Page 76 of 558 FirstFirst ... 26666768697071727374757677787980818283848586126176 ... LastLast
Results 751 to 760 of 5577
Like Tree1Likes

Thread: DigitalFX 4.0

  1. #751
    Newbie mavrik1621's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Lomita, CA
    Posts
    2

    Flawless

    .

  2. #752
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    367
    Quote Originally Posted by Zebelkhan View Post
    I searched for the problem but could not find anything simillar. I think it is skin related so I am posting here but if that is not so, please let me know.

    I am running RR with DigitalFX 3.0, and iGuidance 3.0. Everything runs beautiful except for the "guages". So I downloaded Xport and splitted com port 7, where my GPS was connected to, to com ports 8 and 9. iGuidance is now configured to port 8, and RR is configured to port 9. The problem I am having is that everything runs well until I open the Guages skin. The guages work for about 20 or 30 seconds and then RR hangs and I have to close and restart it. I tried many different combinations of the com ports and all seem to yield the same results. If I don't go to the guages skin, RR seems to not hang. I don't realy know what may be causing this, RR, Skin, or Xport? BTW, the PC does not freeze. Only RR hangs.
    Set debug=true in rr.ini. Go to gauges, and when it hangs, cntrl+alt+del, kill roadrunner. Open debug.txt, and see if the last line says something like Executing: LOCATE. If it does, delete ziplocator.dll from your road runner folder.

  3. #753
    Constant Bitrate megagoo's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    133
    i did not see this addressed (sorry if i missed it)

    my gps shortcuts are not functioning properly. specifically when i hit gas prices, and "map it". it looks like it tries but it gets hung up at one of the menu screens sometimes and sometimes it just brings me back to the nav screen

    oh and the help file says digitalfx 2.0 .. dont know if thats a typo or not

  4. #754
    FLAC Machinehead's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    hijacks small portable city
    Posts
    1,381
    Quote Originally Posted by BlazingBird View Post
    I have am having a few issues with digitalfx 3.0. I would like to get my sirius satellite working with this skin, is it possible. Also I have the skin freeze on me, and close unexpectingly. I REALLY like this skin, so please somone help. It is greatly appreciated.

    Thanks,
    Wes,
    You're not the only one that's having issues with Sirius, there's another guy that was having the same issue earlier in the thread.

  5. #755
    Variable Bitrate
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    379
    Sirius works perfect for me

  6. #756
    x10
    x10 is offline
    Constant Bitrate x10's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    152
    Speaking of Sirius....

    John,

    Have you found a way to successfully pause and rewind live Sirius radio?

    I saw there was a thread back in 2006 talking about this.

    I assume no one has been able to do it with success.

    Any updates?

    Thread:
    http://www.mp3car.com/vbulletin/road...pause-ffw.html

  7. #757
    Maximum Bitrate Zebelkhan's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    467
    Quote Originally Posted by barnyard View Post
    Set debug=true in rr.ini. Go to gauges, and when it hangs, cntrl+alt+del, kill roadrunner. Open debug.txt, and see if the last line says something like Executing: LOCATE. If it does, delete ziplocator.dll from your road runner folder.
    Thank you. I will do that tonight when I go home.
    Compaq Evo D510 e-PC - P4 2.0 - 512M RAM - 120G 3.5 HD - 7" Xenarc 700TSV - DSATX fitted nicely inside the PC case

  8. #758
    FLAC Machinehead's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    hijacks small portable city
    Posts
    1,381
    Quote Originally Posted by x10 View Post
    Speaking of Sirius....

    John,

    Have you found a way to successfully pause and rewind live Sirius radio?

    I saw there was a thread back in 2006 talking about this.

    I assume no one has been able to do it with success.

    Any updates?

    Thread:
    http://www.mp3car.com/vbulletin/road...pause-ffw.html
    I don't think it's been pursued. I did play with Centrafuse a few months ago and it supports those features now.

    It's funny, I used to have those features when I had a sportster and I now I don't miss them at all.

  9. #759
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    284
    Big Fan of this skin, had the original in my Maxima. John for some reason I can't switch logo's. No matter what I select it does not change the clock. I think I may be missing some files in the skin folder.

  10. #760
    Variable Bitrate quantum's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    372
    Quote Originally Posted by quantum View Post
    Hey guys, I am having a similar problem with my weather too. And, yes I read the helper files...

    I am trying this from my desktop, so it's not an Internet connection issue (cable modem). Looks like all the folders are where they belong. The radar, sat and temp maps work fine and are updated, but there is no display on the 1 day and 5 day maps. I have a GPS hooked up, configured the port (2) and can see 12 satillites locked in the gauges skin, so I know it's connected and getting a signal, but that's not needed for anything but GPS (GPS button) weather, right? Or, do all the tabs work off a GPS signal? Basically, the 1/5 day weather function no workie for me.

    The cursor goes from hourglass to mouse pointer every 2-3 seconds or so.

    I tried to click on the west palm, etc, header buttons, and set my city/state in RR Config. I even disabled my Norton AV, nothing helps. I also set weather and net check to "allow" in Norton.

    Lastly, this is the same GPS antenna (earthmate) I had on my carPC machine, and it worked fine there. Haven't tested it yet with DFX3.0 on it, but I'm not sure that is the problem either. Just thought I'd configure RR on my desktop then copy the files to the other machine when done this way it's all set when I do the install.

    Can anyone point me in the right direction to fix this?
    Well, just an update to this, and maybe something to think about...

    I had a chance to install RR and DFX on my laptop today, and followed the same steps I used for my desktop. Skin and RR work perfectly "right out of the box"

    I'm wondering if the "problem" (and maybe some of the wierd **** people are saying are problems) might be due to a machine, processor, OS update version, driver, current AV programs, firewalls, or whatever compatibility vs just being PIA noobs?

    BTW, weather worked just fine without a GPS unit, based on the city,state tabs while connected to the 'net.

    The final destination for this is obviously the CarPC, so I'll just need to tweak everything on the laptop! No biggie, and just food for thought.

Similar Threads

  1. Help! Need RR and DFX 4.0 advice
    By schwazche in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 10-15-2008, 02:25 PM
  2. ProScan 4.0 Released
    By ProScan in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 16
    Last Post: 05-26-2008, 11:46 PM
  3. Digimoto 4.0 available for download
    By digimotojoel in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 5
    Last Post: 08-29-2005, 04:36 AM
  4. Custom log parsing automationÖ
    By xcntrk75 in forum Software & Software Development
    Replies: 4
    Last Post: 05-11-2005, 03:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •