Like Tree1Likes

Thread: DigitalFX 4.0

  1. #3331
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Ok, two more Q's.
    #1 Did you update the RRMedia to the newest v1.2.2 as the one that comes with the skin is now old?
    #2 Look in your musicpath for a rate.in_ file, open it and see if some/all of the songs you have rated are in listed in there by rating.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  2. #3332
    Newbie
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    Ok, two more Q's.
    #1 Did you update the RRMedia to the newest v1.2.2 as the one that comes with the skin is now old?
    #2 Look in your musicpath for a rate.in_ file, open it and see if some/all of the songs you have rated are in listed in there by rating.
    Ok, I'm just a moron... I figured out the problem. It turns out that the new songs I was rating were recently added to my music directory but I never rebuilt the music database using the RRMedia utility.

    So basically RR would see the music and play the songs just fine but the RRMedia database had not scanned them. Sorry for the confusion and thanks for a great utility!

  3. #3333
    Variable Bitrate PontiacGA's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    369
    Fixed my carpc issues. Uninstalled and reinstalled DFX4.0, now everything is fine and my CPU usage is actually below 90-100%
    Mike

    My Rides:
    '03 Vibe GT!

    My AED GA!

  4. #3334
    Newbie taguy83's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Roseville, MI
    Posts
    36

    Stop MediaPlayer Classic from autostarting my vids

    Hey guys I have searched all over the place and cant seem to find this anywhere. Everytime I open my Video Player in DFX4 it autostarts the last video I played even after I reboot the computer. Is there anyway to stop this from happening? I looked at all the settings and dont see anything at all, and MPC has no auto start option in it either. What ideally I want is when I push Video for it to show the Directory. Thanks!
    1995 Pontiac Trans Am
    AMD X2 Dual Core, 4GB Ram, 500GB Hard Drive, Lilliput 629GL, BU353 GPS w/Iguidance, Opus 360 Psu

    Parts - 100%
    Software - 70%
    Installation - 30%

  5. #3335
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,617
    Quote Originally Posted by taguy83 View Post
    Hey guys I have searched all over the place and cant seem to find this anywhere. Everytime I open my Video Player in DFX4 it autostarts the last video I played even after I reboot the computer. Is there anyway to stop this from happening? I looked at all the settings and dont see anything at all, and MPC has no auto start option in it either. What ideally I want is when I push Video for it to show the Directory. Thanks!
    Then you need to change the video command to bring up the video browser instead of the video player.

    add something like

    "VIDEO","load;video_browser.skin"

    to your exectbl.ini

  6. #3336
    Newbie taguy83's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Roseville, MI
    Posts
    36
    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    Then you need to change the video command to bring up the video browser instead of the video player.

    add something like

    "VIDEO","load;video_browser.skin"

    to your exectbl.ini
    Thanks it worked great its soo much nicer going to the browser then auto playing the vid!
    1995 Pontiac Trans Am
    AMD X2 Dual Core, 4GB Ram, 500GB Hard Drive, Lilliput 629GL, BU353 GPS w/Iguidance, Opus 360 Psu

    Parts - 100%
    Software - 70%
    Installation - 30%

  7. #3337
    Newbie taguy83's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Roseville, MI
    Posts
    36

    Unhappy

    Quote Originally Posted by taguy83 View Post
    Thanks it worked great its soo much nicer going to the browser then auto playing the vid!
    Well I take that back, after putting

    /, load video
    "VIDEO","load;video_browser.skin"

    in the exectbl.ini, it does take me to the browser when I click on Video, however, then when I go to play one, it will not open Media Player it just goes to the main menu of DFX4 and plays the audio. Any ideas?
    1995 Pontiac Trans Am
    AMD X2 Dual Core, 4GB Ram, 500GB Hard Drive, Lilliput 629GL, BU353 GPS w/Iguidance, Opus 360 Psu

    Parts - 100%
    Software - 70%
    Installation - 30%

  8. #3338
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    another one could be

    "VIDEO", "video||browse" (untested)

  9. #3339
    Newbie taguy83's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Roseville, MI
    Posts
    36
    Quote Originally Posted by treetop777 View Post
    another one could be

    "VIDEO", "video||browse" (untested)
    Thanks Treetop for the suggestions, couldnt get it to work, think I am just going to give up on trying to get that to do what I want it to. That was pretty much the last thing I wanted to try and configure, I have everything else working great.
    1995 Pontiac Trans Am
    AMD X2 Dual Core, 4GB Ram, 500GB Hard Drive, Lilliput 629GL, BU353 GPS w/Iguidance, Opus 360 Psu

    Parts - 100%
    Software - 70%
    Installation - 30%

  10. #3340
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,617
    The other way is just to find the VIDEO button and just change the command to load;video_browser.skin, although I think with DFX there is some wonderous configuration going on, so it might be tricky

Similar Threads

  1. Help! Need RR and DFX 4.0 advice
    By schwazche in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 10-15-2008, 01:25 PM
  2. ProScan 4.0 Released
    By ProScan in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 16
    Last Post: 05-26-2008, 10:46 PM
  3. Digimoto 4.0 available for download
    By digimotojoel in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 5
    Last Post: 08-29-2005, 03:36 AM
  4. Custom log parsing automationÖ
    By xcntrk75 in forum Software & Software Development
    Replies: 4
    Last Post: 05-11-2005, 02:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •