Like Tree1Likes

Thread: DigitalFX 4.0

  1. #3971
    Newbie
    Join Date
    May 2007
    Location
    Corona, CA
    Posts
    16
    Is there anything special that I need to do to get the music database to run? When I click the button nothing happens. Thanks in advance for the help...

    Edit: Well, I figured it out. I just went into the RRMedia folder and ran the exe and it updated.


    I have an even harder problem now. When I click on a song it just switches to the player and nothing happens! Not even if I hit the play button instead. I looked all over the rr settings but I couldnt find anything. It looks like there is virtually nothing that can fix this...anyone else have the same problem?

  2. #3972
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,689
    Blog Entries
    1
    on the browser screen, click the "Play Selected" button to play what you have selected in the list. There is an update to RRMedia in it's next release that the "Play" button will do the same thing.
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  3. #3973
    Newbie
    Join Date
    May 2007
    Location
    Corona, CA
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by JohnWPB View Post
    on the browser screen, click the "Play Selected" button to play what you have selected in the list. There is an update to RRMedia in it's next release that the "Play" button will do the same thing.
    Cant I just double click the song with my finger too make it play? It worked this way before, I just dont remember how I did it.

  4. #3974
    Variable Bitrate jessekilner's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    277
    I had same issue so i just held browser button down for few sec's and selected standard.. then you will have no issue using that finger..lmao
    Did it.. Done it... now I got to keep the neighbors kids away!!

  5. #3975
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    98
    Quote Originally Posted by MrMonkeeMan View Post
    Cant I just double click the song with my finger too make it play? It worked this way before, I just dont remember how I did it.
    I think this only work in playlist view

  6. #3976
    Maximum Bitrate locs4dayz's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    509
    I'm having a problem changing the logo...Whenever I attempy to change it to the wings Chrysler Logo my Ride Runner Freezes up, But windows is working fine. Any suggestion to what the problem may be? All the other Chrysler logos load just fine(there are only three, two are 3D logo's but one is the old logo which I don't like, and the other looks like something off an old Atari system as far as graphics go...Plus Chrysler is spelled wrong on it). The one I like is the stationary wing logo, but it won't load up...What da F@#%?

  7. #3977
    Variable Bitrate jessekilner's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    277
    did you select the menu and choose stationary first then select the stationary logo... if its on flash it wo'nt set stationary you got to change it in the menu layout
    Did it.. Done it... now I got to keep the neighbors kids away!!

  8. #3978
    Newbie printmake's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2
    Awesome!!!! thanks can't wait to install it and see it!

  9. #3979
    FLAC
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1,322
    i know. RR is being a whiny little thing now that its 2 updates past due. i plan on copying my whole RR folder to another harddrive and reinstalling both RR and DFX from scratch with the latest versions. itll be nice though, i dont like updating things that are working- but there is enough new features that itll make it worthwhile.

  10. #3980
    Newbie
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Midlothian, VA
    Posts
    16
    I'm having an interesting issue with the music browser screen. I can no longer scroll through the music using a finger drag. It works when I switch back to standard view, but not in database. Any ideas as to where I can look? I also had RR completely crash on me recently and tried reinstalling everything from scratch, but this is the issue thats completely stumped me recently.
    I'm running the newest build of RR(10-1-2009) and newest RRMedia. I'm probably also not posting up enough info on my system, but I'll try and add that in when asked.

Similar Threads

  1. Help! Need RR and DFX 4.0 advice
    By schwazche in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 10-15-2008, 01:25 PM
  2. ProScan 4.0 Released
    By ProScan in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 16
    Last Post: 05-26-2008, 10:46 PM
  3. Digimoto 4.0 available for download
    By digimotojoel in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 5
    Last Post: 08-29-2005, 03:36 AM
  4. Custom log parsing automationÖ
    By xcntrk75 in forum Software & Software Development
    Replies: 4
    Last Post: 05-11-2005, 02:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •