Thread: Lsx Void 3.0

  1. #1431
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    Quote Originally Posted by kbreeden View Post
    Yes, I'm having similar issues. Plus, I can't get the skin to see any of my existing playlists. Though my machine doesn't lock up when I go to audio, once there I'm unable to do anything useful. I'm a fairly inexperienced user of this skin, so figured I needed to read through the thread to see if I have any missing files, settings, etc.
    it worked fine for me in 2.0, so must be some change...

    EDIT: i'm embarrassed to admit this, but i forgot to install the rr update. installing it fixed this

  2. #1432
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    Quote Originally Posted by Sonicxtacy02 View Post
    with my new computer i'm electing to use this skin. Job well done LS! First psuedo-contribution was implementing the smart playlist plugin.

    ok this may be a stupid question, but is your smart playlist plugin included with the skin? i cant seem to find it, and i REALLY want the ability to search by artist,album, or song name. the biggest problem i have in RR is not being able to search and load up my music properly. most skins have a search button that only works on the current playlist. or am i completely wrong about that?

  3. #1433
    FLAC greatwhite's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Top o' the world Ma!
    Posts
    1,282
    Quote Originally Posted by hari-bhari View Post
    ok this may be a stupid question, but is your smart playlist plugin included with the skin? i cant seem to find it, and i REALLY want the ability to search by artist,album, or song name. the biggest problem i have in RR is not being able to search and load up my music properly. most skins have a search button that only works on the current playlist. or am i completely wrong about that?
    that's from 2.02 I think...............
    Haven't had the chance to mess around with it in 3.0 yet. Still working out the video issue, getting closer i think...............
    For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return.
    Leonardo Da Vinci

  4. #1434
    FLAC greatwhite's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Top o' the world Ma!
    Posts
    1,282
    Quote Originally Posted by Z_Rukia_Z View Post
    For me, the triple boxes just embeds/resizes the IG screen differently. Try giving it a few clicks.
    Yup figured that out. Don't like them. Reshacker is gonna get a little workout. I'll just reduce the boxes to one pixel or something..........
    For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return.
    Leonardo Da Vinci

  5. #1435
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    Quote Originally Posted by greatwhite View Post
    that's from 2.02 I think...............
    Haven't had the chance to mess around with it in 3.0 yet. Still working out the video issue, getting closer i think...............
    i cant find it in 2.0 either...

  6. #1436
    GTO
    GTO is offline
    Newbie GTO's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    54
    Quote Originally Posted by guino View Post
    Did you guys with lockup issues actually remove everything from the previous LS skin (INCLUDING LSTOOLS in RR's folder) -- that is, BEFORE installing the new one ?? He was pretty clear about that, and I myself have had lock up issues because of that in the past.
    I didn't even have the RR folder, everything was uninstalled and anything left over was deleted.

    I guess I can live with my radio issue but it would still be nice to find a solution.

  7. #1437
    FLAC greatwhite's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Top o' the world Ma!
    Posts
    1,282
    Ok, new issue.

    Removed everything. And I mean everything while pursuing the video "bug" I had.

    Reinstalled RR, reinstalled 3.0. Now when I start RR I get the opening splash, the a thin black line down the center of the screen. I've reinstalled twice now. If I switch to the BMW skin, everything works just fine.

    What Am I messing up here?

    I can't even tell if the video is workin as the display is useless.............
    For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return.
    Leonardo Da Vinci

  8. #1438
    Newbie
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    43
    to all of you having problems when trying to do a "fresh" install:

    Sure, you may have deleted every file left over, but you didn't remove the hidden REGISTRY SETTINGS left over! For a truly fresh install, use a program such as CCleaner (http://filehippo.com/download_ccleaner/) to scan your registry and remove the old entries.

  9. #1439
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    Quote Originally Posted by greatwhite View Post
    Ok, new issue.

    Removed everything. And I mean everything while pursuing the video "bug" I had.

    Reinstalled RR, reinstalled 3.0. Now when I start RR I get the opening splash, the a thin black line down the center of the screen. I've reinstalled twice now. If I switch to the BMW skin, everything works just fine.

    What Am I messing up here?

    I can't even tell if the video is workin as the display is useless.............
    did u reregister the gdipluswrapper dll and make sure that fastmode or whatever is set to gdi+? i think u need it for transparencies. correct me if im wrong

  10. #1440
    FLAC greatwhite's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Top o' the world Ma!
    Posts
    1,282
    Quote Originally Posted by hari-bhari View Post
    did u reregister the gdipluswrapper dll and make sure that fastmode or whatever is set to gdi+? i think u need it for transparencies. correct me if im wrong
    Ahhhh crap.

    It was the +gdi setting............

    I think I need to take a break from all this. It's getting hard to see the forest through the trees.

    Video still doesn't work in 3.0, but oddly, same setting work in the default "brushed metal" skin and it stil works in "preview video" mode. It doesn't even see the dvd in full mode, all I get is the words "over" in the title bar.........................weird.

    Think I'll go to bed and hit it "fresh" in the morning.
    For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return.
    Leonardo Da Vinci

Similar Threads

  1. HD radio skin for LSX void 3 download
    By hugenius79 in forum RR Skins
    Replies: 36
    Last Post: 12-26-2008, 02:24 PM
  2. LSX Void Error
    By TeamRSX in forum RR Skins
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-2007, 01:52 AM
  3. Lsx Void Error
    By michael2 in forum RR Skins
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2007, 10:55 PM
  4. StreetDeck for a 1955 Buick
    By aforget in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 9
    Last Post: 07-29-2007, 02:01 PM
  5. LSX Void FAQ
    By Cali in forum Wiki Discussion Threads
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2007, 08:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •