Thread: Lsx Void 3.0

  1. #1721
    Newbie BReMFoX's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    46
    Same here.
    Also the Error 438.

    Found something, maybe is has to do something with it?

    Run-time Error 438

    Background
    Program generates a "Run-time Error 438" error message.

    Cause
    A file is not registered.

    Solution
    Manually register the file.
    BTW, really nice Skin!
    Had it working for a while untill this error appeared.....
    | Suzuki Esteem 1.8 GTX | Intel Pentium 4 Carputer | Entertainment On A Higher Level |

  2. #1722
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    im sure ls will know, i guess we'll just sit tight til then.

  3. #1723
    Constant Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Simi Valley, CA
    Posts
    211
    Has anyone else had trouble with the color picker? RR just hangs on me when I selct it.

  4. #1724
    Low Bitrate taylorgauss's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Seattle
    Posts
    93
    Quote Originally Posted by GiODi View Post
    Has anyone else had trouble with the color picker? RR just hangs on me when I selct it.
    Me too.

  5. #1725
    FLAC greatwhite's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Top o' the world Ma!
    Posts
    1,282
    Quote Originally Posted by GiODi View Post
    Has anyone else had trouble with the color picker? RR just hangs on me when I selct it.
    Nope, working fine here.

    Nice work overall LS!

    Still playing with it, no issues yet............
    For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return.
    Leonardo Da Vinci

  6. #1726
    Newbie MrTrunks's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Arizona
    Posts
    44
    Quote Originally Posted by hari-bhari View Post
    damn, i just got this error too. and i never got it with the 3.0 release. time to start digging.
    I got the same 438 error. Only thing I did was change the ATT to 30 and then restarted RR. Not sure if this had anything to do with it. I too have to reinstall LSX 3.2 for it to start working. Base skin works fine.

  7. #1727
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    i dont think its linked to any specific function. mine just popped up outta nowhere in the middle of visiting library and playlist screens. something being called in the bg i suppose...but i didnt think LS changed any core components from the 3.0 release which I never got this error with. i uninstalled 3.2 and reinstalled 3.0 just to verify, and no error in 3.0. weird.

    EDIT: hahaha, ok i did exactly what LS said not to do and left my 3.0 installed and then installed 3.2 over it. the error went away. probably just some small thing missing from the install package in 3.2. can't blame the guy, he was workin til 4am!! i did notice that in 3.2 (before the error) the divider between the end of the playlist and the beginning of it was just purple bar (like the graphic was missing), whereas in 3.0 it was this triple dot image. now that i have installed 3.2 over 3.0, the purple bar is gone, but the triple dot image isnt there either. i have NO idea if this is related or not, but thought id throw it out there. btw this is on my brand new pentium m laptop that i just got today with a fresh windows (full version, not nlite), rr, and lsxvoid install.

    EDIT 2: nevermind, got the error 30 minutes later, DOH!

  8. #1728
    Variable Bitrate CARLOS_CET's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NH
    Posts
    303
    I'm having a problem. I uninstalled RR, LS, winamp and re-installed all of the programs. When I click on the Audio button, RR freezes. Any ideas? Anyone else having this problem?
    Car PC Progress

    (>>>>>>>>>>>>---) 90%


    "Don't speak about it, be about it"


  9. #1729
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    probably a dxinit error. check your debug file. i dont know the solution to this, but its a dx error

  10. #1730
    Variable Bitrate CARLOS_CET's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NH
    Posts
    303
    Quote Originally Posted by hari-bhari View Post
    probably a dxinit error. check your debug file. i dont know the solution to this, but its a dx error
    You got it..

    12/3/2007 9:13:57 PM: Error on InitDX: -2005532109 Automation error
    Car PC Progress

    (>>>>>>>>>>>>---) 90%


    "Don't speak about it, be about it"


Similar Threads

  1. HD radio skin for LSX void 3 download
    By hugenius79 in forum RR Skins
    Replies: 36
    Last Post: 12-26-2008, 02:24 PM
  2. LSX Void Error
    By TeamRSX in forum RR Skins
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-2007, 01:52 AM
  3. Lsx Void Error
    By michael2 in forum RR Skins
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2007, 10:55 PM
  4. StreetDeck for a 1955 Buick
    By aforget in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 9
    Last Post: 07-29-2007, 02:01 PM
  5. LSX Void FAQ
    By Cali in forum Wiki Discussion Threads
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2007, 08:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •