Thread: Lsx Void 3.0

  1. #1421
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    GREAT looking skin. i love all the changes. mine is locking up tho unfortunately when i click the audio button. i deleted the old skin folders, the lstools folder, and i hunted around the rr.ini for a lsxvoid section but i didnt see one, so i didnt delete anything. other buttons and menus seems to be working ok, but 'audio' is causing a lockup =(

    edit: tried to delete all settings under 'extra' in rr.ini and still got the same issue. do i need to do a clean install and try again?

  2. #1422
    Variable Bitrate CARLOS_CET's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NH
    Posts
    303
    Installed this skin first thing this morning before heading out to work. Looks great. I'll be messing with it all this week. There are a lot of things that I didn't fully setup in Ver.2 that I'll probably take the time to do now. Great Work LS. Beer money will be coming soon..... you deserve it.
    Car PC Progress

    (>>>>>>>>>>>>---) 90%


    "Don't speak about it, be about it"


  3. #1423
    Constant Bitrate slvrsol's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    148
    Quote Originally Posted by hari-bhari View Post
    GREAT looking skin. i love all the changes. mine is locking up tho unfortunately when i click the audio button. i deleted the old skin folders, the lstools folder, and i hunted around the rr.ini for a lsxvoid section but i didnt see one, so i didnt delete anything. other buttons and menus seems to be working ok, but 'audio' is causing a lockup =(

    edit: tried to delete all settings under 'extra' in rr.ini and still got the same issue. do i need to do a clean install and try again?
    Did you register directx7 dll?

  4. #1424
    Variable Bitrate chevyn8's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    small town nebraska
    Posts
    263
    Over lunch I uninstalled Void 3, recopied the latest RR over the current RR , reinstalled Void 3 and it's working great.
    CarPC in my 82 Camaro. Dual core atom, M4-ATX, 7 lilliput, bu353 GPS, Reborn skin, punch 40/100ix
    MediaLaunch for RR
    Online Check for RR
    Locker for RR

  5. #1425
    FLAC greatwhite's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Top o' the world Ma!
    Posts
    1,282
    HI Ls.

    I've got an odd little thing with IG. I'm using IG 4.
    There's a triple box on teh screen next to the "mute" button. They're laid on top of each other and each is smaller than the one underneath, they're also transparent and the same color as the "+" and "-" buttons. Could this be a skin issue or maybe because I'm using ig4 instead of 3.0.1? In all fairness, I'm not that familiar with ig4 yet either (I opted to upgrade to 4 and skip 3.0.1 altogether). I'll try digging around in the program and see what I can find......
    *edit* hold on a minute! It's ther when I open IG outside of RR too. BUt only in UPMC. Guess it's not your issue. It seem to be a full screen button for the UPMC version. I'll have to reshack that out! Cheers*

    I also can't seem to get the video working no matter what path I do or where I change it (used the skin options, used RR config, editted RR.ini directly too, no joy). Is there a setting somewhere I'm missing?
    MOre interesting stuff about video:
    I can get it to work on preview but I can't get it to play "normally". I opened MPC.ini and added dvd path as D:/ (my cd/dvd drive) I've got to have a path wrong somewhere........
    *edit. Did a complete removal and install. No joy. Switched to the BMW skin. DVD works. I think I see the problem. Don't think I had the path to the DVD drive set correctly. Working on it.......*
    Cheers
    For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return.
    Leonardo Da Vinci

  6. #1426
    Newbie Z_Rukia_Z's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    MA
    Posts
    36
    For me, the triple boxes just embeds/resizes the IG screen differently. Try giving it a few clicks.
    Obtain components [-------------------X] 100%
    Obtain touchscreen [-------------------X] 100%
    Configuration [-----------------X--] 90%
    Wiring [------------------X-] 95%
    Install [------------------X-] 95%
    -You're never really done with these projects!

  7. #1427
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    Quote Originally Posted by slvrsol View Post
    Did you register directx7 dll?
    i thought the rr release notes said dx7 is automatically included in xp? where do i find the dll or copy it to in order to register it? anyways, i gave it a shot on my carpc and its working fine (it wasnt working on my home pc), so i guess that's good.

    EDIT: found out that on the machine that froze, last line in debug file is this:
    10/29/2007 4:53:22 PM: Error on InitDX: -2005532109 Automation error
    i made sure dx7vb.dll was in c:\windows\system32 and registered it, but this did not solve the problem. just a heads up.

    but i am having another issue which im confused about. when i click library inside of the audio screen, only the first item loads up in the list on the right. for example, if im in my root music directory, only the first album shows up in the list and the album art on the left. if i double click a directory and enter it, the list only shows the name of the first song.

    if i hit any of the letter groups along the bottom, it does pull up a new album with the corresponding letter, but still the list only displays the very first item.

    if i double click the album art and enter BBAA mode, all the albums and covers show up properly there.

    anyone else having this issue?

  8. #1428
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    EL CAMINO's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    upland california us
    Posts
    1,283
    i found some bug's, fixed them up, now i have no lock up's no more.

    1.- the big issue for this is the Driveletters.exe script i compiled a new script and is all good.

    2.- the video browser has the old video_preview script. which has some big nasty bug's
    i have a new script which works flawlessly in my skin. i made a script specially for the Void skin. and is been working nicely in my test's.

    3.- i think we need a "browser", and "back" buttons in the setmediapath_1, 2, 3, etc. skins, i tried to use those skins and when trying to select a folder that has audio files those files go to the audio player, and the skin exits the browser. (when double clicking in folder). i set my paths manually and works fine.

    4.- in the setmedia_3.skin(videopath) the "APPLY" button is missing.

    dont get me wrong LS, i just want this skin to be what most of us believe,perfect as is meant to be.

    hope this helps the people with lock up's

    been waiting for this release for a long time, LS great work man.Thanks Again.

  9. #1429
    FLAC greatwhite's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Top o' the world Ma!
    Posts
    1,282
    Quote Originally Posted by EL CAMINO View Post
    i found some bug's, fixed them up, now i have no lock up's no more.

    1.- the big issue for this is the Driveletters.exe script i compiled a new script and is all good.

    2.- the video browser has the old video_preview script. which has some big nasty bug's
    i have a new script which works flawlessly in my skin. i made a script specially for the Void skin. and is been working nicely in my test's.

    3.- i think we need a "browser", and "back" buttons in the setmediapath_1, 2, 3, etc. skins, i tried to use those skins and when trying to select a folder that has audio files those files go to the audio player, and the skin exits the browser. (when double clicking in folder). i set my paths manually and works fine.

    4.- in the setmedia_3.skin(videopath) the "APPLY" button is missing.

    dont get me wrong LS, i just want this skin to be what most of us believe,perfect as is meant to be.

    hope this helps the people with lock up's

    been waiting for this release for a long time, LS great work man.Thanks Again.
    Care to share your scripts for void?

    All I have left to sot out is the video player, but it eludes me..........
    For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return.
    Leonardo Da Vinci

  10. #1430
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,788
    Quote Originally Posted by hari-bhari View Post

    but i am having another issue which im confused about. when i click library inside of the audio screen, only the first item loads up in the list on the right. for example, if im in my root music directory, only the first album shows up in the list and the album art on the left. if i double click a directory and enter it, the list only shows the name of the first song.

    if i hit any of the letter groups along the bottom, it does pull up a new album with the corresponding letter, but still the list only displays the very first item.

    if i double click the album art and enter BBAA mode, all the albums and covers show up properly there.

    anyone else having this issue?
    Yes, I'm having similar issues. Plus, I can't get the skin to see any of my existing playlists. Though my machine doesn't lock up when I go to audio, once there I'm unable to do anything useful. I'm a fairly inexperienced user of this skin, so figured I needed to read through the thread to see if I have any missing files, settings, etc.

Similar Threads

  1. HD radio skin for LSX void 3 download
    By hugenius79 in forum RR Skins
    Replies: 36
    Last Post: 12-26-2008, 01:24 PM
  2. LSX Void Error
    By TeamRSX in forum RR Skins
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-2007, 12:52 AM
  3. Lsx Void Error
    By michael2 in forum RR Skins
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2007, 09:55 PM
  4. StreetDeck for a 1955 Buick
    By aforget in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 9
    Last Post: 07-29-2007, 01:01 PM
  5. LSX Void FAQ
    By Cali in forum Wiki Discussion Threads
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2007, 07:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •