Like Tree1Likes

Thread: DigitalFX 4.0

  1. #3541
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    You got problems Doug!

    I know what'll fix it - a HAMMER!

  2. #3542
    Newbie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by Dougw133 View Post
    go to "settings" on the second page of the skin by hitting menu to get there..you'll se "digital fx settings" and there will be options for fonts, colors etc... make sure you select the proper "menu layout" and then change your center logo to whatever you want.
    Thanks Dougw133!
    I put logo with main logo, clock, speed and compas; very nice!
    But speed indicator does not work when i run with my car and gps is open, Why?

    Other question, can I display Italy TRAFIC CAMS and Italy WEATHER maps?

  3. #3543
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    If using both RR and a seperate GPS program you have to split your gps port into 2 ports. look in the helper folder for xport.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  4. #3544
    FLAC Dougw133's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PA
    Posts
    1,245
    Quote Originally Posted by treetop777 View Post
    You got problems Doug!

    I know what'll fix it - a HAMMER!
    Haha...Just got my system (Hardware end) running great, the hammer has been overworked!

    I seem to remember someone asking about the locations not "Auto Updating" in the gauges screen. Mine use to, now I have to tap the top screen to get it to display the local zip data (county, state, zip). Could this be linked to the GPS weather not working?

  5. #3545
    FLAC Dougw133's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PA
    Posts
    1,245
    BTW, here is the post what fixed the wireless indicators for me when using DFX3...Wonder if it will work for 4? My impression was it was fixed..

    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-s...ml#post1188309

  6. #3546
    Newbie
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Bombay, NY
    Posts
    4

    Exclamation

    Ok, Newbie CarPC Owner here and I just installed the Digital FX 4.0 and I am wondering how to make a play list. I keep creating one but when I try to look for the playlist it isnt there. All help would be great. Thanks in advance.

  7. #3547
    Newbie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    If using both RR and a seperate GPS program you have to split your gps port into 2 ports. look in the helper folder for xport.
    I have HTC SHIFT with itegrate gps and I use GPSgate program

  8. #3548
    Newbie
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Bombay, NY
    Posts
    4

    Digital FX 4.0 Help

    Well seeing how my last post didnt show I am going to post this again.

    I am a first time Carputer owner and I just downloaded the Digital FX 4.0. Now I got my music on there but I am having a few issues. For one I am unable to make a playlist. I click creat a new playlist and I type in the name but nothing comes up. Also the program says that I have 732 songs which I have on the computer but if I go into the album there is no songs in there. If someone could help me out that would be great. Thanks in advance.

  9. #3549
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789
    Quote Originally Posted by ffjwhite View Post
    For one I am unable to make a playlist. I click creat a new playlist and I type in the name but nothing comes up.
    Make sure .m3u is included as an audio file type on page 1 of the Music section in RRConfig.

  10. #3550
    Newbie
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    3

    Speed gauge not accurate in RR and DigitalFX_2.5, 3.0, 4.0

    Anybody knows how to fix this? The speed reading is not the same as in iGuidance, it is way higher. It used to work fine before.
    Thank you!

Similar Threads

  1. Help! Need RR and DFX 4.0 advice
    By schwazche in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 10-15-2008, 01:25 PM
  2. ProScan 4.0 Released
    By ProScan in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 16
    Last Post: 05-26-2008, 10:46 PM
  3. Digimoto 4.0 available for download
    By digimotojoel in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 5
    Last Post: 08-29-2005, 03:36 AM
  4. Custom log parsing automation…
    By xcntrk75 in forum Software & Software Development
    Replies: 4
    Last Post: 05-11-2005, 02:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •