Like Tree1Likes

Thread: DigitalFX 4.0

  1. #1831
    Low Bitrate maniaxzero's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Queens, NYC
    Posts
    109
    I've got the same screen as this guy with all the numbers showing on the bottom instead of icons

    Also, the biggest problem is only the music button works and all the other buttons on the main menu are dead(no response)

    I'm using the latest RR with digitalfx 4.0. I also installed the latest flash. What could be the problem?

  2. #1832
    FLAC Dougw133's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PA
    Posts
    1,245
    Fonts

  3. #1833
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Quote Originally Posted by Ramanator View Post
    Blue, Do you know if the guys with this error, error out at the same spot?
    Would you check your playlistpath in your rr.ini and post weather it has a trailing backslash? Willing to bet that it doesn't have one...
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  4. #1834
    Variable Bitrate Ramanator's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Motor City
    Posts
    289
    Here's mine:

    playlistpath=C:\Documents and Settings\My Documents\My Music\
    If you cant DODGE em, RAM em.

  5. #1835
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    well that deserves a ....
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  6. #1836
    Variable Bitrate Ramanator's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Motor City
    Posts
    289
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    well that deserves a ....
    How much did u say the bet was
    If you cant DODGE em, RAM em.

  7. #1837
    FLAC Dougw133's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PA
    Posts
    1,245
    One more: Movie times is finiky and managed to crash RR twice. Also the pad to enter zip code, the zero is in the middle.

  8. #1838
    FLAC Dougw133's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PA
    Posts
    1,245
    I cannot get the interactive weather to zone over my location. I changed the Lat and Long in my skin file and It is still hover over Kansas? Also can the traffic map be changed too? Thanks.

  9. #1839
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    367
    Quote Originally Posted by JohnWPB View Post
    I am working on the color chooser now, and will have it all fixed up. Can you tell me exactly what menu's are not lining up? RR is supposed to scale and locate the pop-up menu's depending on the current resolution.
    The overlay image (see screenshot) is shifted to the right and about 25% too big. If I try to choose a color in about the top ľĒ of colors, then choose to set one of the attributes to the color, it changes to the color of the button that you click on.

    RM_Browse_Mode.skin was also offset, but I fixed this by changing the POSX to 120.
    I havenít come across anything else yet, but Iíll let you know if I do.
    Attached Images Attached Images  

  10. #1840
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789
    Quote Originally Posted by qha_vn View Post
    do you have minimum system requirements to use your great DigitalFX? my pc seems not strong enough to host this skin. on my pc, it can not load the skin fully, buttons just appear when i hoover the mouse pointer over them

    by the way, i use single pc board with 512MB RAM, 1GHz VIA Eden processor
    I had a similar issue yesterday when I tried to load the FX 3.0 skin. Everything was grayed out until I ran the cursor over it. I don't know what the cause was, but I don't think it was lack of computer power. Have you tried reinstalling the skin and maybe even Road Runner?

Similar Threads

  1. Help! Need RR and DFX 4.0 advice
    By schwazche in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 10-15-2008, 02:25 PM
  2. ProScan 4.0 Released
    By ProScan in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 16
    Last Post: 05-26-2008, 11:46 PM
  3. Digimoto 4.0 available for download
    By digimotojoel in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 5
    Last Post: 08-29-2005, 04:36 AM
  4. Custom log parsing automationÖ
    By xcntrk75 in forum Software & Software Development
    Replies: 4
    Last Post: 05-11-2005, 03:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •