Like Tree1Likes

Thread: DigitalFX 4.0

  1. #1181
    FLAC Machinehead's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    hijacks small portable city
    Posts
    1,381
    Quote Originally Posted by kbreeden View Post
    This is a known issue. John forgot to add the indicators to the skin. Somebody posted a patch earlier in the thread, but I forget whether it was just for XM or both Sirius and XM. Search the thread for XM or Sirius and it should come up.
    It fixes both, and it's attached to post #218.

  2. #1182
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789
    Cameron,

    Weather and gas are broken due to changes in websites from where the data is pulled. There is quite a bit of discussion on that. It will be fixed at some point in the future.

    I don't know what's going on with your album art. What do you mean in your post when you say "it is hidden by the way?" Check the attributes of your folder.jpg files. If the hidden button is checked you need to uncheck it.

    Also, as Enforcer hinted, you need to edit your post to get rid of all those image files. Better yet, take the whole quote out because it doesn't add anything.

  3. #1183
    Newbie
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Houston
    Posts
    54
    Quote Originally Posted by Pseudo Nim View Post
    [EDIT #3]: Very weird. Still, in some places, the skin stops responding to mouse control. I just went to Task Manager, and in the window that popped up, I couldn't click on anything, and I had to use Windows Key + Shutdown + Reboot to get something back. Anybody seen something like this happen? I'm a bit worried how the car will perform, seeing as I don't have a keyboard handy....

    I've got the exact same issue. It seems like the app locks up but I think it is just losing focus. Not sure how as I've got almost everything in the tray or a service but one app. Hitting CNTRL-ALT-DEL and then an Escape resumes normal operation.

    I was patiently waiting for the next version to see if it was resolved there til I saw your message. Has anyone else encountered this? Resolution? It happens almost every time I get in the car.

  4. #1184
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,703
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by PacketSniffer View Post
    I've got the exact same issue. It seems like the app locks up but I think it is just losing focus. Not sure how as I've got almost everything in the tray or a service but one app. Hitting CNTRL-ALT-DEL and then an Escape resumes normal operation.

    I was patiently waiting for the next version to see if it was resolved there til I saw your message. Has anyone else encountered this? Resolution? It happens almost every time I get in the car.
    What screen are you on when the skin locks up? I am willing to bet this is a flash related issue, and you are either on the main menu with a flash spinning logo, The animated weather images, Color chooser, or on the gauges screen. All of these screens have flash embedded in them, and if flash is not set up correctly on your system, it will peg the processor at 100% and it will appear that the entire system is locked. There are about 500 posts on how to resolve a flash problem, as well as in the FAQ's at the top the forums. It is also in the DFX help file as well.
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  5. #1185
    Newbie
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Houston
    Posts
    54
    Quote Originally Posted by JohnWPB View Post
    What screen are you on when the skin locks up? I am willing to bet this is a flash related issue, and you are either on the main menu with a flash spinning logo, The animated weather images, Color chooser, or on the gauges screen. All of these screens have flash embedded in them, and if flash is not set up correctly on your system, it will peg the processor at 100% and it will appear that the entire system is locked. There are about 500 posts on how to resolve a flash problem, as well as in the FAQ's at the top the forums. It is also in the DFX help file as well.
    John,

    It's not in weather, color chooser, or the gauges. I seldom use those. However, I am in the Music browser, Play list menu, or main screen a lot. It locks up here, especially the music browser. There are some others too but can't remember exactly which ones. I know about the flash issues and can resolve that one on my own like I did initially and that's how I got the logo (I'm using the multi clock, speedo, tach, etc one) to work in the first place. So, flash *seems* to be fine for me fwiw.

  6. #1186
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2008
    Location
    San Jose, CA USA
    Posts
    78
    Quote Originally Posted by kbreeden View Post
    Add "m3u" (no quotes) as an audio file type in the music portion of RRConfig and see if that does the trick.
    Hi Kbreeden,

    I put the m3u without quotes in the audio file type in the music section of RR configirations. Nothing happened. Is there a certain way to set it up in winamp or to set up the directory in RR config? I can browse all the songs of the directory that I put in RR config, but no artwork is coming up. Do you know what I might be doing wrong?

  7. #1187
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789
    Quote Originally Posted by cameronlazzari View Post
    Hi Kbreeden,

    I put the m3u without quotes in the audio file type in the music section of RR configirations. Nothing happened. Is there a certain way to set it up in winamp or to set up the directory in RR config? I can browse all the songs of the directory that I put in RR config, but no artwork is coming up. Do you know what I might be doing wrong?
    My "add m3u" post was in response to an earlier poster who couldn't get his playlists to appear. That has nothing to do with album art.

    There's nothing you need to do with Winamp in order for album art to appear. Are you seeing your album art when you're viewing the full player? Or is it just when you're trying to browse by album art that it doesn't appear?

  8. #1188
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789
    Quote Originally Posted by PacketSniffer View Post
    John,

    It's not in weather, color chooser, or the gauges. I seldom use those. However, I am in the Music browser, Play list menu, or main screen a lot. It locks up here, especially the music browser. There are some others too but can't remember exactly which ones. I know about the flash issues and can resolve that one on my own like I did initially and that's how I got the logo (I'm using the multi clock, speedo, tach, etc one) to work in the first place. So, flash *seems* to be fine for me fwiw.
    What version of Winamp are you using? I had similar issues when I was using any version other than 2.95 or 5.13. You need to be using one of those versions.

  9. #1189
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2008
    Location
    San Jose, CA USA
    Posts
    78
    Quote Originally Posted by kbreeden View Post
    My "add m3u" post was in response to an earlier poster who couldn't get his playlists to appear. That has nothing to do with album art.

    Kbreeden,

    There's nothing you need to do with Winamp in order for album art to appear. Are you seeing your album art when you're viewing the full player? Or is it just when you're trying to browse by album art that it doesn't appear?

    Neither. I don't see any art at all. I looked in my music directory and all the jpg were not there. When I went into my control panel I checked to show hidden files and they appeared. ..But when I look at the properties they are marked hidden and won't let me uncheck them. Can the jpg be in the same folder as the audio files?

    Cameron

  10. #1190
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,979
    Quote Originally Posted by cameronlazzari View Post
    Neither. I don't see any art at all. I looked in my music directory and all the jpg were not there. When I went into my control panel I checked to show hidden files and they appeared. ..But when I look at the properties they are marked hidden and won't let me uncheck them. Can the jpg be in the same folder as the audio files?

    Cameron
    have alook here about albumart

    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-f...et-images.html
    Riderunner / Genesis
    Plugin Breaker in test BassRR Plugin Player, Wifiman_NET
    New Home for Genesis & BassRR :adding to site ,, Hellfyre night
    Bassrr Beta Release :Version 1.3.7
    Movie_info Release :Version 3.1.0
    Wifiman_NET:Version 1.0.0

    Every Future, Needs A Beginning

Similar Threads

  1. Help! Need RR and DFX 4.0 advice
    By schwazche in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 10-15-2008, 01:25 PM
  2. ProScan 4.0 Released
    By ProScan in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 16
    Last Post: 05-26-2008, 10:46 PM
  3. Digimoto 4.0 available for download
    By digimotojoel in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 5
    Last Post: 08-29-2005, 03:36 AM
  4. Custom log parsing automationÖ
    By xcntrk75 in forum Software & Software Development
    Replies: 4
    Last Post: 05-11-2005, 02:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •