - AutoPC v2 (in progress) - www.shocknet.us

  9. #29
    Variable Bitrate TeamRSX's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ottawa, Ontario
    Posts
    227
    Quote Originally Posted by blk02si View Post
    I think this is correct, I remember back having this problem in coding before. I think RR needs to see the 'S' code in order to fully initialize the radio skin. Ill give it a try.

    Thx guys.

    Edit:

    This worked thanks for the reminder RSX.
    Glad you were able to get the radio player skin working. Looking forward to the release. Looks great..

    Also, what GPS program are you using (iGo)? Looks very tough screen friendly. I'v been using iguidance since i'v had the carpc, but have wanted to try something else just to compare.

  10. #30
    High Voltage blk02si's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Motorcity
    Posts
    2,267
    Blog Entries
    1
    Yep I am using iG08

    I was using iGuidance 3.0 for a long time, and still do like it but iGO has way better font/map rendering and smooth scrolling.

    This embed is perfect as the iGO app is sized for 800x480 and my application code and clipping code are both set to 800x480. The art is designed to fit it, and I gotta say it works well.
    Build Things, it keeps your brain busy.

    AutoPC v1 (Retired) - AutoPC v2 (in progress) - www.shocknet.us

Similar Threads

  1. Streetdeck Rollback
    By brombomb in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 01-23-2008, 08:28 AM
  2. [FRONTEND] MMC New Release 11.20.2006
    By Bitoholic in forum Mobile Media Center
    Replies: 34
    Last Post: 05-03-2007, 07:59 PM
  3. VisualDesigner for creating other skins
    By zorro in forum Software & Software Development
    Replies: 145
    Last Post: 02-17-2007, 09:38 AM
  4. Archive
    By Bitoholic in forum Mobile Media Center
    Replies: 2358
    Last Post: 09-21-2006, 05:59 PM
  5. Bugs so far in 1.3 BETA
    By GReeToZ in forum Centrafuse
    Replies: 11
    Last Post: 07-17-2005, 08:00 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •