Thread: Lsx Void 3.0

  1. #1851
    Newbie
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Maryland
    Posts
    39
    Quote Originally Posted by htl View Post
    liquid_smoke,

    thanks for the suggestions regarding the problems i've been experiencing. i tried and checked everything you've mentioned but with no success.

    i did manage to finally get the skin to show correctly by generating a new rr.ini file using Blue ZX3's RRconfig utility. there must be something in my old rr.ini file that's been giving me the problems. everything looks great now!
    Thanks alot htl. This fix worked for me as well.

  2. #1852
    Newbie
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Maryland
    Posts
    39

    Main Menu PLAYLIST Display

    I am looking for help in some editing. On the main menu in the upper right the playlist is displayed, or in my case the root directory of My Music since I never use playlists. This has always been something I didn't really like. I want to make it display the Artist. I successfully did this using the skin editor but if I then choose another option, such as changing the vis/logo setting, it goes back to playlist. What do I need to change to prevent this?

  3. #1853
    Constant Bitrate slvrsol's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    148
    Quote Originally Posted by Rabid_Child View Post
    I am looking for help in some editing. On the main menu in the upper right the playlist is displayed, or in my case the root directory of My Music since I never use playlists. This has always been something I didn't really like. I want to make it display the Artist. I successfully did this using the skin editor but if I then choose another option, such as changing the vis/logo setting, it goes back to playlist. What do I need to change to prevent this?
    Make the same change in all the menu.skin files in the ALT folder... or stop changing the settings.

  4. #1854
    Newbie MrTrunks's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Arizona
    Posts
    44
    Can someone answer these questions for me please:

    1) How do I get my music/winamp to start playing when RR/LSX3.2 loads? I had it this way prior to 3.2 somehow....

    2) What exactly does the Play Selected button do in the Library skin? When I click it it does nothing but clear my playlist.

    3) Is there a way I can turn the Visualization on by default and for it to come back to focus automatically when the menu goes back to home screen?

    4) Is there a way I can turn on scroll buttons for the Library skin? iscroll is cool but sometimes when I want to scroll it clicks Would be cool to have both options available.

    Thanks so much

  5. #1855
    Variable Bitrate CARLOS_CET's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NH
    Posts
    303
    Quote Originally Posted by MrTrunks View Post
    Can someone answer these questions for me please:

    1) How do I get my music/winamp to start playing when RR/LSX3.2 loads? I had it this way prior to 3.2 somehow....
    There's a setting in RR config for resume. Set it to resume always.
    Quote Originally Posted by MrTrunks View Post
    2) What exactly does the Play Selected button do in the Library skin? When I click it it does nothing but clear my playlist.
    It shouldn't. What it's supposed to do is start playing the music that you have selected.
    Car PC Progress

    (>>>>>>>>>>>>---) 90%


    "Don't speak about it, be about it"


  6. #1856
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by tibby01 View Post
    im getting a trojan horse alert from the colorpicker_test.exe file upon installation. it was caught with avast.

    ?
    Quote Originally Posted by tibby01 View Post
    also from:

    fakejoost.exe
    flicker.exe
    flicker2.exe
    gmaps.exe
    googlereader.exe
    movietimes.exe
    sullr.com.exe


    i just moved those files to the chest and installation still succeeded

    avast is just giving you false positives. There is no trojan in any of the files. It just flags it because it could , possibly, maybe be a virus but it isnt really sure. This is common with autoit compiled scripts. There are a few threads about it so you can search them out if it makes you feel better.

    But also know, that by removing those files pretty much everything under the .NET button will fail to work.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  7. #1857
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    72
    Can someone help me out.. I cant for the life of me get DVD working.. I know the autoplay is working because when I put in a DVD, it switches to the "Video" screen.. Then it shows "Full" and just black.. Nothing plays.. DVD light isnt even on.. Any ideas??

    I have rr setup to use the internal DVD player..

    I'm sorry if this has been answered but I looked and cant find anything...

    Edit: Ok.. Kind of figured it out.. When I load RR, I have to have MPC already loaded before I hit "DVD" so it'll play.. Once I do that, its fine.. But then when I "Close" the DVD window, it closes MPC and I have to do it over again.. Seems like its not loading it to begin with.

    Edit 2: Nevermind.. Figured it out.. Its a problem with the rr.ini

  8. #1858
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by MrTrunks View Post
    Can someone answer these questions for me please:

    1) How do I get my music/winamp to start playing when RR/LSX3.2 loads? I had it this way prior to 3.2 somehow....

    2) What exactly does the Play Selected button do in the Library skin? When I click it it does nothing but clear my playlist.

    3) Is there a way I can turn the Visualization on by default and for it to come back to focus automatically when the menu goes back to home screen?

    4) Is there a way I can turn on scroll buttons for the Library skin? iscroll is cool but sometimes when I want to scroll it clicks Would be cool to have both options available.

    Thanks so much
    same as what carlos said, plus

    2) what version of winamp are you running with RR? When you click Play Selected, it should do exactly that. Play the selected item in the list and all sub directories of that item.

    3)There are some bugs with visuals right now in RR. The way its supposed to work is if you turn the visuals on, leave the screen and come back to the same screen the visuals should still be there. You shouldnt have to do anything. Hopefully this will be fixed in a later RR release. As for turning the visuals on by default.
    Open RR.ini and add or edit this line
    startcommand=VISU

    That will start the visuals everytime RR first loads.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  9. #1859
    Low Bitrate sviyer's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    62
    Hi LS, As usual the skin is great as ever.
    Even i am facing the album art not showing issue and i am pretty sure it is an RR issue..!!
    Waiting for your write up on embedding FreeFone in your skin.
    I have been using D6 as my external GPS app,in the previous LSX 3.0 version the ,the app used to embedd perfectly, but now i am seeing it is not doing so with the latest 3.2 release. can i copy some skin file from the previous version,if yes, what skin file should i copy??

    Thanks again for the great skin.
    ----------------------
    Honda City

  10. #1860
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by Naesstrom View Post
    Hi LS, just installed the new version in the car and it seems toi be working great... I love the looks on the Bloody Mary theme, nicest skin so far that I've tried!

    I have a couple of small questions that I'm sure that any of you can help me with!

    1. Doesn't seem that I can use the new and Cool iList feature, just browsed through the thread and saw that there was maybe something that needed to be commented out?

    2. Does it have support for the Iceradio mode for us that are using the Silab radio, tried accessing it and it didn't even give me static

    3. The trip-meter, finally I have that one again, does it start loggin with the skin or do I need to go into that screen first... didn't seem that reset all worked for me either btw.

    4. In the options menu I only get to the 4b screen, after that it just switches back to 4a and then 4b etc... any suggestions what it might be!

    5. Does the album art need to have some specific name for it to show on the front page, I can see it when browing my library but not on the left side of the track list where it was in the v2

    Sorry for spamming all these questions... I just want to tweak it like I want it...
    1). I think im going to make a version of the skin that does not use the ilist anywhere or some kind of toggle that will comment out the lines for those that cant use the ilist.
    You could manually comment out the right lines, but there are a lot of files you would have to do it to.

    2). I dont know what iceradio mode is, so no it does not support it.

    3). Trip Meter is broken, actually it has never ever worked!! The only reason the screen for the plugin even still comes with the skin is because i had hopes that one day it would work. So just forget all about the trip meter. um kay.

    4). Looks like the two screens are pointing at each other where one of them should be pointing to another screen. Just click the back arrow. All of the available option screens are listed on the "Options" and "General Options" screens. Ill have to look at the right arrow buttons and see where it should point to. As the options screens grow i tend to forget to update the arrow buttons.

    5). By default the album art does not show on the main screen (front page) like it did in V2. To enable album art on the main screen click OPT>VIS & LOGO> and choose a layout that has album art. But also note, that if you are still having DirectX issues with ilist then you will prob run into issues as most of the alternative layouts have ilist on the main screen also with the album art.


    Quote Originally Posted by greatwhite View Post
    I've had a similar issue show up when closing RR and then reopening it. The library disappeared and the music wouldn't play. I found that winamp wasn't (isn't) always closing when RR was and I ended up with multiple (2 or more) instances of winamp running. Killing the processes in task manager fixes the problem but I haven't figured out what is the real issue with winamp not closing. Perhaps you're having a similar issue?

    Is winamp 5.13 still the recommended version or maybe guino updated rr to use a newer version?

    Anyone?

    Beuller, beuller...................
    5.13 is still the recommended version.

    Quote Originally Posted by CARLOS_CET View Post
    Beuller, beuller??



    Next time I'll check my task manager and see if I have multiple version open. I think that I have Winamp 5.5 installed. Maybe that's the problem?
    Quote Originally Posted by CARLOS_CET View Post
    LS, perhaps I can make a feature request. It would be like creating a playlist editor that works like the ratings plugin. Where I have different playlists created and when I want to add a song to the playlist I just press on a button and it will append that song to the playlist I choose. Reason being is that when I'm listening to my music and I like a song that's playing, I would like to easily add it to a playlist that I create. I don't think that the method you described above does this but correct me if I'm wrong and let me know if you need me to explain some more.
    The method i listed does do what you want to do, minus the "easy" part. What your trying to do wasnt specifically added to the skin to do it with that in mind. Its just kind of a by product of other features that so happen to allow you to do it when they are used together. The best way to do it would be with a single click but what goes on behind that single click could be a number of things as not everyone will want it to work a certain way. Basicly what you really want is the ratings feature, but with custom named playlist instead of 1-5. The problem is there really isnt an easy way to know what playlist you want to add a specific track to unless they are hard coded for a specific list of playlist names OR by some method that would let the skin know which playlist you want to add to, which will always require some kind of input from you as to which one. If the names have to be specific, those are the issues that need to be solved. If the names of the playlist dont have to be specific then things get a lot easier and what you end up with is the ratings feature So Ill think about it and try to come up with a way to do it with a single click.



    Quote Originally Posted by hari-bhari View Post
    i have this same issue with 5.13, its pretty annoying. is it possible to make an autoit script to manually kill the process on exit?
    There is already a script that runs when you exit RR that i wrote to make sure none of the other scripts are lingering around, i can easily add winamp.exe to the list of processes.

    Quote Originally Posted by BReMFoX View Post
    Any news on this?
    I don't want to push, but i really like to have it work...
    Didnt get around to the freephone thingy past weekend, i pretty much forgot about it.
    I will take a look at it very soon though.

    Quote Originally Posted by greatwhite View Post
    Sonuva..................

    My album art just dissapeared after a restart!

    A little digging around revealled that all my art jpg's somehow became hidden files.

    ????

    Anyways, here's a little gem for the command line to unhide yours if it happens:

    attrib folder.jpg -h -s /s

    This should unhide all your art again.

    Still scratching my head over why it all changed.................

    *edit1- well, the art is no longer hidden, but RR still doesn't display it. ??? Really confused on this one. It was working and then it wasn't. Can't remember changing anything either............*

    *edit 2- Alright, this is ticking me off!
    Complete reinstall of rr 12/06/07, newest void (big vis opt 1), full xp install. Nothing changed, it's all as it comes "out of the box" except for the media paths. Made a folder with one song in it and the album art. The song plays but nothing shows in the album art box!

    Just that damn black box with no album art, mocking me..............

    Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........................ ..
    What the heck is going on here????????

    I think I'm going to try wiping RR and void completely off the drive a start a fresh install..............

    *edit 3- That got it. I've been messing around with the program so much lately trying the options and figuring things out that I must have buggered something. Working now.
    Aahhhhhh...............finally.
    The most common reason for your album art being set as hidden /system files is Windows Media Player. Ive had this problem multiple times and i also use the command line you wrote above to fix it, but not just for the image files the folders also cuz WMP will set attributes on the folders also.

    Quote Originally Posted by greatwhite View Post
    LS,

    Just a note for you about something I noticed with RRconfig:

    It appears the latest release of RR uses Bluzx's config n place of the old RR config. Not a big deal but the rr config button on the options skin doesn't have the proper address as the config is at RR(space)config instead of RRconfig. I simply changed the name in RR root file to remove the space, but you may want to edit the skin. Your choice, just something or you (and others) to be aware of if you can't open config from inside the skin.
    At least that's what my install was doing.......

    Cheers
    Im aware of this. I dont want to change the code to run the new config tool though because in my opinion its not good for use inside the car as the window and all its controls are just too small. What ill probably do it include the old version of the config tool with the skin since its not included with RR anymore. But in the future as i confinue to build out the options screens, at some point EVERY setting in RR.ini will be able to be set from inside the skin so the config tool wont be needed at all except for initial first time installs of RR.



    Quote Originally Posted by ckny View Post
    Hey guys - just installed the skin and it's fantastic. I'm running into a few problems with my rr/lsx void install. If this isn't the right place for it then just ignore. I hate to clutter the thread but figured I'd throw it out there in case any of the experienced folks in here knew the answer.
    1. I can't change the speed in lsx 3.2 from km/h to mph. I checked off no internationalization in the config program?

    2. iLists are awesome but scrolling isn't smooth for me. Sometimes I can flick it and it'll scroll through to the 50 it's supposed to or so but lots of times when I go to flick it i end up just selecting something or have to push in hard and move up and down which moves it slowly. I have an iphone and obviously am familiar with the scrolling on that but is there a technique or something I should be doing differently or is there some kind of hardware/software issue i'm having?
    2a. iLists dissapear after standby.

    3. none of my mp3 cover art is showing up in lsx. It was working fine prior to the update to the newest rr and lsx 3.2. I have my pictures in the mp3's folder as a *.jpg. I'm not using mp3art plugin or anything. I have my rr.ini config'd to *.jpg as album art.

    4. when resuming from standby the ilists are blank.
    ---
    some nagging problems not related to lsx necessarily but maybe you may have come across it...
    5. i still haven't solved my problem where on rr exit it doesn't save the current playing song and position. When rr reloads it defaults to the top of the playlist and doesn't play. i have resumecheck=true set in rr.ini and resume set to always in the config program (i believe resume=2 is the value set in .ini). this used to work a while ago but all of a sudden stopped working.

    6. my sirius list only shows channel - artist (example Octane - Godsmack). It used to show that and also show the song playing. Now it appears that it's not "marquee scrolling" (best way I could describe it) to show the song.

    again, sorry for posting questions that im sure have been addressed but i tried searching and couldn't find anything. if anyone could even throw me some search terms to look for that would be great.

    btw - using xp and 5.13 winamp. newest rr and lsx 3.2
    1.) under GPS (if your using the old rrconfig)
    There is a setting "International Standard Units" that i belive is for the gps speedo. This should be unchecked as well as the one you already unchecked.

    2.) i dont have a carputer right now so i have yet to actually use the new ilist on a touchscreen but im sure you are using them the correct way. They are just a little sensitive and sometimes registers a single click instead of a scroll. Prob just needs to have some additional checking in the code to tell if you are clicking or scrolling. You can also uncheck "Play on List click" in rrconfig, that way you have to double click the list to activate an item.

    2a.) There was a fix for this a couple release back, make sure you have the very latest version of RR, the latest version of RR should show a release date of 12/6/07 on the splash screen and also the about screen inside the skin.

    3.) which screens are you not seeing album art? Have you setup the main menu screen to show album art by enableing it in the OPT>Vis & Logo options? Do you see art when you browse the LIBRARY?

    4). same as #2

    5.) resume=2 is the correct line. I remember this being a problem with RR a long time ago where it would exit before it could write the resume info for the song and its time to resume.ini There was a way to force RR to write the info to the file before it exited, but i cant remember what it is now.

    6.) i dont think i changed the labels but ill take a look and see. I dont have xm or sirrus in the car (or a carputer) so ill prob post a file you can grab and see if it works or not, mix and repeat.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

Similar Threads

  1. HD radio skin for LSX void 3 download
    By hugenius79 in forum RR Skins
    Replies: 36
    Last Post: 12-26-2008, 02:24 PM
  2. LSX Void Error
    By TeamRSX in forum RR Skins
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-2007, 01:52 AM
  3. Lsx Void Error
    By michael2 in forum RR Skins
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2007, 10:55 PM
  4. StreetDeck for a 1955 Buick
    By aforget in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 9
    Last Post: 07-29-2007, 02:01 PM
  5. LSX Void FAQ
    By Cali in forum Wiki Discussion Threads
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2007, 08:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •