Thread: Lsx Void 3.0

  1. #1491
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by d0tech View Post
    Can someone guide me as to how do I go about setting traffic for my area? I keep getting traffic feeds for Chicago
    do you have gps enabled? The traffic i believe (have to double check) gets your location from your GPS
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  2. #1492
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by greatwhite View Post
    I opened mpc from the rr root directory, dragged the videos.m3u into it and the movie started to play.

    Seems it will play just fine everywhere except when imbedded in 3.0, even when embedded in other skins.

    I'm pretty sure it's not rr and something is messed up in 3.0 itself, just have to find it.............no small task considering how big 3.0 is.

    I'm pulling down the newest mpc and codec pack now. Might as well give it a try.

    LS, any ideas?

    Cheers
    not really sure what the issue your having is (video related) i have to dig through some of these threads.

    But one thing to note, because of the new video preview feature, you should set RR to use the internal player in rrconfig.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  3. #1493
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by EL CAMINO View Post

    @LS did you see my post about the DriveLetters script?
    no
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  4. #1494
    FLAC greatwhite's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Top o' the world Ma!
    Posts
    1,282
    new info on my video issue.

    The steps:
    OPen video with skin button, no mpc visable in the taskbar, no video, screen flashes back and forth between fs and controls, select file browser, select preview video, mpc opens in the taskbar, video plays in preveiw window.
    Go back to main screen, mpc closes in the taskbar, no video, no mpc in the task bar. It appeared winamp tried to open on one occasion but hasn't repeat this behavior.

    LS, which files in the skin should I look at to see if there is something wrong with the mpc start path? It has to be in the skn somewhere, mpc works wthout a hitch in other skins and in stand alone mode...........

    I have config set to internal player also.

    Actually, it seems like MPC is not opening when the main screen comes up. It opens in the task bar when preview is selected, closes when stop preveiw is selected. when I go back to the main screen, mpc doesn't open in the task bar then either. Is it possible I'm missing a bit of code (or crrupt download maybe) to open mpc on video start?

    The more I think about it, and the more I watch it do it's thing, the more I'm beginning to think that 3.0 is just not opening mpc in the main video window. I just don't know what code to check........

    Oh well, time to put it all aside, bedy-bye time (long past it actually)

    Cheers
    For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return.
    Leonardo Da Vinci

  5. #1495
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by EL CAMINO View Post
    i found some bug's, fixed them up, now i have no lock up's no more.

    1.- the big issue for this is the Driveletters.exe script i compiled a new script and is all good.

    2.- the video browser has the old video_preview script. which has some big nasty bug's
    i have a new script which works flawlessly in my skin. i made a script specially for the Void skin. and is been working nicely in my test's.

    3.- i think we need a "browser", and "back" buttons in the setmediapath_1, 2, 3, etc. skins, i tried to use those skins and when trying to select a folder that has audio files those files go to the audio player, and the skin exits the browser. (when double clicking in folder). i set my paths manually and works fine.

    4.- in the setmedia_3.skin(videopath) the "APPLY" button is missing.

    dont get me wrong LS, i just want this skin to be what most of us believe,perfect as is meant to be.

    hope this helps the people with lock up's

    been waiting for this release for a long time, LS great work man.Thanks Again.

    1. what was ur issue with this? One thing i do know is you cant have any non standard objects in your MyComputer folder, most users will not, but i had an issue a very long time ago when i had a program installed that let me put shortcuts to files and other directories in the MyComputer list.


    2. i havnt checked the thread for that plugin in a while, so ill check it out again and see whats new. The version included in the skin has been edited though.

    3. Turn on "Show ...." in RRConfig, its pretty much a requirement as there are other areas that do not have a back button (most do) due to space. Also, when selecting a path, you want to select the root folder you want to use as a path, not go into the directory as then you will be selecting the contents of that directory as the path and not the directory itself.

    4. Not for me, looking at the skin in the editor now and there definitely is a button there. Unless your talking about some other screen. The only screen i have that is close to what you typed is SETMEDIAPATH_3.skin (there is no setmedia_3.skin) so i assume u mean this screen.

    also, ( i think it was you that posted this) i dont see any issues with the new skineditor screwing up the skin if you edit it with it with popup screens etc. I used the new editor heavily and its been working fine for me.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  6. #1496
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    EL CAMINO's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    upland california us
    Posts
    1,283
    the driveletters script sets "DISK1" to the first drive that is found, in my laptop i have a floppy drive, which is A:, so when i try to set the paths using the skin, i had the lock up issue, there was no floppy disk present, so i modded the script to set DISK1 to the main drive. that fixed the issue.

    i build a video preview script just for the void based in my new script, and is been working good so far. i haven't uploaded the new version, which is way different than the original, and works like a charm in my skin.

    all the other things are my bad. sorry.!!

  7. #1497
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by EL CAMINO View Post
    the driveletters script sets "DISK1" to the first drive that is found, in my laptop i have a floppy drive, which is A:, so when i try to set the paths using the skin, i had the lock up issue, there was no floppy disk present, so i modded the script to set DISK1 to the main drive. that fixed the issue.

    i build a video preview script just for the void based in my new script, and is been working good so far. i haven't uploaded the new version, which is way different than the original, and works like a charm in my skin.

    all the other things are my bad. sorry.!!
    wow, i havent seen a floppy drive in a long time
    you can prob get pass that issue by using tweakui (for windows) and set the floppy drive to not show up in my computer. Ill prob add some more error checking to ignore floppy drives.

    id like to take a look at your new version of the video preview.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  8. #1498
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    whenever resuming from standby, the playlist in the audio screen does not show. it does however show what track number i am on, and the total number of tracks in the playlist. on the main screen, the playlist is still there, so i know its not a winamp problem. and if i click library, the iList still works for browsing through my folders, so i know its not an iList problem. if i reload the skin by changing the vis or gps options, for example, then go back to audio, the playlist displays fine. can anyone confirm on this?

  9. #1499
    Constant Bitrate slvrsol's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    148
    Quote Originally Posted by hari-bhari View Post
    whenever resuming from standby, the playlist in the audio screen does not show. it does however show what track number i am on, and the total number of tracks in the playlist. on the main screen, the playlist is still there, so i know its not a winamp problem. and if i click library, the iList still works for browsing through my folders, so i know its not an iList problem. if i reload the skin by changing the vis or gps options, for example, then go back to audio, the playlist displays fine. can anyone confirm on this?
    It is an iList problem.. there's a thread in the main board.

  10. #1500
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    60
    Hello,
    Great work as usual LS....worth waiting for.
    Just a small problem: I m running a foreign Win xp (French), for some screens, instead of having regular Icon (especially Play, Rewind, Forward), I have either figures (4,8) or ponctuation (, appearing. I tried both Fr and En win xp and no problem in the En version. However, I really got to use my French version cause of major BT issues. Any idea how on to solve that pls?

    I was also wondering if there was a comprehensive guide to LSXVOID. So many customizable items and so many posts about it (between the 3 threads)

    Thanks

Similar Threads

  1. HD radio skin for LSX void 3 download
    By hugenius79 in forum RR Skins
    Replies: 36
    Last Post: 12-26-2008, 01:24 PM
  2. LSX Void Error
    By TeamRSX in forum RR Skins
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-2007, 12:52 AM
  3. Lsx Void Error
    By michael2 in forum RR Skins
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2007, 09:55 PM
  4. StreetDeck for a 1955 Buick
    By aforget in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 9
    Last Post: 07-29-2007, 01:01 PM
  5. LSX Void FAQ
    By Cali in forum Wiki Discussion Threads
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2007, 07:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •