Thread: LSX (VOID) released

  1. #1071
    Low Bitrate pancakeboy's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Toledo
    Posts
    96
    Yes LS, I would like for you to add support for mobile emulator. Maybe one of the free buttons can lead me to it so I can launch the custom one from main menu. Also, I looked and cant find how to activate gpsgasfinder. Is there a button in the skin for this yet?

  2. #1072
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    it dosen't support gpsgasfinder but instead the native RR gas
    just choose "GAS" from the custom button command screen (screen2) and your done.

    ill try to squeeze mobile emu in the update, if not ill post it as an add on.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  3. #1073
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    3
    Hi LS, thanks for this nice skin, I've been searching for a good looking skin that does not use too much CPU resource (compared to flash based one) and I guess this is the one I'm looking for

    however, I'm still not be able to get it to work after I followed the readme, FAQ, and did a bit of search.

    I'm not sure if this has been covered before, and here is the problem:
    (using a decent version of RR and the LSX 1.6 patch1 installed)

    After I did all the settings and start up RR, all the customizable buttons do not work (including Audio, Video, Navi, EXT, etc). only the volume buttons and the play button work.

    I have copied the button setting to RR.ini and I can customize those buttons, I dont have the ExeTBL.ini in my RR root folder coz I tried the skin on a fresh installed RR.

    I also tried the debug function in RR and I found that it does execute commands.

    any help would be appreciated.

    Thanks

    Eternity

  4. #1074
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    post your debug.txt file here
    first open it and clear all the data, then load RR and click on the buttons that do not work, close and post the file.

    have you edited the ExecTBL.ini file in any way?

    you didn't install only the patch did you? The patch is not a full install of the skin (just making sure)

    The only thing that will prevent the buttons from working is if you have
    "ONSKINSTART" command located in the ExecTBL.ini that is in the root of RR.


    what is the version number (date) on the splash screen when RR loads?

    A few post up is a link to a file "LSXVOID_DEFAULT_SETUP.exe"
    grab that and run it.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  5. #1075
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    3
    LS,

    thanks for the quick reply.

    I didn't edit the ExeTBL.ini that come with the skin, and I've searched "ONSKINSTART" string within the entire folder of RR and it came up with "ADD TO RR.ini.txt" in LSTOOLS and "ExeTBL.ini" "Readme.txt" in SKINS\LSXBOID1.5 (it create LSXVOID1.5 folder when I install 1.6 )

    yeah, I installed the LSX 1.6 then the 1.6 patch1, the I've also tried both 2006/09/05 and 2006/09/12 (supplied from FreeDom 2.1 skin) version of RR, both didn't work.

    the attachment is my debug file after the LSXVOID_DEFAULT_SETUP.exe
    (looks like it changed the lock button to config button), btw I use a non-eng windows

    I've clicked on Audio, Video, Navi, DVD, PHONE, and Volume +

    regards,

    Eternity
    Attached Files Attached Files

  6. #1076
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    your debug looks fine and i can see that RR is setting up all the buttons.
    There are some odd characters in the debug file.

    I think your issue is that your using a non english OS, i think someone else had this problem also and they were also using non english windows. I cant remember what they did to fix it but it was a setting somewhere in RRConfig.exe

    what language OS are you running?
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  7. #1077
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    3
    Hi LS,

    I'm using traditional chinese version windows, I play around with the Locale setting in RRConfig, it actually fixed the font problem (displayed numbers instead of indicators), but still no luck with the buttons

    Eternity

  8. #1078
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    post your RR.ini file
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  9. #1079
    Variable Bitrate CARLOS_CET's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NH
    Posts
    303
    Quote Originally Posted by guino View Post
    There's a FAQ on High CPU load, you should probably check it out.
    Thanks Guino but as I posted, I was currently looking at the High CPU FAQ. It helped a little but I ended up just having to kill visuals. I'm starting to not like my M10000 and thinking about getting a newer mobo down the line. I got my CPU way down and it works great now as long as visuals are off. So it's good for now. Thanks. Just tweaking it now...
    Car PC Progress

    (>>>>>>>>>>>>---) 90%


    "Don't speak about it, be about it"


  10. #1080
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by CARLOS_CET View Post
    Thanks Guino but as I posted, I was currently looking at the High CPU FAQ. It helped a little but I ended up just having to kill visuals. I'm starting to not like my M10000 and thinking about getting a newer mobo down the line. I got my CPU way down and it works great now as long as visuals are off. So it's good for now. Thanks. Just tweaking it now...
    you prob want to take a look at the settings in winamp for your visuals.
    load winamp standalone and start the visuals, rightclick on the vis window and choose avs editor>Settings>Display

    options that redude the cpu load of the visuals are

    Pixel doubling
    windowed performance

    you should be able to get it to a level that your M10000 can handle
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

Similar Threads

  1. LSX....void
    By liquid_smoke in forum RR Skins
    Replies: 172
    Last Post: 05-06-2006, 05:59 PM
  2. LSX Scripts
    By Osiris in forum RR Skins
    Replies: 12
    Last Post: 01-14-2006, 10:13 PM
  3. QT 4 crossplatform released
    By s003apr in forum Software & Software Development
    Replies: 5
    Last Post: 07-02-2005, 03:41 PM
  4. Will molding a dash void a lilliput's warranty?
    By mykolJay in forum Fabrication
    Replies: 15
    Last Post: 06-29-2004, 08:48 PM
  5. Lorty's mp3car plugin 2.4.08 released
    By lorty in forum Software & Software Development
    Replies: 3
    Last Post: 01-19-2001, 09:47 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •