Page 4 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 31 to 40 of 71

Thread: Mercury's Polaris JAN/16/08 No Longer Supported.

  1. #31
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    EL CAMINO's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    upland california us
    Posts
    1,283
    holly. thanks man!!., this skin is dying i can tell, with all this transparency based skins, but working in a transparency version slowly.

  2. #32
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    80
    Very nice skin! Do you have the PSD's for the latest version? Thanks.

  3. #33
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    EL CAMINO's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    upland california us
    Posts
    1,283
    sorry i lost the psd's, i'll try to find something in my old hd, if i do i will upload them for sure.

  4. #34
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    80
    thanks man. i have a few questions about this skin but ill ask them after the PSD's.

  5. #35
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    EL CAMINO's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    upland california us
    Posts
    1,283
    well the psd's are available now, i included the fonts also.

  6. #36
    Low Bitrate DonkeyBoy's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Stockport UK
    Posts
    97
    Cool skin. !!! Love the hotspot page.
    How does this Wifi manager work ?

    I hope you dont mind but i would love to integrate it into my skin.
    VIA EPIA M10000 LVDS 1Ghz Motherboard,
    256Ram,80Gig,
    Lilliput 7" In Dash Touchscreen
    Panasonic Slimline Slot-in Cdrw/dvd Player,
    USB Gps Reciever,
    Belkin Bluetooth dongle
    Belkin USB wifi
    Carnetix CNX-P1290 60W Power Regulator

  7. #37
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    EL CAMINO's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    upland california us
    Posts
    1,283
    not at all, if you go to "SOME TOOLS", (in my signature) you'll see a plugin, "wifi monitor" get it, and all you need is there.

  8. #38
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    80
    Hello El Camino. Thanks for the PSD's. Alright...I am configuring your skin for use in my car and I use iG 4 for my GPS unit. However, when I click on your Navi button, I get to a loading screen and that is it. It never opens iGuidance. Any ideas on how I can get it to work? (iG works with other skins)

    There were a few other buttons that just went a loading screen but I can't remember them off the top of my head.

    Lastly, I see that you posted a screen shot of the phone skin a second time around with the phonebook on the left side and bigger manual buttons on the right. How do I activate that screen instead of the normal phone skin?

    Thanks for all your help!

  9. #39
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    EL CAMINO's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    upland california us
    Posts
    1,283
    for the gps thing i use a custom button. but you can do this to get it to work,
    go to the skin folder and open ExecTBL.ini look for a line like this.

    Code:
    "IG_DAY","LOAD;external_gps.skin;RUN;$RRPATH$\Elco Extras\iG3\iGuidanceDAY.exe;iGuidance"
    and replace with this one

    Code:
    "IG_DAY","GPS"
    also for the second skin for iguidance. you need to replace this line,

    Code:
    "GPS_FULL","LOAD;gps_full.skin;RUN;$RRPATH$\Elco Extras\iG3\iGuidanceDAY.exe;iGuidance"
    with this one.

    Code:
    "GPS_FULL","LOAD;gps_full.skin;GPS;$gpspath$$gpsname$;iGuidance"
    this will work if you have all the gps settings in rr.ini setup for iGuidance.

    about the phone question, the first one is for phoco use.

    the second one, is for freefone. while in phoco click in "PHONE" and a pop up skin will give you the option to change to freefone same way to go back to phoco.be aware that you need to setup freefone to get it to work.the ini path for this is in Elco Extras\freefone\settings.ini.

  10. #40
    Low Bitrate DonkeyBoy's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Stockport UK
    Posts
    97
    EL CAMINO. cool thanks.

    Have tried it and got it semi working. I can get some of the labels to appear and it also brings up wireless windows screen, but the wireless windows screen is squished up to the left of the window in RR. Do i need to edit the Autoit script or change my commands in RR? i currently have the folloswing in rr:

    Button to switch to wirelss skin = "LOAD;wireless.skin||SETTOPMOST;RR;TRUE||RUNQW;$RR PATH$\control\wireless.exe;Wireless Network Connection||GETFOCUS"

    Then i have in wireless skin file =

    /, A, x, y, w, h, color R;RGB, G, B
    A01,17,61,765,302,000,000,000

    This should display the windows wirelss screen ... but as a i say it is all sqyuished up to the left of the screen.

    Have you gat any suggestions ?
    VIA EPIA M10000 LVDS 1Ghz Motherboard,
    256Ram,80Gig,
    Lilliput 7" In Dash Touchscreen
    Panasonic Slimline Slot-in Cdrw/dvd Player,
    USB Gps Reciever,
    Belkin Bluetooth dongle
    Belkin USB wifi
    Carnetix CNX-P1290 60W Power Regulator

Page 4 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast

Similar Threads

  1. Since Phoco is no longer supported...
    By ideal2545 in forum Software & Software Development
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2008, 11:27 PM
  2. SD Poll about not being supported
    By Autockr989 in forum StreetDeck
    Replies: 50
    Last Post: 07-01-2008, 07:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •