Like Tree1Likes

Thread: DigitalFX 4.0

  1. #1911
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,706
    Blog Entries
    1

    Bugs worked out of the Bug Report Manager! haha!

    Ok, after pulling my hair out, as well as Nitr8, The bug tracker appears to be fixed YEA!

    For those that already registered, I had to copy your bug reports, thus they are under my name... sorry. Also anyone that registered, you will have to re-register... sorry again.

    It's very simple. User name, Password, Real Name (USE YOUR FORUM NAME FOR THE REAL NAME field), and email address. (You can use a fake email address if you want).

    Let's try to keep ONLY bugs posted in the bug reports manager. For instance, Hoe do I get the 3D logo to show up in the menu, is NOT a bug (And will be marked as such in the bug tracker )

    If you look through just the last 10 posts alone, you can see why this bug tracking manager is really essential to keep on top of things! Everything can get buried and over looked REAL fast in this thread, as most of you already well know

    Thanks again, and I really appreciate the help in posting bugs there.

    If you need to post a screen capture to go with your bug report, Just upload it to http://imageshack.us/ or any other photo sharing service, and post the link to the image in your bug report.

    If you post a bug, check back within 24 hours to see the status, as well as any comments, or if further information is needed. You can see if any comments have been posted by looking at the number of comments in the comments column. (Looks like a yellow baloon at the top of the column : )

    The link to the bug manager is under the download link for DFx 4 on JohnWPB.com. And do feel free to check out some of the sponsors on the site
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  2. #1912
    Variable Bitrate TeamRSX's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ottawa, Ontario
    Posts
    222
    Quote Originally Posted by fixerofallthing View Post
    I was using Mitch's code as well and when I changed to the latest the Logo worked but you lose the great improvements he made to HD and XM. So for now we have to choose.
    So, i did some testing and when i use mitchjs version of roadrunner i can get the logo to work on DFX3, but still not DFX4.

    When i went back to the roadrunner version i was originally using. I think it was version 12/13/07 the logos worked on DFX4.

    I really want to use mitch's version of rr as he has made some big inprovements to hd radio, but for some reason logos doesn't work on DFX 4 with his version. Looks like there is some sort of conflict with mitchjs version and dfx4.

    I just dont understand why DFX3 logo works on mitchjs code, but DFX4 logo doesn't...

    Is anyone else using Mitchjs version of rr and having problems with DFX4 logo?

    If its not just me then i will mention it in his thread.

  3. #1913
    Variable Bitrate PontiacGA's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    369
    Quote Originally Posted by fixerofallthing View Post
    I was using Mitch's code as well and when I changed to the latest the Logo worked but you lose the great improvements he made to HD and XM. So for now we have to choose.
    Yeah, I'm still using Mitch's RR. The Good outweigh the bad.

    As for the logos and such working in DFX3 and not DFX4, I would think John changed something along the way.
    Mike

    My Rides:
    '03 Vibe GT!

    My AED GA!

  4. #1914
    FLAC Dougw133's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PA
    Posts
    1,245
    Quote Originally Posted by treetop777 View Post
    Gremlins..
    Good call... That has to be what it was...

    Name:  gremlins.jpg
Views: 454
Size:  65.0 KB

  5. #1915
    FLAC Dougw133's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PA
    Posts
    1,245
    Quote Originally Posted by TeamRSX View Post
    I'v been playing around with DFX4 for a few days now and works great, except i can't get the flash 3d logos, clocks, playlist or any car logos to show up on the main menu. All that is displayed in that area is black.

    I have the latest flash installed and its weird because the 3d clocks and logos work on DFX3, but not 4. I can switch to 3.0 and the clocks and everything work, but when i switch to v4.0 it doesn't work.

    Must be a setting i have to manually set. Any suggestions would be helpful
    As stated in here before...With that build of RR from MJS non of the menu layout features work. You have to choose which is more important to you right now.

  6. #1916
    FLAC Dougw133's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PA
    Posts
    1,245
    Quote Originally Posted by quantum View Post
    Could someone point me in the right direction regarding the weather? It's probably something stupid, but I can't get it to work.

    I dropped in the 2 files from 05/27/08, which i believe was the weather fix.

    I am connected to the web.

    GPS antenna is working fine, I know because the speedo, etc work great.

    I put in my town and state in the config.

    The weather screen opens, and I can load the most recent Sat, Temp and Radar maps dated today.

    The problem is I cannot get the 1 day and 5 day views to display anything. No images, no temp, forecast, humidity, nuthin'. Those 2 screens just have the labels, but no info that goes with them.

    What am I doing wrong? I thought the 2 files from 05/27 would fix that.


    Also, is there any way for the AutoIt icons NOT to show up in the taskbar next to the clock? It seems like 4-5 are running, and becuase that section of the taskbar is so long, the open programs part of the taskbar can only show 2 open programs without those dopey up/down mini scroll buttons showing up.

    TY in advance.
    What two files>? Be more specific and where did you "drop" them?

  7. #1917
    Variable Bitrate quantum's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    372
    Quote Originally Posted by Dougw133 View Post
    What two files>? Be more specific and where did you "drop" them?
    Hey Doug133

    The 2 files for the weather patch in the zip file here: roadrunnerexe and usbradio.dll (which I know is not for the weather)
    05/27/08 Road Runner Official Beta, Weather Fixed!

    I put them in the RR root folder. I thought that was all that is needed to fix the weather. Since I am getting the Sat, Temp and Radar maps OK, it seems I must have done something right, but I can't get anything on the 1 and 5 day screens...

    TY!

  8. #1918
    Variable Bitrate
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    379
    John,

    Can you please help me understand how the "GPS Volume Settings" works in 4.0, I am not quite sure what I did but now the system volume stays at 15% which is too low i clicked the "ON" and clicked "Windows High" still at 15%

  9. #1919
    Newbie ccwild's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Middle GA
    Posts
    52
    Quote Originally Posted by Stealth915 View Post
    I'm having trouble getting the database to work for me. The scan works and the database builds correctly, but when i use the new browser screen, "Search" for anything yields no results, and trying to browse by anything other than "Folder" shows no entries on the browser window.

    My Music folder structure is:
    D:\Music\Sorted\[Artist]\[Album]\[Track#]-[Artist]-[Title]
    D:\Music\~new\ (for unsorted music)
    D:\Music\~playlists\

    So browsing by "Folder" shows Sorted, ~new, and ~playlists, but switching over to browse by Artist, Album, etc doesn't give me anything. Do I have something set up wrong?


    First off, thanks to John and Blue for a great skin and db application.

    Well I'm having the same problem as Stealth, the database builds but searching and browsing anything other than Folder view yields no results.

    I've tried everything including rebuilding the db and fixing all tags on the mp3s. When reduilding the db, I have a green checkmark on all things except for "Ratings Playlist Found" and "Ratings Playlists Imported".

    I know it's probably something simple I'm missing but I've been at this for 4 days now with no success.

  10. #1920
    Variable Bitrate Ramanator's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Motor City
    Posts
    289
    Quote Originally Posted by dmistry View Post
    John,

    Can you please help me understand how the "GPS Volume Settings" works in 4.0, I am not quite sure what I did but now the system volume stays at 15% which is too low i clicked the "ON" and clicked "Windows High" still at 15%
    Did you try the press and hold? Each button can be set individually.
    If you cant DODGE em, RAM em.

Similar Threads

  1. Help! Need RR and DFX 4.0 advice
    By schwazche in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 10-15-2008, 01:25 PM
  2. ProScan 4.0 Released
    By ProScan in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 16
    Last Post: 05-26-2008, 10:46 PM
  3. Digimoto 4.0 available for download
    By digimotojoel in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 5
    Last Post: 08-29-2005, 03:36 AM
  4. Custom log parsing automationÖ
    By xcntrk75 in forum Software & Software Development
    Replies: 4
    Last Post: 05-11-2005, 02:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •