Page 89 of 131 FirstFirst ... 39798081828384858687888990919293949596979899 ... LastLast
Results 881 to 890 of 1303

Thread: LSX (VOID) released

  1. #881
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    157
    I installed it, but none of the button graphics are showing up right. All I see is a box with no words outlined. Clicking and holding results with several boxes with no words.

    I didn't see anything in the readme about this.

  2. #882
    Low Bitrate Cruelkix's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Denver, CO
    Posts
    105
    Quote Originally Posted by 96TransAm View Post
    I installed it, but none of the button graphics are showing up right. All I see is a box with no words outlined. Clicking and holding results with several boxes with no words.

    I didn't see anything in the readme about this.
    Same thing happened to me the first time I installed. DO a fresh RR install and you shoudl be fine.

  3. #883
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by Rabid_Child View Post
    First I wanted to mention that the OSK has an issue on all screens that it is accessible. The : and , are switched. Meaning pressing the : gives you a , and vice versa.

    I saw that you mentioned something about setting up cdrip in the exectbl. It is in there for the program but when I run it, it doesn't find the cd drive. What do I put in the set the path?

    I've got IGnative working but have a few questions. Are you going to update the GPS setup faq on page one to reflect the new settings? I have clipping disabled and no longer see the desktop on screen when it loads but it does flash 3 or 4 times before starting correctly and the screen is slightly cut off on the left side. The E in ETA is cut. I am testing this on my laptop and perhaps it will be correct in the car.
    ill be updateing the faq shortly today
    to fix your gps embed issue, you need to grab the latest fix for this in the RR release thread and or grab the latest RR beta.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  4. #884
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by 96TransAm View Post
    I installed it, but none of the button graphics are showing up right. All I see is a box with no words outlined. Clicking and holding results with several boxes with no words.

    I didn't see anything in the readme about this.
    i suggest reading the read me again, there is information for this exact problem. You need to follow all of the setup steps and also check the readme,first post and faq all have information on this.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  5. #885
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by getyours_2006 View Post
    The shoutcast radio seems to work that's oke
    Also vis is working but doesn't embed and it takes to much resources.

    Also where can I find this screen

    http://www.mp3car.com/vbulletin/atta...1151009136.jpg

    Last how do I point the file browser to the root of another drive to get this

    http://www.mp3car.com/vbulletin/atta...1&d=1151009154

    And I stil cant get that EQ to work


    Are you new to using RoadRunner? A lot of these issues are common issues that first time RR users have.

    If the vis isnt embeding its likely you have winamp set to use Modern Skins, you should set winamp to use Classic Skins. How much resources it takes has nothing to do with the skin, or RR. Visuals are created 100% by winamp.

    What version of winamp are you using?
    Does the EQ work for you in other skins? And if so what skin?

    To browse multiple locations for media, do a search in the RR form for BROWSE.RRL
    The screen shot you linked to BBAA (browse by album art) and is the same as when you click the playlist button, except it shows big album art.

    the first screenshot you linked is the main menu, you dont have to do anything to find it, its the first screen you see when you run RoadRunner.
    This screen has be slightly updated in the release i just posted last night so some of the graphics will not be exactly the same.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  6. #886
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    157
    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    i suggest reading the read me again, there is information for this exact problem. You need to follow all of the setup steps and also check the readme,first post and faq all have information on this.
    I read it again and didn't see much other than release notes. Where are theses setup steps you speak of?

  7. #887
    Variable Bitrate
    Join Date
    May 2004
    Posts
    335
    In the XM playlist screen, the Album art box on the right interferes with the playlist.

    In the main screen, there is a box for album are in the left middle part of the screen. In a past post, you mentioned that by removing the J element and inserting an IMG users can put their own image instead of the album art. I did this with the previous version of LSX VOID. In this version I removed the J element again and put my IMG but the No Album Art box is still there. Did I miss something new?

  8. #888
    Newbie
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Maryland
    Posts
    39

    Menu button, default large vis, browser, and one off topic question

    I downloaded the newest beta rr.exe and that fixed my IG3 embedding issue, thank you very much LS.

    The menu button: It works but when I click it the entire screen turns pink and the menu button goes into the center of the screen on top of the pink background. What have I screwed up here?

    The default large vis: It correctly covers up the middle of the screen as you said but then it also covers up the left/right page buttons. I figured this was on purpose and loaded one of the ALT menus but one of your previous posts leads me to believe that yes it is on purpose but that you should still have the left/right buttons. Is that true?

    Browser: More a RR issue but it seems to work with the pages I've gone to (really only google) except mp3car.com It will load the main page but when I click on the forums it freezes and stops responding on that page. It does come up with an error message before it initially loads mp3car about scripts so perhaps that is the issue.

    Off topic winamp question: Twice in the last week the winamp volume has set itself to 0% Initially I thought the on board sound had crapped out. I have never had this problem before. What might be causing it?

  9. #889
    Newbie
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    12
    ok.. so i love the skin but i have some issues it seems. maybe you can help.

    I am running your latest along with the 9-5 build of RR.

    for some reason IG3 isnt loading still I tried getting it to work but no cigar.
    I added ignative=true in rr.ini
    igcontrol will pop up, but im still on the main screen. it never launches ig3. im not sure what im doing wrong, but im sure there is a step im missing.

    the gpsgas works good, I had a wierd gliche when i was looking for a gas station by zip, but i restarted RR, and i couldnt repeate it.

    the web program is pretty cool. It frees up landscape. Any way to get a clock and maybe some audio controls in there? If they were there i didnt see um. Also right now its set to about:blank. Anyway to set the homepage in that?

    the FM works good, but it looks like theres a cd in the playlist area behind the writing. also if you go back to the main menu while the fm is playing. the fwd will advace thru the stations but the rew button wont go back.

    and the visualization im not sure exaclty where its supposed to embed, but it doesnt seem to be doing it correclty. im running at resolution 800x600 it was fine on the old build. and yes i did try the exectbl.ini you posted. when RR launches it is huge and takes up the whole lower left of the screen until i press top right to remove the spectrum analyzer.

    Thanks Ls

  10. #890
    Variable Bitrate
    Join Date
    May 2004
    Posts
    335
    Quote Originally Posted by nyven View Post
    for some reason IG3 isnt loading still I tried getting it to work but no cigar.
    I added ignative=true in rr.ini
    igcontrol will pop up, but im still on the main screen. it never launches ig3. im not sure what im doing wrong, but im sure there is a step im missing.
    Did you set the iguidance path in RRConfig and click the External GPS button?

Similar Threads

  1. LSX....void
    By liquid_smoke in forum RR Skins
    Replies: 172
    Last Post: 05-06-2006, 05:59 PM
  2. LSX Scripts
    By Osiris in forum RR Skins
    Replies: 12
    Last Post: 01-14-2006, 10:13 PM
  3. QT 4 crossplatform released
    By s003apr in forum Software & Software Development
    Replies: 5
    Last Post: 07-02-2005, 03:41 PM
  4. Will molding a dash void a lilliput's warranty?
    By mykolJay in forum Fabrication
    Replies: 15
    Last Post: 06-29-2004, 08:48 PM
  5. Lorty's mp3car plugin 2.4.08 released
    By lorty in forum Software & Software Development
    Replies: 3
    Last Post: 01-19-2001, 09:47 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •