Like Tree1Likes

Thread: DigitalFX 4.0

  1. #1051
    Newbie CWorks's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    6
    @PontiacGA
    under output are you using "Nullsoft DirectSound Output"
    I don't need a line in plugin as long as I use this for output
    But if I use "Nullsoft Waveout Output" then I would need it

  2. #1052
    Variable Bitrate PontiacGA's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    369
    Quote Originally Posted by Machinehead View Post
    I had that problem and it was related to the sound card, which I replaced with a higher end solution.
    I have limited space. I doubt a full sized sound card will fit.

    Quote Originally Posted by mnickolson View Post
    Quote from the doc's:
    "The solution
    It will never be possible to eliminate the delay, but... you can minimize it."

    As the author of the plug-in has said there is no way to eliminate it. As in no way to fix it completely.

    Edit: As I assume you are using the Linein Winamp plug-in as you posted earlier.
    Yeah, read that. Well, if I cant get rid of the stupid echo.... I dont wanna my stereo to sound like a music hall that turned out bad.

    Quote Originally Posted by filjoa View Post
    Hi




    what I need make for solve this problem? some one can help me please?
    I *think* the solution to this is posted on the first page, second message.

    Quote Originally Posted by overlander View Post
    How is everyone browsing the web in this skin? I can't seem to find a browser in it.
    You have to change one of the buttons. Just 'click' and hold the button on either of the menu's and a list of different buttons will pop up. Just choose the 'browser' button.


    CWorks:I think I have to use the line-in utility, or I only get 2 speakers working.
    Mike

    My Rides:
    '03 Vibe GT!

    My AED GA!

  3. #1053
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Agueda
    Posts
    58
    Hi

    but I install flash player...

    now I have other problem... when start RR CPU go to 100% and dont exit ...

    have some solution?

  4. #1054
    Low Bitrate
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    92
    Quote Originally Posted by Machinehead View Post
    I had that problem and it was related to the sound card, which I replaced with a higher end solution.
    I would be curious to know which card you used as I tried 3 diffident Sound Baster card and all with the same out come. I had also tried the Wimamp plug-in and well it lasted all of 3 minutes and out it went. The delay drove me nuts.
    2004 Sport Trac PC Project.

  5. #1055
    Variable Bitrate VmtSquad's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Montréal, Quebec, Canada
    Posts
    284
    Quote Originally Posted by BREWDOG52 View Post
    you have to change the menu layout to "stationary logo" ....then change the logo
    Sorry for the noob question: Where can we change that??

    rr.ini Checked
    skin.ini Checked

    ?
    VmtSquad - I sold my soul to Honda!
    Final Install
    CarPC progress: 95%

  6. #1056
    Variable Bitrate hailrazer's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Columbus, Georgia
    Posts
    366
    A question.

    Is there anyway to get more room for XM channels on the XM skin.

    I have 12 favorites which is what the other skin I use allows on one page without scrolling. But DigitalFX3.0 only allows 9 and you have to scroll to see the rest.

    Is there anyway to have 12 showing? Maybe smaller fonts or get rid of the satellite signal bars and make more room?

    Also can a clock be added in the XM skin ?

    Thanks and thanks for the wonderful skin.

  7. #1057
    Newbie anarchyonline's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    42
    Quote Originally Posted by VmtSquad View Post
    Sorry for the noob question: Where can we change that??

    rr.ini Checked
    skin.ini Checked

    ?

    Settings --> DFX Skin Settings
    CarPC Specs - AOpen MiniPC w/ Celeron Proc, 1GB RAM, 160GB HD, Holux Mouse GPS Receiver GR-213, Dynamix 816 8" Touch Screen LCD, Carnetix CNX-P2140 DC-DC Regulator. Digital FX 4, Wireless A/B/G, Garmin Mobile PC, iGuidance 4

  8. #1058
    Constant Bitrate overlander's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    113
    Would someone let me know what I'm doing wrong to get my cpu and hardrive temp to display correctly. Using speedfan and showspeedfan, I renamed my readouts per showspeedfan in the speedfan config and in the menu and menu2 skin files I changed the Temp1 and Temp2 variables as such:

    F,240,413,319,73,"BDCompass.swf"
    IMG,269,166,255,255,"BDLogo.png",
    L,516,4,71,25,#DFX1R#,#DFX1G#,#DFX1B#,16,"Arial"," SFT2","left"
    L,408,4,101,25,#DFX1R#,#DFX1G#,#DFX1B#,16,"Arial", "=Computer:","right"
    L,212,4,89,25,#DFX1R#,#DFX1G#,#DFX1B#,16,"Arial"," =Interior:","right"
    L,311,4,87,25,#DFX1R#,#DFX1G#,#DFX1B#,16,"Arial"," SFT0","left"
    L,0,0,0,0,#DFX1R#,#DFX1G#,#DFX1B#,0,"Arial","GPSSP D","CENTER"


    Now when I run RR, the menu displays "Interior = Left Computer= Left". I'm sure this is simple, so what did I do wrong?

    Thanks in advance. This skin rocks.

  9. #1059
    MGD
    MGD is offline
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    MGD's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,756
    Copy and paste this code and it should work.

    Code:
    F,240,413,319,73,"BDCompass.swf"
    IMG,269,166,255,255,"BDLogo.png",
    L,516,4,71,25,#DFX1R#,#DFX1G#,#DFX1B#,16,"Arial","SFT2",
    L,408,4,101,25,#DFX1R#,#DFX1G#,#DFX1B#,16,"Arial","=Computer:",
    L,212,4,89,25,#DFX1R#,#DFX1G#,#DFX1B#,16,"Arial","=Interior:",
    L,311,4,87,25,#DFX1R#,#DFX1G#,#DFX1B#,16,"Arial","SFT0",
    L,0,0,0,0,#DFX1R#,#DFX1G#,#DFX1B#,0,"Arial","GPSSPD",
    Sorry, forgot, you can NOT justify those speedfan labels....

  10. #1060
    Constant Bitrate overlander's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    113
    Quote Originally Posted by MGD View Post
    Copy and paste this code and it should work.

    Code:
    F,240,413,319,73,"BDCompass.swf"
    IMG,269,166,255,255,"BDLogo.png",
    L,516,4,71,25,#DFX1R#,#DFX1G#,#DFX1B#,16,"Arial","SFT2",
    L,408,4,101,25,#DFX1R#,#DFX1G#,#DFX1B#,16,"Arial","=Computer:",
    L,212,4,89,25,#DFX1R#,#DFX1G#,#DFX1B#,16,"Arial","=Interior:",
    L,311,4,87,25,#DFX1R#,#DFX1G#,#DFX1B#,16,"Arial","SFT0",
    L,0,0,0,0,#DFX1R#,#DFX1G#,#DFX1B#,0,"Arial","GPSSPD",
    Sorry, forgot, you can NOT justify those speedfan labels....
    still not working. I don't get it. should I be changing the skin in the DFX root folder, or all the skin files in the DFX\menu subfolder? I actually changed them all, and still getting "left" as a value. what would cause that?

Similar Threads

  1. Help! Need RR and DFX 4.0 advice
    By schwazche in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 10-15-2008, 01:25 PM
  2. ProScan 4.0 Released
    By ProScan in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 16
    Last Post: 05-26-2008, 10:46 PM
  3. Digimoto 4.0 available for download
    By digimotojoel in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 5
    Last Post: 08-29-2005, 03:36 AM
  4. Custom log parsing automation…
    By xcntrk75 in forum Software & Software Development
    Replies: 4
    Last Post: 05-11-2005, 02:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •