Page 41 of 558 FirstFirst ... 31323334353637383940414243444546474849505191141541 ... LastLast
Results 401 to 410 of 5577
Like Tree1Likes

Thread: DigitalFX 4.0

  1. #401
    Constant Bitrate the_crooked_toe's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    169
    Quote Originally Posted by nitrogen View Post
    Okay, so i need to fix it, but what and how do I need to fix it?
    file by file or is there a program for that sort of stuf?

    I found a number of programs that are up for the job, anyone can recommend a program?
    ID3-Tag It... ok this isn't even related to John's skin. This deals with RR in general so you shouldn't be posting here. Will everyone please do some researching before posting. Its only been a little over a week since the release and we have over 400 posts. This is becoming what i call SR. Super Ridiculous.

  2. #402
    FLAC Machinehead's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    hijacks small portable city
    Posts
    1,381
    Quote Originally Posted by the_crooked_toe View Post
    ID3-Tag It... ok this isn't even related to John's skin. This deals with RR in general so you shouldn't be posting here. Will everyone please do some researching before posting. Its only been a little over a week since the release and we have over 400 posts. This is becoming what i call SR. Super Ridiculous.
    The joys of the most popular RR skin.

    BTW: I perfer Tag & Rename myself.

  3. #403
    Low Bitrate fixinstuff's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Illinios
    Posts
    62
    Quote Originally Posted by utd09bry View Post
    Don't know if I understood what you meant by "same download opens on the test computer."

    But also, it freezes even without the radio connected to the pc? Are you using RRConfig to setup your radio settings? Set everything to HD Radio?

    When I hit HD Radio, I do get a slight pause as the unit clicks on but no more than a few seconds. Also when going back to the Music screen to kick-off the radio there is another pause... unit clicks off... mutes Line-in... then Music screen loads.

    I would double check your config settings next if you already have all the right files... in rr.ini set HDRadioport=3 (or whatever port you are using), radiomode=8 (for HDRadio)

    Just trying to cover all bases. It seemed really simple in my setup so it may be a small bug on your end
    I originally downloaded DFX 3 onto a test computer, everything opened fine. I saved the download onto a jump drive and then loaded in on my carpc. Set it up with RRConfig, my settings match above. When I click on the radio screen RR freezes instantly (second hand on clock stops) and never recovers (let it sit for an hour). When I try HD Radio, same thing happens except I hear the reciever click on and back off. This only happens in DFX, I downloaded LSXVoid to see it would work and I have no problems getting it to load HD Radio.
    __________________
    Fixinstuff
    Been there, done that, replaced it with a smartphone.

    Scott AFB, IL

  4. #404
    Constant Bitrate utd09bry's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Dallas,TX
    Posts
    216
    im exhausted of tips... like I said mine was pretty straight-forward so it might be a hardware issue, no idea really. If you set it up on one PC and got it working, but not on the other my first step would be to check things like Flash.. all the way to wiping the installation and trying from the start again.

  5. #405
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789
    Quote Originally Posted by the_crooked_toe View Post
    ID3-Tag It... ok this isn't even related to John's skin. This deals with RR in general so you shouldn't be posting here. Will everyone please do some researching before posting. Its only been a little over a week since the release and we have over 400 posts. This is becoming what i call SR. Super Ridiculous.
    I have to agree. This thread is crap already.

  6. #406
    Low Bitrate fixinstuff's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Illinios
    Posts
    62
    John or anyone else who knows the answer,

    I have traced my HD Radio problem to the radio player skin. What is the difference between the skin in 2.5 and 3? The reason I ask is after no luck with any of the other suggestions provided to fix RR locking up on the radio skin, I loaded the skin from 2.5 into the DFX 3 folder. And for the first time since I installed DFX 3, the skin finally opened and didnt look up RR. But I now the reciever wont turn on.

    I know that the skin works for most users with HD Radio. For some reason the radio skin was either corrupt, missing something or looking for something I didnt have loaded, but using a previous version the skin now opens. So again the question is what is the difference between the radio skin in the two versions?
    __________________
    Fixinstuff
    Been there, done that, replaced it with a smartphone.

    Scott AFB, IL

  7. #407
    Constant Bitrate utd09bry's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Dallas,TX
    Posts
    216
    HD Radio support was not built-in to the 2.5 radio screen... that's why your radio is not powering on after you replaced that file.

    I still think you need to dig deeper. If it worked on one PC but not the other you have something else going on.

    Can you try running Task Manager to see what is using the most CPU at the time of the freeze-up? Check your event logs as well

  8. #408
    Low Bitrate lor109's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    102
    Quote Originally Posted by redls1bird View Post
    Any one have a problem with their dvd/video screen controls staying up even after changing the screen?
    This Just happened to me yesterday. I don't use the DVD/ Video players very often so not a huge deal. I think it may have something to do with Media
    Player Classic not closing properly. Any ideas?

  9. #409
    Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    17
    I have a problem with xport.exe The splitter works fine, I put it into my startup map, but when I restart the computer it refuses to open up the ports automaticaly. I have to minimalize RR to tap in enable service. When I do that it gives me the error that xport is already installed :S Works fine after that.
    Also, in the settings of my xport quicklaunch icon I force it to startup minimalized, but it doesn't do that either. .

  10. #410
    FLAC Machinehead's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    hijacks small portable city
    Posts
    1,381
    Quote Originally Posted by nitrogen View Post
    I have a problem with xport.exe The splitter works fine, I put it into my startup map, but when I restart the computer it refuses to open up the ports automaticaly. I have to minimalize RR to tap in enable service. When I do that it gives me the error that xport is already installed :S Works fine after that.
    Also, in the settings of my xport quicklaunch icon I force it to startup minimalized, but it doesn't do that either. .
    I would recommend asking in the Xport thread over in the GPS forum. The creator of the program can help you out, he's all over that thread.

Similar Threads

  1. Help! Need RR and DFX 4.0 advice
    By schwazche in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 10-15-2008, 02:25 PM
  2. ProScan 4.0 Released
    By ProScan in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 16
    Last Post: 05-26-2008, 11:46 PM
  3. Digimoto 4.0 available for download
    By digimotojoel in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 5
    Last Post: 08-29-2005, 04:36 AM
  4. Custom log parsing automationÖ
    By xcntrk75 in forum Software & Software Development
    Replies: 4
    Last Post: 05-11-2005, 03:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •