Thread: Lsx Void 3.0

  1. #2101
    Variable Bitrate CARLOS_CET's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NH
    Posts
    303
    Anyone else have these issues..I'm using 3.25:

    1. When coming back from hibernate, the main screen has the album cover but the song names to the right disappear. I have iList enabled.

    2. When I go to delete a song, I get the prompt to click on Yes or No to delete the song but the prompt keeps flashing off and on. Click on Yes works but the screen keeps flashing until you select either Yes or No.

    3. When starting Road Runner with the LSXVoid skin, the skins starts and music but I don't get the text in the boxes such as AUDIO, VIDEO, NAVI for about 10 seconds.

    4. When clicking on the NAVI button, the screen transition goes from showing the grayed AUDIO screen to than showing the NAVI screen.

    LS,
    Did you get a chance to try and modify the ratings plugin to what I had requested where I would be able to have multiple playlists with names, rather than stars and being able to use it like the ratings plugin.
    Also, thanks for the 3.25 update. Will you be listing what updates where done or more specifically the added features?

    Thanks
    Car PC Progress

    (>>>>>>>>>>>>---) 90%


    "Don't speak about it, be about it"


  2. #2102
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by redls1bird View Post
    What is a ilist? i keep reading about them, and think they are freezing lsx when i press audio, but i dont understand what they are. any help? also, while the skin is loading, and there is a red gear at the bottom, it turns into a red square. I dont have a screenshot of this, but it doesnt seem normal. any ideas?
    ilist are list that scroll based on your finger just like how the iphone and ipod touch do, give or take a few things. It uses DirectX to do this and those with embeded graphics cards seems to be the most people with problems getting it to run due to direct x errors.
    Some known issues that will cause ilist to fail in RR is having any non Microsoft remote desktop application installed that uses a mirror driver, such as logmein, VNC and a few others. Simply having these applications installed will produce errors. Also, you cant remote desktop into RR even using the built in RD in windows with ilist as RD disables Direct X.
    Old video drivers or crappy video drivers also likely to have issues.
    There will be a patch that people can apply to the skin soon that will globaly disable ilist in the skin for those unable to run it.
    If RR freezes when you click AUDIO its most certainly related to the ilist that is on that screen.



    Quote Originally Posted by carlospelos View Post
    Great work liquid,
    tested and I got also an error; mine is #438, ilist issue related I think.
    RR ver. 23/12

    Edit: I must try with latest RR
    The latest version of RR last i checked was 12/13/2007 ill check again after dinner and see if there is a newer version that may have brought back a previous bug.



    Quote Originally Posted by AllThingsEnd View Post
    hey LS, i cant get the video browser to display cover art. what filename is it looking for. i tried saving the picture the same as in my audio library but that didnt work. is it looking for a different filename?
    cover art in the video browser works exactly like cover art in the audio browser, it looks for the same file name, folder.jpg is what i use.

    Quote Originally Posted by BReMFoX View Post
    What the size (xxx by xxx) for these cover art pics?
    They can be any resolution you want, the higher the res the slower RR will take to load the specific file. I find anything under 1k is good. Most of mine are between 800x and 1000x. The aspect ratio is the same as a dvd cover box art. I think there is a way to force it to maintain aspect ratio of the image so ill look into that for those who have art for stuff like tv shows etc that isnt in the movie cover aspect ratio.


    Quote Originally Posted by taylorgauss View Post
    Hey this skin looks great. I just installed it after having been out of the forum for a while and am having a problem. All the buttons after being pressed stay in the highlighted state. They even stay this way if i come back to a page. Any help would be tremendous. Thanks
    Thats really odd, dont think ive ever heard of this problem before. Can you check and post your version of RR you are running?

    Quote Originally Posted by taylorgauss View Post
    Also a few other problems:

    1. What video format is best? I am having a hard time getting divx to play?

    2. Whenever RR restarts I get the no valid skin error. If I delete the resume file that is created it works fine. How can this be avoided?

    3. I have an iphone and what to get it to work through RR. Has anyone accomplished this? It sounds like its not easy to do.

    Thanks!
    divix files should play fine if you have the codec installed. Most of my video is also divx. In RRConfig under video, i have "use built in player" UNCHECKED. There really arent any other settings related to video to screw with in the config tool. You should have mplayerc.exe in the root of your RR install (i believe it comes with RR but not sure). Run this and make sure you can play divx files outside of RR in MPC.

    double check your RR.ini file and make sure its pointed to the correct skin. also check resume.ini it also stores the last used skin path and make sure its pointed to the correct skin. For some reason on a fresh install of RR its pointed to a skin that doesn't exist.

    As for your iphone, it will not work with RR nor will the ipod touch. They will not (at least for now) work with any 3rd party software other than iTunes. Apple saw it fit to disable disk mode on the new ipods to block any 3rd parth media players from connecting to the ipod because of greed. I feel your pain, and may apple burn in hell.
    If you have an older ipod they work fine in RR and other apps.


    Quote Originally Posted by ckny View Post
    When I put this in rr.ini the visuals start but dont embed and are not transparent. When I remove that from the ini the visuals work fine when triggered by a button press.
    ill look into it and see if there is something i can suggest. In stead of putting the command in rr.ini i can give you a line to add/edit in ExecTBL.ini for the skin that will serve the same purpose and hopefully fix that issue.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  3. #2103
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by CARLOS_CET View Post
    Anyone else have these issues..I'm using 3.25:

    1. When coming back from hibernate, the main screen has the album cover but the song names to the right disappear. I have iList enabled.

    2. When I go to delete a song, I get the prompt to click on Yes or No to delete the song but the prompt keeps flashing off and on. Click on Yes works but the screen keeps flashing until you select either Yes or No.

    3. When starting Road Runner with the LSXVoid skin, the skins starts and music but I don't get the text in the boxes such as AUDIO, VIDEO, NAVI for about 10 seconds.

    4. When clicking on the NAVI button, the screen transition goes from showing the grayed AUDIO screen to than showing the NAVI screen.

    LS,
    Did you get a chance to try and modify the ratings plugin to what I had requested where I would be able to have multiple playlists with names, rather than stars and being able to use it like the ratings plugin.
    Also, thanks for the 3.25 update. Will you be listing what updates where done or more specifically the added features?

    Thanks
    1. This is a known off/on issue with ilist. It was supposed to be fixed in a couple previous versions of RR, but sounds like its still happening for some. Double check your RR install version also and make sure its not older than 12/13/07

    2. Thats weird, ill look into that and get back.

    3. How fast is your computer? It only takes like 2 sec for me to see the text.

    4. Other than the mention of "grayed AUDIO screen" which im not really sure what your seeing as none of the screens are grey. When you click NAVI and if you have screen transitions turned on in RR it should transition to the NAVI screen with your gps app embeded. What exactly happens when you click it? Can you post a screenshot of the grey screen?

    I havent done much to the ratings since i rewrote it. Not sure what changed in RR but the ratings pluging dosnet even work for me anymore at all, and im on my last end with dealing with it. I plan to not make any more changes to the ratings script and will instead wait for the RR database plugin being created that also has a ratings feature.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  4. #2104
    Maximum Bitrate redls1bird's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Atlanta Ga.
    Posts
    449
    Ok, i feel totally retarded posting this, but i just cant figure it out. Once i press gps, and ig4 loads, how do i leave and go back to the main skin? once its on the screen i cant get rid of it. Sorry to clog the thread with junk, but im lost.
    Car Pc progress meter:
    [-5%-------------------] Carpc build #2. So far, 20$ deep! I love recycling!

    "The car is the closest we will ever come to creating something that is truly alive" -Sir William Lyons
    My worklog

  5. #2105
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    when you click NAVI you should see one of 3 different gps layouts, from OPT> GPS>

    Fullscreen
    audio/gps
    normal

    I believe fullscreen is the default. But you should see a button on the top right of your screen with a big white arrow pointing down. This button will take you out of fullscreen mode.

    If you are in fullscreen mode but do not see the big white arrow on the top, its possible that the skin somehow is confused about what GPS mode you are in. This could of happened with the most recent update as the default is fullscreen, but if you had previously changed it to another mode, the skin would think u are still in that mode but the screen would be set for another mode. Since i did not reset your settings (which i should have) with the update some options need to be reset. Try to go to OPT>GPS and re choose a layout for GPS and see if that fixes it for you.

    Another possibility is that IG isnt embedding into RR and it itself is running in fullscreen ontop of RR. If this is the case, check your gps options in RRConfig/ rr.ini
    Make sure the window name is set correctly.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  6. #2106
    Variable Bitrate AllThingsEnd's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Ft. Bliss, TX
    Posts
    233
    LS, i tried naming the video cover art a bunch of different things like folder.jpg and folder.png and its still not working. inside my root video folder i have folders for each movie and inside those folders i have the video file and the folder.jpg. is this the right way to do it?
    [::::::::::] 100% - Planning
    [::::::::::] 80% - Computer
    [::::::::::] 0% - Fabbing

    CarPC:

    SP13000 / 120GB SATA 2.5" / 512MB DDR
    8" Innovatek TS / Globalsat BU-353 / Engenius EUB-362 EXT
    Slot load DVDRW / PS3 Wireless Keyboard

  7. #2107
    Newbie carlospelos's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Spain
    Posts
    48
    Quote Originally Posted by carlospelos View Post
    Great work liquid,
    tested and I got also an error; mine is #438, ilist issue related I think.
    RR ver. 23/12

    Edit: I must try with latest RR
    Downloaded latest RR, 438 error has dissapear on start but after resume I cannot see songs tittles on menu and pressing AUDIO RR freezes (as you say above). Sometimes on resume/start up I got black screens. Now I´m working with 3.2 with fixes and OK.

  8. #2108
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    NY
    Posts
    185
    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    not really sure about what u mean on a few of these.
    The magnifying glass does search your library, just the audio library. You can search by artist/track or file name. The results should show up in the list.

    im a little confused about the letter buttons on the bottom though, you say when u click them nothing happens, but u also say it took forever to get to the letter L ?

    Using the letter buttons with the ilist should be pretty fast, takes less than a 2 sec to jump around to different letters for me. Are you certain you have the very latest RR 12/13/07
    I know there were some issues with previous versions and ilist jumping to an item in the list that was far away would take a very long time, but i believe all those issues have been fixed.
    Just wanted to let you know that the issue was fixed. It turns out I had a folder in my music directory that started with a "_" for some reason. That was coming up as the first folder in the list and because of it, whenever clicking on one of the search letters in the library, nothing would happen. Once I deleted that folder search works fine. I guess it was throwing off the search.

    Anyway, if you could let me know what I could put in my exectbl to always start those visuals that would be great.

    Also, any way to set the sirius channel logo into the album art cd cover on the main screen? Sometimes I like to exit the sirius skin back to the main screen and listen there to get the compass, etc, and it would be cool to replace the "no album artist" image with the sirius channel logo. Let me know if there are any edits I can make.

    Thanks LS!

  9. #2109
    Variable Bitrate CARLOS_CET's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NH
    Posts
    303
    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    1. This is a known off/on issue with ilist. It was supposed to be fixed in a couple previous versions of RR, but sounds like its still happening for some. Double check your RR install version also and make sure its not older than 12/13/07
    I had the older version of Road Runner. Updated to the newest one. Not sure if it fixed it or not because I commented out the iList. I don't really need it on the main screen.

    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    2. Thats weird, ill look into that and get back.
    Thanks, I'd like to know if anyone else has this same problem or if it's just me. The delete song function works great though.

    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    3. How fast is your computer? It only takes like 2 sec for me to see the text.
    I've got an VIA M10K. That might be the reason. I want to upgrade, just don't have the funds right now.

    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    4. Other than the mention of "grayed AUDIO screen" which im not really sure what your seeing as none of the screens are grey. When you click NAVI and if you have screen transitions turned on in RR it should transition to the NAVI screen with your gps app embeded. What exactly happens when you click it? Can you post a screenshot of the grey screen?
    I'll try to get you a screenshot. When I click on the NAVI button, it transitions to the GPS screen with the buttons on the left and the right and than it lays the GPS screen over that which is the option I have selected where it's the GPS screen with the buttons at the bottom.

    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    I havent done much to the ratings since i rewrote it. Not sure what changed in RR but the ratings pluging dosnet even work for me anymore at all, and im on my last end with dealing with it. I plan to not make any more changes to the ratings script and will instead wait for the RR database plugin being created that also has a ratings feature.
    I'll wait for the RR database plugin. Thanks for the great skin. Beer Replenishment funds will be coming soon... once I have some money again. Just bought a house a few months ago :-)
    Car PC Progress

    (>>>>>>>>>>>>---) 90%


    "Don't speak about it, be about it"


  10. #2110
    Variable Bitrate CARLOS_CET's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NH
    Posts
    303

    Playing Video

    Hey, I'm having an issue with playing video in RR/LSXVOID 3.25. When I select the video and click on play, nothing happens. When I close the video screen, I hear the sound from the video. This is while I'm in the Audio screen. If I minimize RR/LSXVOID 3.25, I see the video playing in the background in a Winamp screen. Is there a fix for this or is anyone else having the same problem?

    I have my Video path set and mpcplayer path set.

    Thanks
    Car PC Progress

    (>>>>>>>>>>>>---) 90%


    "Don't speak about it, be about it"


Similar Threads

  1. HD radio skin for LSX void 3 download
    By hugenius79 in forum RR Skins
    Replies: 36
    Last Post: 12-26-2008, 01:24 PM
  2. LSX Void Error
    By TeamRSX in forum RR Skins
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-2007, 12:52 AM
  3. Lsx Void Error
    By michael2 in forum RR Skins
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2007, 09:55 PM
  4. StreetDeck for a 1955 Buick
    By aforget in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 9
    Last Post: 07-29-2007, 01:01 PM
  5. LSX Void FAQ
    By Cali in forum Wiki Discussion Threads
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2007, 07:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •