Like Tree1Likes

Thread: DigitalFX 4.0

  1. #3451
    Variable Bitrate bemenaker's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    240
    From what I've seen, they both get set to the bottom, it could be on RR restarts, but I thought I saw it coming out of hibernation. I will have to verify that part, I can't say for sure. I will check later and also against winamp.

    Edit, some testing at lunch:

    Coming out of hibernation, no change, it's just on RR start I was seeing it. I set the rock preset to what I wanted for a quick change. Will look at the winamp stuff later.

  2. #3452
    Newbie
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Before flaming on me I have:
    • Read the help file
    • Searched this thread key word = visualizations
    • Tried the suggestions on transparency = 175
    • Done the winamp configure AVS steps
    • Have clicked like crazy in the enable visualization in the hidden area only to launch the button editor


    I still have not had success with getting the visualizations on the main screen.

    I am running 5.13 as has been suggested.
    I have optimized my RR system for speed as is found in another thread.
    I have sifted through several search hits, and have not come up with a conclusive answer.
    I am running the latest RR (downloaded and installed yesterday)
    I am running the latest download of this skin (downloaded and installed today)
    I am running a non-flash mazda logo as found in the settings tab within DFX 4 while RR was running.

    Can I please get some help? I've looked for an answer all afternoon to prevent getting flamed.

  3. #3453
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Thank you, for doing all that you could before asking, i'd offer some help if I used it, so hopefully someone else could chime in and point you in the direction to get it working..
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  4. #3454
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    Quote Originally Posted by CLaman View Post
    Before flaming on me I have:
    [*]Have clicked like crazy in the enable visualization in the hidden area only to launch the button editor
    Huh? That's not possible (if i understand correctly) to launch the button editor from there, if that's whats happening, that installation is screwed-up and i would reinstall.

    Does the vis work anywhere else? like in the player?

    Don't be a dummy like me, i though the vis wasn't working but it was; i didn't have a song playing so the vis wasn't doing anyhting - dummy!

    You checked the settings in RRConfig right?

    Does it work with winamp stand-alone?

  5. #3455
    Newbie
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4



    Here are my screen shots. As you can see it has embedded properly in the Visu Screen. however, clicking in the "hidden" area renders no result.

    Occasionally (operative word sorry) it will launch the button editor...but that is every 20 something clicks in rapid succession within the "hidden area"

    I cleaned everything, and reinstalled everything today...so I must be missing one simple step...but I have done everything that I can find.

    Really it doesn't matter if I can't get it to work....its a nice to have. This setup is running on my laptop...I am learning how to use all these programs before migrating them to my carpc.

    All this work is my "BETA" if you will. I am waiting on a few items for my carpc (my first one....talk about a learning curve!)

  6. #3456
    Variable Bitrate Ramanator's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Motor City
    Posts
    289
    Quote Originally Posted by CLaman View Post

    Here are my screen shots. As you can see it has embedded properly in the Visu Screen. however, clicking in the "hidden" area renders no result.

    Occasionally (operative word sorry) it will launch the button editor...but that is every 20 something clicks in rapid succession within the "hidden area"

    I cleaned everything, and reinstalled everything today...so I must be missing one simple step...but I have done everything that I can find.

    Really it doesn't matter if I can't get it to work....its a nice to have. This setup is running on my laptop...I am learning how to use all these programs before migrating them to my carpc.

    All this work is my "BETA" if you will. I am waiting on a few items for my carpc (my first one....talk about a learning curve!)


    Is this what your looking for on the menu screen? Try clicking on the area above the Logo, also the button editor screen pop up is a bug that the big boys (JohnWPB the creator, and BlueZX3) are looking into. I do believe that if the vis is working in one part of the skin it should work on the menu skin.
    If you cant DODGE em, RAM em.

  7. #3457
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    Oh man, never noticed that button chooser (not button editor) bug. It work fine though after going back to the main screen.

    The bug don't happen if i turn off the vis before going to the main screen.

    Why Claman's don't work in the main screen - i don't know!

  8. #3458
    Newbie Huss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    25
    i had that problem and got fed up with it so i used the skin editor to make a new button for the vis, all works well now.
    Attached Images Attached Images  

  9. #3459
    Variable Bitrate Ramanator's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Motor City
    Posts
    289
    Quote Originally Posted by treetop777 View Post
    Oh man, never noticed that button chooser (not button editor) bug. If work fine though after going back to the main screen.

    The bug don't happen if i turn off the vis before going to the mail screen.

    Why Claman's don't work in the main screen - i don't know!
    Button chooser thanks for the correction Treetop. Anywho It's a sporadic problem for me but I dont worry about it to much because I'm generally on the music screen anyway.
    If you cant DODGE em, RAM em.

  10. #3460
    Newbie Kadyroff's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Moscow, Russia
    Posts
    49
    Quote Originally Posted by CLaman View Post
    I still have not had success with getting the visualizations on the main screen.

    I am running a non-flash mazda logo as found in the settings tab within DFX 4 while RR was running.

    Can I please get some help? I've looked for an answer all afternoon to prevent getting flamed.
    That is the answer. That hidden button to turn on the vis on the main menu doesn't work with simple logo/playlist. It works only if you choose 3d logo or picture.
    project progress:
    Planning.......[--------X-] 90%
    Parts............[-------X--] 80%
    Fabrication....[------X---] 75%
    Installation...[-------X--] 80%
    Worklog

Similar Threads

  1. Help! Need RR and DFX 4.0 advice
    By schwazche in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 10-15-2008, 02:25 PM
  2. ProScan 4.0 Released
    By ProScan in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 16
    Last Post: 05-26-2008, 11:46 PM
  3. Digimoto 4.0 available for download
    By digimotojoel in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 5
    Last Post: 08-29-2005, 04:36 AM
  4. Custom log parsing automation
    By xcntrk75 in forum Software & Software Development
    Replies: 4
    Last Post: 05-11-2005, 03:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •