Thread: Lsx Void 3.0

  1. #2131
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by Gurukarma View Post
    I read in an earlier post that there was a patch to disable iList? Can someone point me to this as I am experiencing the problem where I loose my mp3 text after returning from hibernate. I'm using an Intel Mac Mini using BootCamp drivers for the embedded graphics card.

    Also, my 'presets' do not seem to work, when I return from hibernate it seems to go back to to the playlist before the one I was currently playing when I went into hibernate. Any suggestions here?

    -GK
    i havnt had a chance to make the patch yet, so its still coming. Im also progressively getting more busy at work and home and the next month will likely be slow motion on the skin. Ill look into the path to disable ilist tonite though, a simple search and replace should work, so it may be posted in a few.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  2. #2132
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    if anyone is available to do a small test right now let me know.
    Its 11:25PM chicago time, ill check back in 15 min.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  3. #2133
    FLAC djmickyg's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1,314
    it might be a bit late. but i can help

  4. #2134
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    597
    LS> Just letting you know that the VIS is still overwritten by the album art (after 60sec).

    Any way to make the album art NOT appear if there isnt anything to show?

    Lastly,
    1) I want to make the VIS turn off when leaving the Audio player screen.
    2) I want to automatically reduce the volume by 20 when exiting the VIDEO screen - as the music is ALWAYS much louder than the audio track on the video. And returning to AUDIO hurts my ears .

    I assume I need to add a VIS:OFF type command onto the end of the CLOSE label line - but Im not 100% sure. Similarly, probably adding 20x 'Vol-' (although there's probably a smarter way) onto the CLOSE line in the video screen will do number 2.

    This is probably basic stuff for some of u guys, so if u can help out, I'm all ears
    Peace
    Ice

  5. #2135
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by Iceman_jkh View Post
    LS> Just letting you know that the VIS is still overwritten by the album art (after 60sec).

    Any way to make the album art NOT appear if there isnt anything to show?

    Lastly,
    1) I want to make the VIS turn off when leaving the Audio player screen.
    2) I want to automatically reduce the volume by 20 when exiting the VIDEO screen - as the music is ALWAYS much louder than the audio track on the video. And returning to AUDIO hurts my ears .

    I assume I need to add a VIS:OFF type command onto the end of the CLOSE label line - but Im not 100% sure. Similarly, probably adding 20x 'Vol-' (although there's probably a smarter way) onto the CLOSE line in the video screen will do number 2.

    This is probably basic stuff for some of u guys, so if u can help out, I'm all ears
    Peace
    Ice
    There is no way for me to know if you have album art or not, and thus no commands can be associated with it. Thats why i added the option to turn off the automatic album art view in the audio player. The setting is under OPT>Audio Player i believe. Ive been doing some re shuffleing of the options locally so i dont remember the exact path, but its under audio player in the options.


    Visuals are broken in RoadRunner and have been for the last few releases. I wouldnt set up any custom commands to do anything with the visuals until they are fixed in RR.


    For leaving the video player and returning to audio, i can see how this would be a problem with loud music. There are a few ways to go about it, but the easiest i believe is to use existing code in the skin. There is a custom command called "DUCK" that use for att purposes. When ever you click the att button the duck command is used.
    You can modify the button code for the close button in the video player to execute the duck command right before it exits the video. The button code would look like this.
    "DUCK||ESC"

    also, another way to do it, i just remembered that is much nicer is to do it directly with winamp.

    You can setup winamp to fade in the volume whenever the audio is paused, stopped or resumed.

    Run winamp stand alone.
    Options>Preferences>Plugins>Output>DirectSound output>Configure>Fading tab
    enable for "on pause/stop" and check "use custom fade time:" and play with the value till its the way you want it.

    This IMO is the better method and you dont have to screw with the skin to set it up.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  6. #2136
    Newbie
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Iowa
    Posts
    17

    Audio button


    Hello

    First off, the skin is awesome. Ive recently pulled by setup out of my car to update from 2.0.

    Ive run into a problem through. after installing it everything works but the audio button. After clicking it RR freezes. I have tried it on vista and xp pro. Im running the recommended winamp 2.95. I have uninstalled and reinstalled several times. I Added all the updates. Ive read through this post and there were a couple of posts, but I cant see a fix. If i missed it Im sorry.

    This is the error from debug.
    1/17/2008 11:20:31 PM: Que Exec: True, menu.skin, "AP01", False
    1/17/2008 11:20:31 PM: Executing: AUDIO
    1/17/2008 11:20:31 PM: Error on InitDX: 429 ActiveX component can't create object

    I would be grateful if someone could point me in the right direction.

    Thanks
    Joe

  7. #2137
    Newbie
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Iowa
    Posts
    17

    Never Mind

    Guess this was a directx issue.
    downloaded dx7vb.dll to c:\windows\system32

    then ran regsvr32 dx7vb.dll

    Problem resolved!


    Quote Originally Posted by jaw4322 View Post

    Hello

    First off, the skin is awesome. Ive recently pulled by setup out of my car to update from 2.0.

    Ive run into a problem through. after installing it everything works but the audio button. After clicking it RR freezes. I have tried it on vista and xp pro. Im running the recommended winamp 2.95. I have uninstalled and reinstalled several times. I Added all the updates. Ive read through this post and there were a couple of posts, but I cant see a fix. If i missed it Im sorry.

    This is the error from debug.
    1/17/2008 11:20:31 PM: Que Exec: True, menu.skin, "AP01", False
    1/17/2008 11:20:31 PM: Executing: AUDIO
    1/17/2008 11:20:31 PM: Error on InitDX: 429 ActiveX component can't create object

    I would be grateful if someone could point me in the right direction.

    Thanks
    Joe

  8. #2138
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    597
    Quote Originally Posted by liquid_smoke View Post
    Visuals are broken in RoadRunner and have been for the last few releases. I wouldnt set up any custom commands to do anything with the visuals until they are fixed in RR.
    Cheers for the other info.

    How does your top right corner button turn the visualisations on/off?
    Thats all I really want to do, or is yours a toggle button.
    If it is a toggle, is it possible to set a state flag (VisOn=1/0) and then only perform the toggle it if VisOn=1?

  9. #2139
    Constant Bitrate mstaedt's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    164
    I'm just getting started here - I have a simple question....

    Post # 2 on page 1 of this thread has a link titled "DOWNLOAD VOID 3.2" but it takes me to your site to download Void 3.0. How do I know if I have v3.2?

    Thanks...
    Mark
    --------------------------------
    Project completed! (almost)

    My Truck as featured in Custom Classic Trucks magazine.

  10. #2140
    Variable Bitrate CARLOS_CET's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NH
    Posts
    303
    That link should get you 3.2. He just hasn't updated the link text.
    Car PC Progress

    (>>>>>>>>>>>>---) 90%


    "Don't speak about it, be about it"


Similar Threads

  1. HD radio skin for LSX void 3 download
    By hugenius79 in forum RR Skins
    Replies: 36
    Last Post: 12-26-2008, 02:24 PM
  2. LSX Void Error
    By TeamRSX in forum RR Skins
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-2007, 01:52 AM
  3. Lsx Void Error
    By michael2 in forum RR Skins
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2007, 10:55 PM
  4. StreetDeck for a 1955 Buick
    By aforget in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 9
    Last Post: 07-29-2007, 02:01 PM
  5. LSX Void FAQ
    By Cali in forum Wiki Discussion Threads
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2007, 08:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •