Page 9 of 41 FirstFirst 12345678910111213141516171819 ... LastLast
Results 81 to 90 of 402

Thread: Ls 3.0

  1. #81
    Variable Bitrate Mr.Fabio's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Italy
    Posts
    261
    Ok, just to test the skin in a better way
    Fabio

    _______________________
    Travla C134
    Jetway J7F2WE 1Gb DDR2 - HD SATA 3.5" 80Gb + HD 2.5" 40Gb - Lilliput 7" TS - Holux GR-213 - Bluetooth - Belkin 802.11g WiFi - Silabs Radio - HTC Leo

    RoadRunner - PC Navigator 7.1 - FreeFone

  2. #82
    Low Bitrate Flappy's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    103
    Call me a n00b, but i just figured out the VW logo has a clock behind it
    VERY cool feature! I just cant stop pushing on it
    AsRock AM2 dual VGA
    AMD Sempron 3000+
    512MB DDR
    3,5" 80GB harddrive
    Liliput 7"
    TFT 15"
    M2-ATX

    0% [OOOOOOOO-] 100%

    My install

  3. #83
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by Flappy
    Call me a n00b, but i just figured out the VW logo has a clock behind it
    VERY cool feature! I just cant stop pushing on it
    yeah i click it all the time too
    Thank DiNASTY for the cool logo/clock

  4. #84
    Low Bitrate Flappy's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    103
    Quote Originally Posted by liquid_smoke
    yeah i click it all the time too
    Thank DiNASTY for the cool logo/clock
    Thanx dinasty
    AsRock AM2 dual VGA
    AMD Sempron 3000+
    512MB DDR
    3,5" 80GB harddrive
    Liliput 7"
    TFT 15"
    M2-ATX

    0% [OOOOOOOO-] 100%

    My install

  5. #85
    Variable Bitrate Mr.Fabio's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Italy
    Posts
    261

    Unhappy

    Quote Originally Posted by liquid_smoke
    Hey Mr.Fabio

    I think i found a temp solution
    If you change the ShowHeight=595, it seems to fix the problem, with the only issue being a 5 pixel gap at the bottom of your screen. Higher numbers dont seem to work. If your wallpaper is all black you cannt even see it. Not a fix but something that will tide us over till guino has a chance to take a look at it.
    Ill put these settings in the next release of the skin
    Just tested with the parameter ShowHeight=595, but for me it has not worked .... crazy stuff
    Fabio

    _______________________
    Travla C134
    Jetway J7F2WE 1Gb DDR2 - HD SATA 3.5" 80Gb + HD 2.5" 40Gb - Lilliput 7" TS - Holux GR-213 - Bluetooth - Belkin 802.11g WiFi - Silabs Radio - HTC Leo

    RoadRunner - PC Navigator 7.1 - FreeFone

  6. #86
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by Mr.Fabio
    Just tested with the parameter ShowHeight=595, but for me it has not worked .... crazy stuff
    yeah, its pretty weird, i can also repro it on my laptop now also.
    Im going to try to rebuild the menu from scratch and see if that helps any. The odd thing about it all is that it only happens on the menu screens, so there has to be something in the .skin file that is causeing this.

  7. #87
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    OK, i think ive found the problem and fixed it.

    For some reason when you start to use the arrowkeys to control RR, it tries to move your mouse pointer offscreen. For some other unknown reason, RR does not successfully move the pointer completely offscreen (with my skin) but instead moves it to the bottom left corner of the GAMES button, thus creating a conflict of interest.
    You'll notice if you click the arrow keys really fast, RR is trying to select the other menu options, but the mouse pointer is ontop of the GAMES button thus commanding focus, so it stays stuck highlighted until you maually move the mouse, which makes no difference cause soon as you use the keyboard again the pointer moves also.

    To fix this, all i simply had to do was move the button so when the pointer tries to move off screen (and fails) it wont be sitting on top of any buttons, stealing focus.

    So the question now is why is the mouse not moving off screen like it should?
    I noticed in other skins it tries to move directly under the skin, but in mine it dosent. I have no control of how the mouse acts. But i did notice that the position of where the pointer is moving is exactly 480 pixels from the top.
    So i think RR is using the original width/original height values to determine where it should move the mouse to, instead of using the ShowWidth/ShowHeight. This would explain why it only happens when the skin res is set to 800x600 and also why it only happens on the menu screen, as all the other screens have no buttons in the area the mouse moves to.





    Ill be updateing the download for the skin with this fix, and other issues mentioned so far.

  8. #88
    Constant Bitrate DeadlyAP1's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    MA
    Posts
    207
    great work man!! I can't wait for the final release. You will be releasing the PSD files too, correct? I just want to change a few colors to match my interior.

  9. #89
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Don't worry about that... I've found and fixed the issue... it was indeed a bug in the code that handles the keypresses in RR to select objects... it is working fine now with the current skins.. I'm planning to post a new release tonight..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  10. #90
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by guino
    Don't worry about that... I've found and fixed the issue... it was indeed a bug in the code that handles the keypresses in RR to select objects... it is working fine now with the current skins.. I'm planning to post a new release tonight..

    sweet,
    Ill wait till you post the update before i update the skin

    Thanks

Similar Threads

  1. LS 3.0
    By liquid_smoke in forum FP Skins
    Replies: 10
    Last Post: 11-21-2007, 04:01 AM
  2. LS 2.0 and Britelife combo
    By -zip- in forum FrodoPlayer
    Replies: 1
    Last Post: 04-21-2005, 08:57 PM
  3. Buy / Download Destinator 3.0?
    By millec in forum GPS
    Replies: 0
    Last Post: 12-02-2004, 05:20 PM
  4. Sproggy Mk 3.0 Kits For Sale
    By Mastero in forum Classified Archive
    Replies: 26
    Last Post: 11-09-2003, 01:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •