Thread: Lsx Void 3.0

  1. #1551
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Mexico
    Posts
    32
    He didnt took the file offline just to **** everyone out.. he took it offline because he wanted to do some bugfixes, so everyone wouldnt be posting that they have probs etc.

    We just need to wait for him to give it a green light, upload a new version, and we all be happy again
    My current project
    Jetta 2000 MKIV
    SP13000/Xenarc 7"
    100GB / 512 RAM / GPS / Wi-Fi

  2. #1552
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    actually the link can be found here: www.stfu.com

  3. #1553
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    105
    Quote Originally Posted by hari-bhari View Post
    actually the link can be found here: www.stfu.com

    you liar!!!!!









  4. #1554
    Newbie MrTrunks's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Arizona
    Posts
    44
    Quote Originally Posted by hari-bhari View Post
    actually the link can be found here: www.stfu.com
    Is the posting of pr0n websites allowed by the rules???

  5. #1555
    GTO
    GTO is offline
    Newbie GTO's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    54
    Can anyone spare a minute to look at my debug file? post 1538.

  6. #1556
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by hari-bhari View Post
    thanks for taking the time to respond ls. i'll look into said issues, esp with the playlists (can i just set the playlist path to whatever i want, or does it have to point somewhere?). im running an nlite version of xp, so its possible i am having directx issues, but i REALLY hope its not that.
    ideally you should create a folder that is inside of your media library, and use that as the place where all your playlist files are stored. For my setup the name of the playlist folder is "-{saved list}-" with the dash and bracket so its always at the top of the list in the audio browser, as not every skin will support a playlist view screen like my skin does.

    IMO using nlite or any other utility to gut windows is a bad idea unless you really know what your doing. And i suspect most dont, cuz if they did they really wouldn't need nlite to do it. It sounds like a great idea on paper, but im willing to bet the most users with any problems with any software are those with gutted windows installs. But the boot up time savings arent worth it for me personally when you take into account the amount of time you have to trouble shoot any said piece of software that isnt working correctly. Is it not working correctly because of my setup? Or because of a bug? Its hard to tell even on a stock xp install, and when its not stock it just compounds the problem.
    So if you are having direct X issues thats the first place i would look. Install Road Runner and the skin on another machine that is not gutted and see what happens.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  7. #1557
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by greatwhite View Post
    Hi LS,
    Did you get a chance to look at my rr.ini file?

    I'm still slogging through it................

    Or, will 3.0 be ready for download today? I suspect I may have a corrupt download..........

    Cheers
    PS: here's my video skin files from 3.0 if that helps. Also my debug and rr.ini

    in your rr.ini file you have a number of things not setup or setup wrong.

    your background = line is not pointed to an actual image but just a path.
    If you set the background using my skin, it saves the info into the skin.ini file so you maynot even notice or have a problem.

    are your videos really stored in mydocuments?

    no music path set
    no playlist path set
    launch path incorrect


    i notice you are using iGuidance
    your gpspath should look like this
    gpspath=C:\Program Files\iNav\iGuidance\iGuidanceUMPC.exe|nowarning

    you also want to set
    ignative=TRUE
    i dont even see that line in your file

    your video settings look ok to me, but you are getting all those MCI errors in your debug file (only guino knows what the codes mean) but it looks like MPC is crashing on just starting. Have you ran it stand alone and configured it at all?
    What version of MPC do you have? the one im using is 6.4.8.2
    Do you have any other skins to test video on? If you were having problems going to the videobrowser thats definitely a skin issue, but the video player hasnt changed since the last version.

    I would try to find out exactly what the MCI errors mean and go from there.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  8. #1558
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by GTO View Post
    Can someone have a look at these files to see what my problem is. When I click the function button in the radio skin everything locks up. I am using a Silabs USB radio but every time I go into config Silabs & Radiator are selected.

    This happens on two different machines so I don't think it's a config issue but to be honest I have no idea what's causing it.

    Is anyone else using a Silabs?


    EDIT
    New (smaller) debug file attached.

    the first thing i see wrong in your bebug is this line

    Error loading plugin: RREarth (ActiveX component can't create object)

    if your not using google earth i guess ignore it, but if so it seems you have some issues with activeX and or DirectX since GE also uses DirectX.

    now for the radio.

    Since i do not have any radio hardware i dont know what any of those buttons really do in practice. But lucky for you when i click the Function button it also appears to hang RR on my end. Its not really hanging though, if you press the ESC key RR will come back. So it looks to me that its either waiting for something to load (thats missing) likely missing on my end also since i dont have any radio hardware. Or its failing to do something. Ill look in the skincommands and try to see what exactly is supposed to happen when u click that button.

    ****

    OK, looking at the Skincommands, the function button is supposed to show the RADIO_MENU_FUNCTION.skin as a pop up screen.

    The .skin file does exist and its just a standard popup with buttons. It looks exactly like the pop up you get when you click the top left button.
    Doing some more testing , it seems there is an issue with this screen, i cant load it either. So im looking into it more right now, so stop looking into it on your end. This looks to me like an issue with the skin or RR, will know more in a bit.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  9. #1559
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    problem fixed, ill have a file you can download that will fix the issue.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  10. #1560
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    ************************************************** ******


    RADIO FUNCTION BUTTON FIX

    copy the attatched file to the skins folder and overwrite the old one. This is for ANYONE using the radio player.



    ************************************************** ********


    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

Similar Threads

  1. HD radio skin for LSX void 3 download
    By hugenius79 in forum RR Skins
    Replies: 36
    Last Post: 12-26-2008, 01:24 PM
  2. LSX Void Error
    By TeamRSX in forum RR Skins
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-2007, 12:52 AM
  3. Lsx Void Error
    By michael2 in forum RR Skins
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2007, 09:55 PM
  4. StreetDeck for a 1955 Buick
    By aforget in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 9
    Last Post: 07-29-2007, 01:01 PM
  5. LSX Void FAQ
    By Cali in forum Wiki Discussion Threads
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2007, 07:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •