Thread: Lsx Void 3.0

  1. #1831
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by Rabid_Child View Post
    Sadly I have been too busy with other things to deal with this issue the last few days but.... I am using the proper resolution. I was concerned that somhow that had changed and opened the ini file to check. But the show resolution was set for 800X480. Right where I expected it to be. Normally I change it to the 800X600 using the opt button but either way I can at least see the whole screen. With my current problem I can't even view the portion of the skin with this OPT button.
    check that RR isnt changing your screen resolution when it runs. Look for
    resolution=
    in rr.ini

    also, i hate to say check again, but it really sounds to me that either your screen res is set to 800x480 and the skin is set to 800x600 which would have the bottom area of the skin cut off. Or the XPosition= value in general.ini is set to a number other than 0.

    just to make sure were covering all the bases. In general.ini OriginalWidth and OriginalHeight should always be 800 and 480.

    If you cant see the opt button to change the skin, run these two files found in the skin folder to manualy cycle them.
    copy_800x480.exe
    copy_800x600.exe
    restart RR
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  2. #1832
    FLAC greatwhite's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Top o' the world Ma!
    Posts
    1,282
    I just downloaded the "revised" void files from your web site, installed it, enabled ilist's (removed the "\") and album art appears to be working fine now.

    Go figure..................
    For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return.
    Leonardo Da Vinci

  3. #1833
    The Last Good Gremlin GizmoQ's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    St Louis
    Posts
    2,347
    Hey LS,
    Loving the new VOID!!!
    Couple question for ya. How do I change the level of transparency of the background image. I want the skin to be 100% transparent except for buttons. How do I create a button that returns me to the menu.skin? And how do I program the 5 audio presets?

    And a couple requests for future consideration. Since I travel so much I've found multiple weather and traffic cities a godsend. Have you considered adding four or five programmable buttons across the top of these screens for users to input their favorite cities like in the Chucks, DFX and Shock skins?
    HARDWARE: Fujitsu Stylistic ST5111w/WiFi and dock, internal Hitachi 500G HD, external 1TB HD, Sierra Wireless Aircard 550, DVD-RW, BoomzBox HD radio, XM Commander, Delorme GPS, Saitek X-52 Pro joystick, BluSoleil Bluetooth, TPMS, FB, Elm327

  4. #1834
    htl
    htl is offline
    Newbie
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Boston, MA
    Posts
    18
    liquid_smoke,

    thanks for the suggestions regarding the problems i've been experiencing. i tried and checked everything you've mentioned but with no success.

    i did manage to finally get the skin to show correctly by generating a new rr.ini file using Blue ZX3's RRconfig utility. there must be something in my old rr.ini file that's been giving me the problems. everything looks great now!

    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    check that RR isnt changing your screen resolution when it runs. Look for
    resolution=
    in rr.ini

    also, i hate to say check again, but it really sounds to me that either your screen res is set to 800x480 and the skin is set to 800x600 which would have the bottom area of the skin cut off. Or the XPosition= value in general.ini is set to a number other than 0.

    just to make sure were covering all the bases. In general.ini OriginalWidth and OriginalHeight should always be 800 and 480.

    If you cant see the opt button to change the skin, run these two files found in the skin folder to manualy cycle them.
    copy_800x480.exe
    copy_800x600.exe
    restart RR

  5. #1835
    Newbie
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    post a step by step of what u are doing and I'll tell u what ur doing wrong.
    Thx LS for the best skin around.. I found my problem was the skin of the Trafficams

    Now spending time to figure out the Volume issue with IGuidance v4.. Volume increases for the Winamp also to that of IG volume when directions are spoken.. There a thread dedicated in RR for this but no solution.... Humm..

  6. #1836
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    MD, USA
    Posts
    129
    im getting a trojan horse alert from the colorpicker_test.exe file upon installation. it was caught with avast.

    ?

  7. #1837
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    MD, USA
    Posts
    129
    also from:

    fakejoost.exe
    flicker.exe
    flicker2.exe
    gmaps.exe
    googlereader.exe
    movietimes.exe
    sullr.com.exe


    i just moved those files to the chest and installation still succeeded

  8. #1838
    Variable Bitrate
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Sweden/Vaxjo
    Posts
    418
    Hi LS, just installed the new version in the car and it seems toi be working great... I love the looks on the Bloody Mary theme, nicest skin so far that I've tried!

    I have a couple of small questions that I'm sure that any of you can help me with!

    1. Doesn't seem that I can use the new and Cool iList feature, just browsed through the thread and saw that there was maybe something that needed to be commented out?

    2. Does it have support for the Iceradio mode for us that are using the Silab radio, tried accessing it and it didn't even give me static

    3. The trip-meter, finally I have that one again, does it start loggin with the skin or do I need to go into that screen first... didn't seem that reset all worked for me either btw.

    4. In the options menu I only get to the 4b screen, after that it just switches back to 4a and then 4b etc... any suggestions what it might be!

    5. Does the album art need to have some specific name for it to show on the front page, I can see it when browing my library but not on the left side of the track list where it was in the v2

    Sorry for spamming all these questions... I just want to tweak it like I want it...
    Swedish site for CarPC's
    http://www.bilpc.info

  9. #1839
    Variable Bitrate CARLOS_CET's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NH
    Posts
    303

    Append Selected after Hibernate

    Not sure if this is a Road Runner problem or a skin problem. Here is what happens.

    1. I go to the library, pick a folder and select, play selected.

    2. I than go to another folder and click on append selected.

    3. I turn off the car, the computer goes into hibernate.

    4. Turn the car back on and the songs I selected with Append selected are not there anymore.

    Anyone else having this issue?
    Car PC Progress

    (>>>>>>>>>>>>---) 90%


    "Don't speak about it, be about it"


  10. #1840
    FLAC greatwhite's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Top o' the world Ma!
    Posts
    1,282
    Quote Originally Posted by CARLOS_CET View Post
    Not sure if this is a Road Runner problem or a skin problem. Here is what happens.

    1. I go to the library, pick a folder and select, play selected.

    2. I than go to another folder and click on append selected.

    3. I turn off the car, the computer goes into hibernate.

    4. Turn the car back on and the songs I selected with Append selected are not there anymore.

    Anyone else having this issue?
    I've had a similar issue show up when closing RR and then reopening it. The library disappeared and the music wouldn't play. I found that winamp wasn't (isn't) always closing when RR was and I ended up with multiple (2 or more) instances of winamp running. Killing the processes in task manager fixes the problem but I haven't figured out what is the real issue with winamp not closing. Perhaps you're having a similar issue?

    Is winamp 5.13 still the recommended version or maybe guino updated rr to use a newer version?

    Anyone?

    Beuller, beuller...................
    For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return.
    Leonardo Da Vinci

Similar Threads

  1. HD radio skin for LSX void 3 download
    By hugenius79 in forum RR Skins
    Replies: 36
    Last Post: 12-26-2008, 01:24 PM
  2. LSX Void Error
    By TeamRSX in forum RR Skins
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-2007, 12:52 AM
  3. Lsx Void Error
    By michael2 in forum RR Skins
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2007, 09:55 PM
  4. StreetDeck for a 1955 Buick
    By aforget in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 9
    Last Post: 07-29-2007, 01:01 PM
  5. LSX Void FAQ
    By Cali in forum Wiki Discussion Threads
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2007, 07:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •