Page 61 of 101 FirstFirst ... 11515253545556575859606162636465666768697071 ... LastLast
Results 601 to 610 of 1006

Thread: Blue Devil Skin RELEASED

  1. #601
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    14
    John,
    Just wanted to say thanks again for the menu screen you made for me a while ago. It works great and the effort you are putting in is very much appreciated
    Happy thanksgiving, Peace
    Dave

  2. #602
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,703
    Blog Entries
    1

    Q&A & VBRuntime Files

    [quote=05MaXSL;967853]Just wanted to say thanks for the awesome sking and give you a glimse of what it looks like in my car;

    Wow! I like the clean install! That looks great! The blue seems to work in your car very well! Thanks for sharing the pics!

    Quote Originally Posted by kbreeden View Post
    FYI, my menu #1 does not display either the speed or the altitude. Menu #2 displays the speed but not the altitude. I know RR is getting the GPS info because the compass is properly working in both menus and speed is properly working in Menu #2.

    Even with a totally fresh install I still can't get the IG auto change to work and the open playlist still flashes on the screen when I load the browser. Since nobody else seems to be having these problems I'll have to keep playing with it. Neither issue is really a big deal to me.
    Ok I am a bit puzzled.... where are you seeing the speed and altitude on the menu's? I had started to put them above the clock, and decided against it, as it looked to cluttered. I don't THINK the version I posted had this....

    yea, the browser was an oversight on my part. Have a look a couple posts back for a fix till the next release.

    I am chatting with LiquidSmoke as I am typing this and he had a good suggestion. Try downloading the latest version of the Microsoft VBRuntime and install that. With the issues you have been having over the past posts, something is definately not right somewhere. This MAY help, but I can't guarantee anything, but its definitely a good idea to try.

    Quote Originally Posted by tyman View Post
    John,
    Just wanted to say thanks again for the menu screen you made for me a while ago. It works great and the effort you are putting in is very much appreciated
    Happy thanksgiving, Peace
    Dave
    No Prob Dave, and you have a great Thanks Giving as well!
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  3. #603
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789
    Quote Originally Posted by JohnWPB View Post

    Ok I am a bit puzzled.... where are you seeing the speed and altitude on the menu's? I had started to put them above the clock, and decided against it, as it looked to cluttered. I don't THINK the version I posted had this....
    Below the clock on both menus.

    Quote Originally Posted by JohnWPB View Post
    yea, the browser was an oversight on my part. Have a look a couple posts back for a fix till the next release.
    I meant the web browser. For some reason the current playlist takes over the screen as the browser is loading.

    Quote Originally Posted by JohnWPB View Post
    I am chatting with LiquidSmoke as I am typing this and he had a good suggestion. Try downloading the latest version of the Microsoft VBRuntime and install that.
    I'll give that a try.

  4. #604
    Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    28
    Love the new ver, it corrected the problem with my show map button. However there are a couple things I have problems with that I thought I would let you know.. Dont know if its just me or what but here goes:

    1 when pressing GPS on menu one it loads the gas finder page and has iguidance opened ontop of it.. have to click the back arrow to get the actual iguidance menu back..(Used a single click with mouse, dont know if this has anything to do with something you said about pressing and holding the button down to go right to gas finder)

    2 when in iguidance i go to system info and gps stats it shows me as having 0 sats. however if i close RR and open iguidance it shows 3/4 (im in the house)

    3 when i go to menu 2 and click gps stats it locks up and have to end task it

    I dont know if any of these are cause of my system personally or not but figured I would share.. Thanks for the great skin! love it!

  5. #605
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,703
    Blog Entries
    1

    iGuidance problems

    Quote Originally Posted by dping28 View Post
    1 when pressing GPS on menu one it loads the gas finder page and has iguidance opened ontop of it.. have to click the back arrow to get the actual iguidance menu back..(Used a single click with mouse, dont know if this has anything to do with something you said about pressing and holding the button down to go right to gas finder)

    2 when in iguidance i go to system info and gps stats it shows me as having 0 sats. however if i close RR and open iguidance it shows 3/4 (im in the house)

    3 when i go to menu 2 and click gps stats it locks up and have to end task it

    I dont know if any of these are cause of my system personally or not but figured I would share.. Thanks for the great skin! love it!
    1) This sounds like Road Runner issue, shome how with your setup. I just don't know what. try downloading the VBRuntime linked in the previous post and installing it. I say a system problem as I have check the code against Road Runners syntax, and it is left to Road Runner to handle the button once pressed. Tapping it should take you to GPS, and holding it for one second is the stats.

    2) This is a typical GPS problem that can be caused by a couple of things. Open the Blue Devil Help file and go to "How Do I.... / Use more than one GPS device". If this is not the issue, check THIS POST for another possibly remedy

    3) There is a 90% change this is being caused by a flash problem. THe system isn't really locking up, it just appears that way. The gauges are done in flash, and the processor is probably pegging out at 100%. To test, go to the GPS Status screen, end task and go to performance and check the processor usage. If it's at 100% you have found the problem. To fix it, check the BLue Devil help file again under "How do I... / Make the gauges work"

    Let us know how it goes.

    BTW: as today is a national holiday in the United States, I will be charging double for technical support till midnight.

    Happy Thanksgiving everyone!
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  6. #606
    Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    28
    Ahhh ok! Thnx for the reply.. I am going out of town for a couple days for the holiday but will check it as soon as I get back on sat/sun and will let you know.. Thanks! and hope you have a great thanksgiving!

  7. #607
    Constant Bitrate
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Sabattus, ME
    Posts
    222
    i assume i get half of that double pay today also?
    The trip was great to NY i drove the whole way... 7 hours not to bad 4 days before it was 9 hours from school. like the skin a lot better and much more usable.
    CarPuter: 900Mhz P3 with 256 MB Mem, 160 Gig HD (Thanks kbreeden), Iguidance 3.0 GPS, Logitech PS2 keyboard, Bluetooth, WIFI.
    Powered By Road Runner & DigitalFX Skin and Playlist Conveter

  8. #608
    Variable Bitrate Zogg's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Plano, TX
    Posts
    311
    Quick question on the PSD file. Are all the menus included or only the top level menu, because that's the only one I see.

    Admittedly I've never used PhotoShop before and will have to figure it out, so maybe I'm doing something wrong but I just can't find any other menus.

    Thanks, Z
    Zotac N630I-D-E M/B w/ Nvidia 7100, E5300 cpu, Xenarc 700IDT, M2-ATX, XP, RR & DFX 5.1.

  9. #609
    Constant Bitrate morris_the_cat's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Vancouver
    Posts
    210
    Quote Originally Posted by Zogg View Post
    Quick question on the PSD file. Are all the menus included or only the top level menu, because that's the only one I see.

    Admittedly I've never used PhotoShop before and will have to figure it out, so maybe I'm doing something wrong but I just can't find any other menus.

    Thanks, Z
    This is a questions I can actually answer !!

    In photoshop there is a layer table. Just click on the checks for the different layers you wish to turn on or off for the different menus. All the menus are in different layers.
    2001 PT Cuiser
    VoomPC with 1.5Ghz C7
    M2 power supply
    in dash slim tray dvd drive
    DWW-750FM c/w 7" USB touchscreen,AM/FM, 4x45W amp
    See my install here

  10. #610
    Variable Bitrate Zogg's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Plano, TX
    Posts
    311
    Thanks, morris_the_cat. I had played with the layers a bit but thought I might be missing something.

    So it looks like only Menu1 and Menu2 are included in this PSD?

    Thanks, Z
    Zotac N630I-D-E M/B w/ Nvidia 7100, E5300 cpu, Xenarc 700IDT, M2-ATX, XP, RR & DFX 5.1.

Similar Threads

  1. Open Source Skin Editor for RR
    By lbooker in forum Road Runner
    Replies: 66
    Last Post: 04-16-2007, 01:51 AM
  2. Can you tell I was bored today: Take a look.
    By Sweet05 in forum RR Skins
    Replies: 47
    Last Post: 08-17-2006, 03:25 AM
  3. new skin 'Blue'
    By CdRsKuLL in forum RR Skins
    Replies: 19
    Last Post: 09-25-2005, 05:48 PM
  4. Cool Blue skin
    By Rireal in forum ME Archive
    Replies: 11
    Last Post: 01-31-2004, 06:53 PM
  5. Nissan Blue skin final
    By SpeersSV in forum ME Archive
    Replies: 6
    Last Post: 01-06-2004, 06:00 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •