Thread: Lsx Void 3.0

  1. #1611
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    yes, that would be fine.

    ill look around and see if i have that file, but i do belive it is still included in 3.0. By default the skin is set to you IG3/4 and the menu bar you speak of actually has about 6-8 different versions of that bar that will run depending on what version of IG you have the "NAVI" button set to. Since the default "NAVI" button will probably still load IG2 and embed it correctly, its using the IG3/4 version of the menu bar.

    Click and hold the "NAVI" button until the command list pops up, click MORE then choose IG2. You should now have the old menu bar used before.

    as for the GE issue, this is a known issue, and i believe it is an issue with either RR or the RREarth plugin. I dont think any work has been done to the code for the plugin in a long time, so I think there are some compatibility issues with RREarth and later versions of Google Earth. Ill bring this issue up to guino and let him know. As for the gps port, RREarth gets your loaction sent from Road Runner, so all you have to setup for it to work is for RR to have a port set in rr.ini
    Hey LS, thanks for the reply. I'll just live with the GE issue if it doesn't get resolved. Good to know its not a problem with my system.

    On another note, I looked through the skin.ini and general.ini for a background path and I coulnd't find one. Could you please let me know where it is?

    Also, I did notice an issue I am having with my video player. I tried to add some new video files to my collection and so I changed my path in rr.ini for the video files. However, the video player won't load up any of the new video files that have been added. When I browse in the video player, it shows the proper folders and all the files there, but clicking those files seems to add them to my winamp playlist and not play in MPC. The MPC playlist seems to be stuck on whatever folder I had initially set, and I can only cycle through those files.

  2. #1612
    Low Bitrate sviyer's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    62
    Hi LS..this is again regarding the Day Skin. I tried the file you had attached (Lsxcolors.txt).
    After dropping it to the copied day skin, the audio skin is almost unreadable.The playlist background black. For that matter the other background is also black..not readbable.
    I have reverted to the original skin and using the original (lsxcolors.txt) and have kept the white background.
    Just wanted to let you know.
    Thanks again for the great skin.
    ----------------------
    Honda City

  3. #1613
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by sviyer View Post
    Hi LS..this is again regarding the Day Skin. I tried the file you had attached (Lsxcolors.txt).
    After dropping it to the copied day skin, the audio skin is almost unreadable.The playlist background black. For that matter the other background is also black..not readbable.
    I have reverted to the original skin and using the original (lsxcolors.txt) and have kept the white background.
    Just wanted to let you know.
    Thanks again for the great skin.
    ah, i havnt tested that colors file with the new ilist. Ill have to look and see where the text color for the ilist is specified and update that txt file. Ill post another one shortly
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  4. #1614
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by TxAxZxZ View Post
    LS

    Your skins are amazing. Thanks for all the hard work!

    Don't know if this was mentioned yet but when I have the visualization on then touch any part of the screen (turn vol up or down...etc) the vis starts flashing as if it's going to the background (behind RR) then back to the foreground. I have to shut off the vis and turn it back on for it to stay in the foreground...until I touch the screen again.

    Any plans on making the playlist on the main screen an iList in a future update?
    thats odd.

    do you have the visuals setup to use transparency?

    are you using milkdrop by any chance?
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  5. #1615
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by hari-bhari View Post
    Hey LS, thanks for the reply. I'll just live with the GE issue if it doesn't get resolved. Good to know its not a problem with my system.

    On another note, I looked through the skin.ini and general.ini for a background path and I coulnd't find one. Could you please let me know where it is?

    Also, I did notice an issue I am having with my video player. I tried to add some new video files to my collection and so I changed my path in rr.ini for the video files. However, the video player won't load up any of the new video files that have been added. When I browse in the video player, it shows the proper folders and all the files there, but clicking those files seems to add them to my winamp playlist and not play in MPC. The MPC playlist seems to be stuck on whatever folder I had initially set, and I can only cycle through those files.

    background path is in skin.ini at the bottom of the file, i believe the last line

    general.ini will never have any other info that what u see in it now.

    RR.ini and Skin.ini are both the same thing, and they both get loaded. The only difference is skin.ini is located locally for the skin and some things in ExecTBL.ini will over ride skin.ini if the same setting is present.

    If you are trying to set your background image or color, you do not need to edit any files manually.

    Click on OPT (options) > Wallpaper and choose IMAGES to be taken to the picviewer where you can set any image found in your picspath to be used as a background OR choose COLOR PICKER to set a solid color as the background.
    HIGHLIGHTS will change the highlight or active color in the skin. The default is red.


    There is also a backgroundpath=path option in rr.ini that , IMHO makes no since to have. I see no reason to separate images used for backgrounds and images viewed in the picviewer into 2 different things. Or require the user to set there backgroundpath= option to point to there picviewer path, its just redundant. images are images are images, and should be treated as such. I fought for this option to not be included in RR , but did not win

    for any video issues, make sure you have the latest version of RR, re download RR if you're unsure. There have been 2 somewhat unannounced releases since the last one, so it may not be immediately apparent there is a new version out. Try that and report back.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  6. #1616
    FLAC Griff1's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Midlands
    Posts
    1,052
    When do the rest of us get to download this skin,so glad some of you managed to get it,yippee for you.
    P4 2.8 HT, 512Mb Ram, 60Gb 2.5 HD, M4-ATX, SB Audigy2, BU353, Lilliput TS,Soundgraph Imon VFD,SONY Optiarc dvd Burner,RideRunner, iGo8, Custom Freedom 2.1

  7. #1617
    Low Bitrate sviyer's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    62
    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    ah, i havnt tested that colors file with the new ilist. Ill have to look and see where the text color for the ilist is specified and update that txt file. Ill post another one shortly
    Ok, thanks for the same.

    Also wanted to let you know, when i choose the album art and vis options (anything other than the logo or clock) to be displayed on the front/main menu, the song which is currently being played is not highlighted in the list.
    I mean , just by looking at the main menu skin, one cannot make out, which song is being played. When switched to the audio skin, it scrolls down to the selected song and is also highlighted by the highlight color chosen.

    Changing the color of the current played song will be usefull, if that is possible.

    The google map feature will be a great addition to the skin. looking forward to it.

    Any chance of integrating freefone with your skin, the embedding (of freefone) , as suggested by you earlier, does not give good results.

    Thanks
    ----------------------
    Honda City

  8. #1618
    Low Bitrate TxAxZxZ's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    FWB, FL (but currently in Belgium until 2016)
    Posts
    106
    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    thats odd.

    do you have the visuals setup to use transparency?

    are you using milkdrop by any chance?
    RR config shows that I have AVS set up and I checked winamp directly...also setup with AVS.

    The transparency is setup like this:

    default opacity = 70
    max opacity = 180

    It also does the flicker thing when I go to another screen then go back to the main menu.

    I'm using winamp 5.3
    JeepTablet Project
    - Design <<<100%>>>
    - Construction <<<70%>>>

    View My Worklog

  9. #1619
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    Quote Originally Posted by TxAxZxZ View Post
    RR config shows that I have AVS set up and I checked winamp directly...also setup with AVS.

    The transparency is setup like this:

    default opacity = 70
    max opacity = 180

    It also does the flicker thing when I go to another screen then go back to the main menu.

    I'm using winamp 5.3
    try 5.13 instead. i use that and it works great. i do get a flicker sometimes when switching b/w screens but once its embedded it stays steady.

  10. #1620
    Newbie
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2
    First of all ... this is an awesome skin.

    However, I am having trouble with the main screen with the small logo with visualization option. The playlist is not showing up transparent like the preview screen and the top half of the top song is cut off. Does anyone know of something obvious that I might be doing wrong.

    Also, I am experiencing flickering with the avs visualization (winamp 5.13).

    Thanks!

Similar Threads

  1. HD radio skin for LSX void 3 download
    By hugenius79 in forum RR Skins
    Replies: 36
    Last Post: 12-26-2008, 02:24 PM
  2. LSX Void Error
    By TeamRSX in forum RR Skins
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-2007, 01:52 AM
  3. Lsx Void Error
    By michael2 in forum RR Skins
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2007, 10:55 PM
  4. StreetDeck for a 1955 Buick
    By aforget in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 9
    Last Post: 07-29-2007, 02:01 PM
  5. LSX Void FAQ
    By Cali in forum Wiki Discussion Threads
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2007, 08:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •